moonlight Doufam, ze tady nerozjedi flame "razor je prase", ale mne vzdycky prislo normalni, kdyz jsme sly s kamaradkama na deink, dat nekomu ochutnat nejo ochutnat od nekoho, kdyz si objednal neco zajimavyho. Takze se nas na jednom brcku treba pet vystridalo![]()
![]()
Koronavirus
Mirka tak v klubu clovek pobude nekolik hodin a celkem natesno s desitkama dalsich lidi. Sdilis s nima po tu dobu wc a sklenice (to osplouchnuti skla v klubech, neni uplne top hygiena)
razorblade my to tak děláme běžně, když si dáváme s kamarády/rodinou tour po sklepech nebo pivovarech. Zvlášť teda po pivovarech, u vína je obvyklé nalít vzorek, ale u piva je nejmenší míra třetinka, no a to by byl člověk po prvním pivovaru pod stolem a bez peněz. Takže si každý koupíme jedno, dvě piva a kolují, no ![]()
razorblade jo, za divokeho mladi jsme to taky s holkama delaly. A na vetsich parbach se vetsino pomichaly sklenice s pivem, ze nikdo nevedel ci jsou, tak jsme si je nejak rozebrali.
razorblade neboj, udelame ted #jesuisrazor
taky ochutnavame vzajemne drinky! Ale ten kybl, co do nej naplive dalsich 10 lidi, sem nikdy nemela.
Ten klub roztomilého jména má ovšem báječnou reklamu. Prý teď praská ve švech.
Promořujou? ![]()
711990 Ja taky ne, protoze do nej se vetsinou delalo mojito nebo cuba libre a my jsme jeli v jinejch napojich![]()
711990 razorblade #jesuisrazor, taky mi na tom nepřijde nic divnýho, mezi blízkými přáteli si taky občas něco ochutnáme, ale chápu a respektuju, když to někomu vadí
razorblade mě to taky nepřijde divné. Byli to mladí lidé na párty, to, že se napili z jednoho brčka je sice v současnosti nezodpovědné, ale v klubu by se nakazili i bez toho. Jsou tam v těsném kontaktu několik hodin, aby se slyšeli, křičí si do ucha,... Přijde mi, že se to trochu přehání. Zrovna tady se je zřejmě podařilo dobře vytrasovat, nakazilo se teda několik rodinných příslušníků, ale jestli už nakažení nebudou narůstat, tak se vlastně moc neděje.
tv tak přímo tam se jich prý nakazilo as 15, zbytek je pak od nich dál
tak mně hlavně přijde nezodpovědný, že holka s příznakama jde na párty... ![]()
tak mně hlavně přijde nezodpovědný, že holka s příznakama jde na párty...
Obvykle mě články z expres.cz nechávají chladnou, ale toto je teda trochu hrubé. Takže páni sportovci vyrazili do baru a všichni jsou si jistí, že je nakazila rozhodně holka (co obráží bary, nebo má s klukama dobré vztahy) a zaručeně jí bylo kolem 25 a byla blond. Neskutečněj výblitek ten článek.
zelene.oko Původně byla v podezření barmanka, tohle mi přijde jako dost účelové.
Sweet Potato Mě hlavně pobavilo, že i barmanka i ta obrážečka barů jsou popsaný - bylo jí asi 25, blond. Na čt24 včera říkali, že to byla oslava narozenin a pozitivní byla oslavenkyně a byla bez příznaků.
zelene.oko jo, je to bulvár, no... ![]()
ale obecně: pokud mám příznaky (ať už barmanka, oslavenkyně, obrážečka barů... kdokoliv), tak snad nikam nelezu! jako výblitek mi připadá to zdůraznění skutečnosti, že byla z Karviné ![]()
RoSa Mě na tom článku vadí zdůrazňování, že to byla holka. Já v tom čtu jasnej podtext - chudáčci fotbalisti chtěli oslavovat a nějaká rajda to zkazila všem.
zelene.oko Jako s tím jabkem, no.RoSa Mě teda zajímá jak dotyčný zjistil, že má příznaky. Měřil jí teplotu a ptal se jí na bolest hlavy?
Isca tak ak mala kasel a nadchu, tak to si vsimnut mohol.
geekygirl Že jí to tedy neřekl rovnou, když je teď tak chytrej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY