razorblade no dnes jsem prave zase nekde zahlidla,ze ji pilne pripravuji na nasledky naseho rozvolnovaciho zvrhnuti se...tak jsem zvedava,v jake fazi ji teda maji.nasledky zvrhnuti se by mely zacit do tydne -tak jestli muzu byz klidna,protoze spasna moudra karantena uz je konecne ready.
Koronavirus

999 tenhle jsem videla uz asi 100x a vzdycky me rozesmeje! ![]()
Lamicka Já až dneska a taky mě rozesmál
.
999 jo, ten jsem sem dávala nedávno a vyvodilo se z toho to, že jsem si akorát nenasadila brýle ![]()
Z tohoto to zase vypadá, že by neměl být poblém cestovat do Německa (jen bude stále problém s karanténou po návratu do ČR): https://www.n-tv.de/politik/Quarantaene-bei-Einreise-aus-EU-faellt-weg-article21782308.html?fbclid=IwAR0qacMZvQN_zWwT5ct5eImjMoAUUvLHCBTPT-_7l5YviKjys5UnARTkkMw
A666 ja uz na cesko kaslu
(ted)
a do podzimu to snad otevrou......
Zarinya No právě to čtu!
Už jsem to posílala kamarádce, která měla jet v létě s náma...teď jen kdyby nebyly povinný testy při návratu....ale Babiš se v srpnu chystá na Krétu nebo někam tam, tak je naděje!!! ![]()
Jinak zaregistrovaly jste tyhle výsledky Jihočeského testování?
Edit - tak jsem se jinde dočetla, že v Jihočeském kraji použili test s vysokou specificitou a tedy s vyšším % falešně pozitivních výsledků (cca do 10%). Takže jejich výsleky jsou vlastně konzistentní s těmi celorepublikovými.........
Sakra proč se tohle neobjevuje přímo v médiích ![]()
Garfie pro Babise jsou to drobny....moc bych nespolehala.![]()
Vsude bude otevreno a bez testu,jen cesko ne....![]()
A666 ja uz na cesko kaslu
(ted)
a do podzimu to snad otevrou......
Já stále doufám, že by se třeba začátkem červenece mohla zadařit návštěva rodičů u nás nebo naopak v druhé půlce srpna náš pobyt tam........
rakousko otevírá hranice. itálie je chce otevřít.
česko: na koupaliště noste roušku. měřte metry záchodů, podle toho tam budeme moct mít lidi...o cestování ani neuvažujte, není to bezpečné.
babišovi voliči - o děkujeme ti, náš guru, jsi statečný, že čelíš odporu těch rozmazlených fracků, co chtějí cestovat, a nezáleží jim na každém lidském životě, který by seděním doma určitě zachránili.
Garfie já bych se poněkud bála, jak to s testy při návratu bude, protože pokud to zahraničí pustí, tak u nich ho asi budeš shánět hodně obtížně, na co by to řešili, a k nám tě bez něj buď nepustí, nebo pustí, ale jen tak ho neseženš, protože po stanovení maximální ceny ho nebude skoro nikdo dělat.
A666 my zacatkem cervence odjizdime do Recka kam se nejspis dostaneme snaz nez do cech.
Tak nevim jestli to stihnu pred druhou vlnou.![]()
A test si platit odmitam z principu.
A666 my zacatkem cervence odjizdime do Recka kam se nejspis dostaneme snaz nez do cech.
Tak nevim jestli to stihnu pred druhou vlnou.
A test si platit odmitam z principu.
Nápodobně. Přijde mi absurdní, že přestože je u nás ve městě a okolí méně případů než v leckterých regionech Čech a než v bydlišti mých rodičů, tak by si při návratu z méně zamořeného místa do více museli dělat test
Přitom když si v ČR uděláte výlet na Domažlicko nebo do Prahy (když tam nebydlíte), je vše v naprostém pořádku.......
A666 absurdní jsou taky ty čtyři dny stáří. Udělám si test, navštívím na víkend třeba Bergamo, ale po návratu do Čech ukážu ten starý test.
Evaeva to je duvod,proc se radsi ceska vzdam a nehodlam delat a platit test.Je to tahani penez z lidi.......
Zarinya já doufám, že to brzy zruší. Sice se nikam nechystám, ale tak z principu. Za chvíli bude otevřená celá Evropa a i Babišovi voliči budou nespokojení, že po dovolené u moře potřebují test.
Jiná Realita Zarinya Je to tak :-/ Uvidíme, trochu doufám, že pokud se nic nestane v okolních státech, po uvolnění, mohli by v dohledné době povolit podmínky i u nás....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY