razorblade Jo i mi to prijde normalni;-)
Koronavirus
Funguje toto vlákno i jako stěžovací? Kamarádi, s kterými máme jet do Itálie nám to ruší. Ne, že by se báli viru, ale lidí v práci/okolí, že by je odsoudili
a nevím, jestli budeme moct jet my
V běžný pracovní den potkávám násobně lidí, kteří mne mohou poprskat než na dovolené, nejsem schopná si tu touhu po dovolené vyčítat. Přemýšlím o tom už dlouho a beru to tak nějak stoicky, opravdu si myslím, že mi to hrozí spíš doma.
A tátu mám teď na LDN, mamky zdraví taky nic moc, takže jsem to promýšlela opravdu důkladně.
Zu ja dokazu pochopit lidi,ktery nikam nepojedou,protoze se boji,ale ty co nikam nejedou" kvuli lidem" fakt ne.
jestli muzes, jed!
Zu Pristupujes k tomu "zdrave". Jela bych a uzila si dovolenou.
Koukam na tiskovku. Mam pocit, ze jedeme druhou vlnu - chaotickych prohlaseni a opatreni.
Zarinya jo, přesně. Já se bojím, že se stane něco mě, potažmo, že bych mohla nakazit nebo být nemocná a nemohla bych se starat, ale co o mě bude říkat sousedka je mi srdečně jedno. Teď čekám na verdikt, pak zkusíme ten jeden apartmán buď zrušit nebo nalákat někoho jiného nebo ho zrušit s tím, že my bychom si ten jeden naopak rádi prodloužili. Já fakt potřebuju vypadnout z šílenýho kolotoče nervování se a starání se o jiné, protože ze stresu začíná haprovat zdraví mě.
ironie je, že nám občas na dovolené chybí nějaká spřízněná duše, ale zatím to pokaždé dopadá takto, minule jsme ten apartmán navíc ještě museli zaplatit (na poslední chvíli odřeknuto a museli bychom jet úplně jinam, jinak a dráž, protože to bylo na poslední chvíli). Poslední pokus o to jet s kamarády, odteď budu trvat na tom, že se každý stará o svoje bydlení, dopravu a vše :)
a jdu kouknout, jestli se vůbec někam dostaneme :)
Zu preju ti at ti dovolena vyjde.![]()
My jezdime samy a radi....mne by nebavilo se nekomu podrizovat.Je opravdu tezke sehnat stejnou spriznenou dusi.
Zu Zajímavý, že se kamarádi nebojej, co si o nich budete myslet vy ![]()
držím palce, ať dovolená vyjde
Zu Taky vám přeju, ať dovolená vyjde. Vždyť ta Itálie je na tom snad teď líp než my. Otázka trochu je, jak se to bude vyvíjet kvůli situaci u nás.
Jako nechodím asi na tyhle párty, tak jsem neznalec, ale to je normální, že lidi pijou, ze stejnýho brčka?
Jako napadají mě úplně jiný věci, co se dají dělat s jedním brčkem :)
moonlight jo tak oni celou dobu mluvi o tomhle brcku! ![]()
Zarinya Přesně, já jsem pro to strávit nějaký společný večer, pokecat, ale jinak být sama :) ale já se snažím trochu se socializovat a vystupovat z komfortní zóny a protože pro mě toho muž dělá během roku dost, ráda bych mu v tomhle vyhověla. Tak uvidíme, každopádně já někam pojedu, pokud to jen trochu možné bude.
moonlight Myslím, že normální to není i bez koronaviru, fuj![]()
muj muz je taky spolecenstejsi nez ja.![]()
je tedy fakt,ze jezdime do mist kde jsou pribuzni a plno znamych.(mne limituje rec),ale on se pobavi ,ale presto jsme 90% samy spolu.
Lamicka No já nevím, snažím se tomu přijít na kloub
Možná byli jen ekologicky smýšlející!
moonlight muž to poslední dny kvůli tomu kamarádovi sledoval a jsou na tom lépe. A hlavně, obvykle jezdíme rádi na výlet třeba do Florencie, ale tenhle rok se nechystáme ani do žádných muzeí, kvůli těm kamarádům a psovi, který s námi jede, plánujeme nějaké nenáročné výlety podle teplot a chuti, návaly lidí nemáme rádi ani jeden, takže popíjet víno budeme v enotéce, kde bude nejmíň lidí a hotovo!
Zu Přesně! Taky máte apartmán, takže bych se vůbec nebála. Trochu by mě lákala ta prázdná města bez návalu turistů, ale i jen příroda je super. Prostě člověk musí být v této době rozumný.
Už jsem na to myslela minule, když to tu jelo ... asi v životě mě nenapadlo do svého rozhodování zahrnovat "ostatní lidi", respektive to, co si o výsledku mého rozhodování budou myslet. Jako mám dost co dělat sama se sebou, poř. s nejbližšíma, ještě si to komplikovat sousedkou z vedlejší ulice. Jo a jsem z vesnice, takže tím to opravdu nebude.
moonlight někde se mluvilo o dorostu, ne? V osmnácti mi nepřijde divné pít jedním brčkem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY