Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 26. března 2022 10:39

Candance já uz přemýšlím, že když to nepůjde, tak si prostě zkrátím úvazek a budu dělat, co stihnu. Šéf měl manželku se zlomenou nohou ( nějaká kůstka v nártu) a ta jim ještě doma vařila, takže si asi myslí, že to tak je všude. On není nějaký zlý, jenom mu některé věci prostě nedochází. A jak teď řeší milion problémů, tak mě vůbec neposlouchá, když mu to říkám. 

Dovolenou si na to brát nechci, já s ní tak nějak vyjdu za normálních okolností, to by mi zas volno chybělo na vánoce. 

Offline letfenixa
10930 příspěvků moje polička 26. března 2022 11:02

continuity pred 3 rokmi som podobnú situáciu vyriešila znížením úväzku. Inak to nešlo.  Ja už som nemohla zo stresu vôbec spávať. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 11:41

Candance na manžela můžeš dostat očr, když se o sebe sám nepostará.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 26. března 2022 12:09

Evaeva jenomže devět dní. Ten můj se o sebe nepostara dokud nebude moct na tu nohu normálně šlápnout.

Teda on se zatím tváří, že si poradí. Kromě věření kafe.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 12:24

continuity no, to jo. Je to naprd. Pamatuju si, jak se na gymplu spolužačka střídala s bráchou, chodili domů krmit tátu, co si zlomil obě zápěstí.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. března 2022 12:27

continuity 

Jauvajs. Šlapat na to nemůže? Chodí s berlema?

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 26. března 2022 13:27

dynda s francouzskými berlama a může si nohu položit na chvíli na zem. 

Nějak vymyslel jak dostane sklenici s vodou od lednice ke křeslu. 

Do toho volá tchýně, že tchán furt spí (a ať s ním lékaři něco udělají) a co bude ona dělat se zahradou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 13:29

continuity máte kolečkovou židli? Může na ní sedět a odrážet se zdravou nohou, nebo si na ní položit třeba tác a přesunout se s tím.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. března 2022 13:49

continuity 

Manžel žil nějaký čas po operaci na gauči... Jenže já byla doma na rodičáku a nikdo další z rodiny nemarodil, to je úplně jiná situace. Na pití bych připravila láhev,  kafe do termosky, co nejvíc věcí nachystat, aby s tím neměl práci. Ale třeba na kontrolu jo stejně bude potřeba vozit

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 26. března 2022 13:49

Evaeva takto, tyto věci to si vyřeší, má taštičku na krk, aby mohl chodit s mobilem po bytě, do vany si nějak vleze, vodu si natočí, ale třeba vyndat hrnec z lednice už je horší. 

Já většinově dělám z domova, než riskovat, že se opaří s miskou horké polévky, to mu ji radši donesu. Toto problém není, problém jsou třeba pochůzky děti po lékařích - to vyřizoval vzhledem k pracovní době většinou on, jenže v práci na to vůbec nejsou zvyklí, že mám na starost něco jiného než sebe. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2022 15:05

continuity no jasně, s dětmi k doktorovi na židli asi nedojede

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 27. března 2022 09:34

continuity Ach jo. Teď to tu teprve dočítám.

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 27. března 2022 10:37

Sweet Potato díky.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:10

continuity to je fakt strasny. presne vim, co ted musite resit, drzim palce, at to vymyslite.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:12

continuity at chodi s batuzkem a kafe si vari do kelimku s vickem, ten jsem po par dnech zvladla prenyst i s berlema.

jo a poridili jsme pani na uklid, aby toho partner nemel tolik (ta faze o berlich trvala 6 tydnu, dnes prvni den zkousim bez).

Offline continuity
43534 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:23

Lilly_Ku díky, na mě to těch fakt nějak doléhá, ještě mám dnes narozeniny. No oslavu jsem zrušila, stejně mi pořád není dobře. 

ještě k tomu všemu vysiluje tchýně. Takže muži volá v den propuštění z nemocnice a místo, aby se zajímala, jak mu je, vysvětlí nám, jak je největší chudák na světě. ( Tchán nedává psychicky tu invazi). 

No prostě jsem tak nějak narazila o dno. 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:26

continuity vsechno nejlepsi. na dalsi dny doporucuju eliminovat vsechno, co neni naprosto neodkladny a ulehcit si zivot jak to co nejvic jde  a prudice odeslat do patricnych mezi!

edit: oni to ti rodice podle me nechapou, jak jsou starsi tak jsou v zajeti vlastnich bolistek a problemu, no :(

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:40

continuity všetko najlepšie a nech to všetko v pohode ustojíš

Offline SunEclipse
3505 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:45

continuity znám, tuhle sebestřednost má v trochu jiném balení moje máma taky.  Dej se brzo do pořádku, a doraž na sraz, oslavíme tě tam

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 27. března 2022 12:45

continuity všechno nejlepší. To se to všechno sesypalo ve stejnou dobu. Já jsem se z covidu sbírala přes 3 měsíce a stále to není ono. Takže bych doporučila,  stejně jako Lilly_Ku , eliminovat co nejvíce. Obědy nechat dovézt že školní jídelny, jestli jde? Paní na úklid apod.