No, nakonec má dycky v záloze Havlíčka, ten to vezme. Holt si trochu přivstane.
No přesně!
Ale mně je Vojtěcha taky líto, jako nemusel tam lézt, ale je mladej...kdo by po tom neskočil?
No přesně!
Ale mně je Vojtěcha taky líto, jako nemusel tam lézt, ale je mladej...kdo by po tom neskočil?
Garfie Jisté je, že Vojtěch se fakt snažil (na tozdíl od Bureše, který mu do toho chaoticky skákal, jak se mu zrovna hodilo), ale bylo to totálně nad jeho schopnosti a síly. Včera odpoledne prý dostal pojeb, který byl i na Burešův standart extrémně hnusný a vulgární.
Garfie - no chlapec dostal zabrat o tom žádná, už jsem psala, že ty tlaky musí být šílený. On se oklepe, je mladý.
viktorka_od splavu no, ja doufam, ze se jim nebude chtit zase vydavat baliky penez za ocr, tak treba ten 1.stupen nezavrou, ale co ja vim, kolik penez jeste planuji rozfofrovat...
Muz uz prohlasil, ze jestli zavrou skoly, tak ve volne koncelari zridi malotridku pro deti zamestnancu. ![]()
Lamicka to je super napad![]()
To je to, je mladej, absolutně si to neodpracoval, aby seděl tak vysoko. Tak jim šel dělat děvku buď vědomě a dobrovolbě, nebo, a to by bylo snad ještě horší, nevědomě. ![]()
A můžou za to média:
"Udělal na ministerstvu víc práce než většina jeho předchůdců. A boj s první vlnou viru zvládnul neuvěřitelně. Chápu, že už toho na něj muselo být moc, že byl znechucený politikou a médii a rozhodl se odejít. Děkuju mu. Za vše. A přeju mu v životě i další kariéře jen to nejlepší." (Bureš na tw)
Tak ale tam není ani jedno slivo origo Babiš.
Rekla bych, ze mozne scenare jsou 3:
1- uz toho ma plny zuby
2- tlacej ho nekam, kam tentokrat fakt nechce
3- dostal to prikazem
No při tom rezignačním projevu rozhodně nezní že by to bylo dobrovolně
Lamicka Pro první stupeň už by to bylo fatální. Příbuzná je elementaristka na maloměstě, v jednom z nejchudších regionů. Loni měla prvňáky. 1.9. se jí vrátili - opět prvňáci, někteří nenapočítají do 10. Děti různých etnik, mateřštiny, problémů. Distanční výuka je tam fakt utopie. I kdyby rodiče nakrásně chtěli, nemají prostředky, čas a hlavně znalosti.
dynda No to nepochybně. Ale je tam ten útok. Politika a média.
Lamicka Sweet Potato Taky doufám, že první stupeň potáhnou stůj co stůj.
Sweet Potato tohle je prý realita nejen v chudších regionech. Taky mi jedna známá říkala, že s půlkou prvňáčků rodiče nic nedělali, neumí číst, psát,... Pro ten první stupeň je to distanční vzdělávání fakt špatné.
Evaeva ze je to prusvih je jasne, ale zaujalo me "rodice nic nedelali, deti neumi cist, psat.." Ja se nedivim. Jsem VS a myslim, ze bych dite cist a psat nenaucila (a pokud, tak bych u toho nesmela pracovat na full uvazek a mit na hrbu peci o domacnost). Distancni vzdelavani by melo byt na ucitelich a rodice maji dohlidnout, aby dite melo moznosti (PC nastaveni, stul nebo kout v mistnosti atd.). Vim, ze to je z idealniho sveta, ze to tak neni, ale v distancni vyuce opravdu nemaji ucit rodice. nebo se pletu..??
Garfie No já taky doufám, že aspoň 1. stupeň pojede. Jinak si ho asi taky zřídím doma!
crazydaisy Tak s "zlatej Vojtěch" teda nesouhlasím. Prast jako uhod, poslusnej pejsek je taky k ničemu. Prymula má rád moc, ale Bureš si ho nenechá přerůst přes hlavu.
![]()
Přece nebude spát celý dvě hodiny denně, lempl jeden! ![]()
A Vojtěcha mi není líto ani v nejmenším. Celej svůj život jde jen po kariéře, celou dobu jen pod Babišem... postů vystřídal na svůj věk už nepočítaně a každej jinej - to jest ani trochu mu nezáleží na tý práci, že by v ní něco hodlal dokázat, něco přinýst... skočí po prvním lepším fleku kterej mu Bureš nabídne.
V letech 2006 až 2012 vystudoval právo na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze (získal titul Mgr.). Na stejné univerzitě absolvoval i mediální studia na Fakultě sociálních věd (v letech 2006 až 2009 bakalářský stupeň a následně v letech 2011 až 2013 navazující magisterský stupeň, získal druhý titul Mgr.). V roce 2018 získal titul MHA – Master of Healthcare Administration na pražském Advance Healthcare Management Institute s.r.o.
Od ukončení vysoké školy pracoval pro Andreje Babiše; v letech 2013 až 2014 působil jako právník společnosti MAFRA, v červnu 2014 se stal tajemníkem na Ministerstvu financí ČR a v témže roce i členem představenstva akciové společnosti THERMAL-F (provozuje Hotel Thermal v Karlových Varech). Od roku 2015 je předsedou dozorčí rady státního podniku Státní tiskárna cenin, členem dozorčí rady České průmyslové zdravotní pojišťovny a místopředsedou představenstva akciové společnosti PRISKO.[3][4] V září 2016 jej Vláda ČR jmenovala členem správní rady Všeobecné zdravotní pojišťovny ČR.[5]
Sweet Potato Tak to musel bejt teda mazec, vzhledem k tomu, že i v normální řeči Bureš vulgaritama fakt nešetří... Si ty otázky snad pustim zpětně, minimálně jako prevenci aby mi snad někdy nezačalo být Vojtěcha líto.
Pavlena presne tak. svagrova je tez vs vzdelana a na md s mladsim, prvnacka teda urcite cosi naucila, ale to distancni vzdelavani dle jejich ucitelky spocivalo v zaslani cisel stran v ucebnici 1x tydne do mailu jako ze toto ho ma matka naucit. mne to pripada jako totalni nehoraznost a nechapu, jak muze byt ucitelka za takovou "praci" jeste placena. a podotykam ze ucitelka neni stara pani co neumi s technikou, ale mlada nedavno po skole. proste se ji nechtelo.
Pavlena viktorka_od splavu Problém je ten, že distančně prvňáka psát nenaučíte :-/
Čímž se teda nijak nezastávám učitelek, co poslaly k vypracování stránky v učebnici (taky jsme to tak měli, aspoň teda s odkazy na výkladová videa a interaktivní výukové hry).
Garfie ja chapu ze to je problem, nicmene stat by snad mel garantovat pristup kře vzdelani. proto jsem uz na jare nechapala, proc se resi dovolene atp, mela jsem za to, ze jakmile to bude mozne decka naklusou do skoly a pojedou treba i soboty.. ale zjevne to nikoho netrapilo a proste lala, prazdniny. no, muj job to neni a teoreticky se me to netyka, je ze ta decka mi, taky teoreticky, maji jednou zajistit stari ze..
Evaeva osobně si myslím, že pokud se jakekokoliv důvodu uzavřou znova základní školy a potrvá to s přestávkami třeba do jara, tak to bude na opakování ročníku. Je to strašne, ale zrovna u těch prvostupňovych asi nevyhnutelne. Nebo se budou muset zásadně upravit ŠVP, aby se to nějak zvládlo v těch dalších ročnících.
Jedna naše zakladka už má webu vyvěšeno, že u prvňáků a druháku se oducilo všechno.
No tak jistě. To pak budou ty děti, co nebudou v páté tride ještě plynule číst.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.