Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 23. července 2020 20:16

Já předpokládám, ze brcko je proste nezávadné vysvětlení nějakého bližšího kontaktu mezi servírkou a chlapci. Pomocí sdileneho brcka (WTF - mezi 60 lidmi?) lze vysvětlit mnohé a předjede se případnému mrzeni ze strany partnerů ...

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 23. července 2020 20:26

KonečněTady A nebylo to brcko proste "brcko"?

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 23. července 2020 20:26

Dáme brčko? 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 23. července 2020 20:27

Pavlena no presne

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 23. července 2020 21:15

Prostě mládež se bavila, virus se asi na párty roznese hned...

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 23. července 2020 22:03

KonečněTady syn mi to vysvetlil. V klubu si kupuji “kybl”, coz je obri nadoba namichaneho drinku s ledem  pro vsechny a z kyblu se pije brckem. Nikdo ovsem nevi, ktere brcko je jeho, takze vlastne sdili brcka mezi sebou. Synuv kamarad tam v osudny vecer byl a je pozitivni.

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 24. července 2020 06:20

Ginger to jsem si myslela, ze to byl tento pripad

Offline Magráta
8142 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:20

Zu ať vám dovolená vyjde a určitě jeďte :-) 

já se potkám s kamarádkou z Frýdku-Místku a pak jedeme do Znojma za jinou kamarádkou (u které ona bude mmch příští týden), takže snad nevyvoláme další ohnisko :-D

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:31
Reakce na Ginger:

KonečněTady syn mi to vysvetlil. V klubu si kupuji “kybl”, coz je obri nadoba namichaneho drinku s ledem  pro vsechny a z kyblu se pije brckem. Nikdo ovsem nevi, ktere brcko je jeho, takze vlastne sdili brcka mezi sebou. Synuv kamarad tam v osudny vecer byl a je pozitivni.

​to je hrozna nezodpovednost provozovatelu.Takovy drink by mel byt momentalne zakazan.Tady neexistuje,ze daji brcko do piti,kazdemu ho podaji extra a zabalene.

Offline continuity
43573 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:36

Zarinya já si myslím, že nelze zakazovat každou jednotlivou věc. Hotely ruší nebo upravuji bufetové snídaně a tihle ti blbnou na kvadrat. Stačil by zdravý rozum. Ale když se omezí oteviracka do 23 hodin, tak budou brečet. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:41

Zarinya souhlas. Zrovna jsem si rikala, jakeho provozovatele napadne v dnesni dobe podavat hromadny napoj. Ono by se to v takovem klubu sirilo asi tak jako tak, ale tohle je vylozene nezodpovednost a odskacou to i dalsi provozovatele.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 24. července 2020 07:46

continuity ja to myslela tak,ze by to melo napadnout majitele,ne,ze jim to zakaze vlada.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. července 2020 08:42

Zu taky máme zaplacenou dovolenou v Itálii a přemýšlela jsem úplně stejně. Vůbec mi to nepřijde nezodpovědné a co si kdo myslí, mi je úplně jedno. Jedeme na venkov, do přírody. Pravděpodobně to bude jedna z posledních dovolených, protože rodiče jsou na tom pořád hůř a jedna z posledních s dětmi, je skoro zázrak, že jsme se nějak shodli na termínu. Bojím se jen toho, aby máma byla soběstačná a Itálie nám nezabouchla dveře před nosem.

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. července 2020 08:43

Hromadný nápoj, to je pak těžké, no.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 24. července 2020 08:50

Ten klub roztomilého jména má ovšem báječnou reklamu. Prý teď praská ve švech.

Offline tv
4287 příspěvků moje polička 24. července 2020 08:51

Tak když se podnik jmenuje Techtle mechtle, tak co čekáte?a oni z toho kyblíku pili úplně všichni? Neřeknu třeba šest lidí u stolu, ale šedesát nebo kolik jich tam bylo?

Offline Mirka
4004 příspěvků moje polička 24. července 2020 08:56

V článcích psali, že krátkým kontaktem se nenakazíme, v obchodě se nenakazíme, pokladních nebylo moc nakažených atd. A pak se v jednom klubu (nebo jinde v jednom místě) nakazí tolik lidí. To si opravdu stihnou vyměnit tělní tekutiny? Nebo jsou spolu delší dobu a nemají odstup? Neumím si to představit, je pravda, že v dole jsem nebyla nikdy a v klubu 25 let.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:23

Mirka videla jsem hezke srovnani nakazenych v USA podle kontaktu. Napr sezeni u stolu v restauraci, narozeninova oslava, zkouska sboru, kde dodrzovali odstupy. No a nejvic se jich nakazilo v tom sboru, protoze zpivali. Tohle je totez - hraje hudba a tak musis na sebe kricet, abyste se slyseli. Navic ten pobyt tam je dlouhodoby.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:27

Mirka v tom dole je myslím klima, které napomáhá přenosu "bacilů", kdyžtak mně opravte. V klubu, no, jestli po sobě ocucávali ta brčka, ať už se pod tím názvem skrývá cokoli...Jako v obchodě (mhd, restauraci) si s nikým sliny nevyměňuju, po příchodu domů ruce umyju...To se nebojím. Ani v divadle bych se nebála. Každopádně jsem asi zapšklá, ale popsaný způsob konzumace nápoje se mi ekluje korona nekorona.

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 24. července 2020 09:27

Mirka tak v klubu určitě nikdo nedodržuje odstup, prostor je relativně stísněný na počet lidi a ještě jsou spolu delší dobu. A bůhví, jak se tam větrá. To s obchodem, kde mas jen letmy kontakt nelze srovnávat.