Janulik03 ono to tak strašné nebude, to máš ve všech věkových skupinách něco. Taky se tu probíraly ta kojomatky, supermatky, nad jejichž rozjívené haranty není... a ono některých seniorů je taky dost. Jela jsem tramvají, cpala se dovnitř taková od pohledu herdekbaba s taškou na kolečkách. Lidi jí pomáhali po schůdkách, vyboxovala si místo, i když bylo jiné volné. Načež z té tašky vytáhla balík novin, začala pochodovat po tramvaji a nabízet ty noviny. Že za jízdy moc stability neměla a strkala do lidí, to asi psát ani nemusím. A zas spousta jich je milých, usmějou se, poděkujou, prostě "lidé jsou různé".
Koronavirus
Janulik03 Mně už se párkrát stalo, že jsem se snažila pomoct a byla jsem hrubě odbyta - že na ně nebo jim na něco sahám, ale naprosto souhlasím, že blb je blb v každé věku.
Karja ziadba speci dezinfekcia neprebieha. Normalne sa po taverecnej vsetko umyje dezinfikuje , rano otvori, dezinfencia je pri vstupe, kazdy pouzije, dvere sa nechavaju otvore pokial nie je moc zima, vtedy sa niektora h bas vtdy raz za cas vyberie pretriet klucky a terminal pre platenie sa pretrie po pouziti. Nie sme samoobsluha, vsetko podavame. Kosiky nemame.
Janulik03 Tak to mi jako speci dezinfekce pripada;-)' dezinfikovaz terminal jsem nikde nevidela. I ta dezinfekce pri vstupu, jako ano, sice jsou, ale malokdo ji pouzije (ted ani nevim, zda je to povinne)
Janulik03 ty terminály na placení mi přijdou jako dobrá líheň virů a bakterií. Fakt se nebojím, že se nakazím z jogurtu nebo rohlíku, ale když musím zadat PIN, říkám si, kdy to asi naposledy myli.
Karja to mně docela štve, že tu dezinfekci při vchodu skoro nikdo nepoužívá.
Evaeva máš nakupovat do pětistovky![]()
Mirka třeba používá svou jako já. Ale je fakt, že dost lidí na to dlabe.
Mirka snažím se, ale znáš to, někdy to prostě jinak nejde.
Mirka Já jo a včera v deemku jsem si s ni matlala ruce i při odchodu prave po použití terminálu, pac v deemku nakup do pestistovky jako haha
Evaeva platím telefonem a nešahám na nic:-)
Ty hejty na seniory jsou děs, barbucha myslela jsem, ze už to mas taky za par, tak jak by se ti líbilo, kdyby ti někdo zakazoval chodit do krámu mimo ty hodiny, navrch když třeba tou dobou bejvas už v praci?
Potrefenáhusa Já včera v Tetě hrábla po prvním rozprašovači a schytala jsem to, protože ta správná zákaznická byla ta vedle.
barbucha Takže by ti přišlo v pořádku, je ti 65+, do obchodu smíš jen od 8-10?
Je to opatření jako každý jiný, jako například roušky a dezinfekce. Pokud by i to ostatní mělo fungovat stejně jako ty nákupy, mohla bys tu roušku občas nosit - ale taky občas nenosit, kdyby se ti zrovna nechtělo. Co to má pak za logiku?
Slevy mi nevaděj, proč taky. Důchody jsou nižší než platy.
Resp. nevadily BY mi, kdybychom na ně - jako stát - měli, ale to už je jinej problém.
rozarka Asi tak.
viktorka_od splavu můj to neumí![]()
Prosimtě jaký hejty. Mně jen pije krev, že obchod je zbytečně zavřenej, ačkoliv by si jiný v tý době rádi nakoupili a nemůžou. A ty, co by mohli a komu je to - v dobrým úmyslu hergot! - určený, ten nad tím ohrnuje rypák.
To je vše.
barbucha Hela ja si fakt musim rikat, jestli to fakt nechapes nebo delas schvalne...
tak snad se to vse brzo opravdu uvolni a nebude co resit...:)
nolita souhlasim s tebou
rekli jsme si, ze seniori jsou neohrozenejsi, tak jsme jim jako spolecnost v ramci ochrany vymezili 2 hodiny, kdy si muzou nakoupit se snizenim rizikem. Pokud to nechteji vyuzit, at uz maji duvod jakykoliv, je to jejich vec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY