Sweet Potato pražáci, to je jasný
Koronavirus
Sweet Potato Kalousek!
No jsem taky zvědavá. Není čas na oběť? Teda Kena? Že by odstoupil Babiš to nepředpokládám.
Sweet Potato Konjunkce Vojtěcha s hygienou.
kalúsek se sprahl s vojtechem,to je jasny. cimdalvic me mrzi ze tu moznost emigrovat uz jsme prosvihli
Torrah Toho ještě chvíli potřebuje. Nebo myslíš, že už se čas naplnil? Kde by našel druhýho takovýho? Šmucler do toho nepůjde. A Sonnykája třetí ministerstvo už nedá. Či?
njn ale taková oběť v pravý čas... co Prymule?
Torrah Sebrst prymuli židličku? Už zas mluvil o dvou letech. Ale není to malá oběť? Co se Vojtěcha týče, tipovala bych to blíž k volbám.
Sweet Potato no tak pak už mi napadá jen že s velkou lítostí nastolí nouzový stav a odloží - zruší - co já vím co s tím jde - volby. Páč se blíží a jejdanánku, preference nám padají, tak co s tím.
Torrah Jo, to mě napada taky. A vyhlasej je zas až zachráněj tisícky mrtvých? Achjo.
Torrah Volby se jim tuze nehodí, kéž by byly bývaly v srpnu. Ale tak snadno to přeci jen nejde.
Janulik03 byl to pán odhadem mezi 70-80, stoupnul si těsně za mě a kdykoliv jsem se posunula o kousek dopředu, nalepil se zase.
andulka01 Sweet Potato účel světí prostředky a jemu není nic svaté, on je schopný pro záchranu svého postu udělat cokoli. Jako doufám, že to neudělá, ale kdoví. Nejhorší je, že v týhle době kdy už jde elektronicky kde co, by volby měly být také možné elektronicky - vedle toho, že tam člověk dojde osobně. Přece by se to muselo dát nějak udělat, když už se platí na otisk prstu přes platební kartu, tak proč by se něco nedalo vymyslet i pro volby? Volí se vůbec někde v cizině elektronicky, nevíte? Já se o to nikdy nezajímala teda.
Může za to Kalousek, Vojtěcha bych taky tipovala, přijde mi, že už je jednou nohou přes palubu. Uvidíme. Teda koukat na to nebudu...
Torrah Pokud vím, tak v Estonsku.
Bavila jsem se o tom s jedním insiderem, říkal, že by to bylo super, ale má to bohužel obrovská rizika.
Sweet Potato no to asi ano, to by muselo být opravdu neprůstřelně zajištěné... ale v té naší banánové republice nevím nevím
Torrah Sweet Potato Já vím jen o tom Estonsku. Slováci mohou volit poštou, ale my ani to ne.
Garfie Ale zase nemohou volit na ambasádách.
Sweet Potato jsou tam rizika, ale je to řešitelné. Ale teď to u nás opravdu není na stole, pokud hygiena není schopna poslat spravne smsku. Ma to předpoklady, které tady nejsou, návazná infrastruktura, eID a pod.
continuity jo, přesně to jsem tušila :( smutný stav
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY