Sweet Potato Aha, to jsem netušila, myslela jsem, že to mají jako další možnost.
Koronavirus
Nevíte, jak je to aktuálně se svatbami? Vím, že musí být roušky, ale je omezený počet lidí? Už se v tom fakt ztrácím.
Tak jo. Vojtěch už to nechce dělat.
Sweet Potato taky na to koukám. Je mi ho vlastně líto, ale je dobře, že k tomu sebral odvahu, měl to udelat uz davno.
Jsem zvědavá koho tam Babiš nominuje.
Sweet Potato zacnem uzavirat sazky na novyho ministra? Ja tipuju Prymulu
continuity Je na něj žalostný pohled. Myslíš, že sebral odvahu? Já myslím, že to je Babišova oběť na oltář blížících se voleb, urychlená tou hrůzou včera u Moravce.
nonemy jestli na tu svatbu nejdeš zítra, tak bych počkala, je uplne jedno, čo je v této chvili, tento týden to jeste nabere spád.
moora Nikdo jinej mne taky nenapadá. A na ministrování prověrku nepotřebuje.
Sweet Potato to by Babis komunikoval jinak, já nechytla začátek, ale Babiš tam není?
continuity Nebyl tam.
Ono je asi jedno, kdo to bude nebo nebude dělat. Možná nám Babiš večer řekne, že si to pošéfuje sám.
continuity Je na něj žalostný pohled. Myslíš, že sebral odvahu? Já myslím, že to je Babišova oběť na oltář blížících se voleb, urychlená tou hrůzou včera u Moravce.
Rekla bych, ze mozne scenare jsou 3:
1- uz toho ma plny zuby
2- tlacej ho nekam, kam tentokrat fakt nechce
3- dostal to prikazem
moora taky myslim ze Prymula
moora ja mam dojem ze fazi 1 - 2 musel projit uz davno
trojka je vcelku jista. akorat nevim jestli se bures neunahlil
pac bude hur a koho vyhodi pak?
Já to chtěla shodou okolnosti napsat už včera ... ze od začátku je mi Vojtěcha hrozně líto, myslím, ze tohle si nezasloužil. Přijde mi, ze od začátku krize sešel tak o deset let. Možná je starší, než já, nevím, ale probouzí ve mne takový až mateřský pudy. Nejradši bych mu uvařila kakao a řekla mu "prosimtě, a nechceš se na to radši vysrat?" ![]()
moora Včera ty OVM byly fakt strašný, strašný, strašný. A ještě i teď se snažil být loajální, chudáček.
MP Meri jo, nakopnuty stenatko. ale mne ho lito neni ani nahodou, kdyby to nechtel tak tam neleze
Sweet Potato jedno to neni, akorat na to máme vliv jak na včerejší ceny ropy. Teď ještě zní názor, že Adámková.
AprilTwelve V TV ještě zmiňují tu poslankyni, co šéfuje nějakému zdravotnímu výboru PS.
viktorka_od splavu no to je právě geniální manévr. Vojtěch jako rezignuje a Andrej pak bude mít dobrou výmluvu, proč je tu takový blázinec. Holt němáme ministre.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY