Hele nevim proc, ale vybavila se mi nejaka reklama z detstvi, tusim na mejdlo, kdy ona Pariz, on asi NY?? a rozhovor probihal stylem: Dobrou noc.....dobre rano milacku!! ![]()
Koronavirus
Mirka To je přece jenom nestandardní situace, když má dítě poruchu a je náročné na péči. To tady asi nikdo nezpochybňoval.
Mirka to je poněkud jiná situace, než o které byla řeč.
Lama_z_Lana jeee to si taky pamatuju!!
Kora Potvrzuju. V mikroténových nevím, ale v gumových to jde líp než kdy předtím.
Já mám třeba zahradu, kam mužu vylézt bez roušky a to lidi z paneláku nemaj. Nemůžou bez ní ani na balkón
Jak to?! Na balkóně jsem doma, patří to do bytovýho prostoru... to už ji nesmím doložit ani v obýváku teda? Propásla jsem něco novýho? ![]()
Jinak k těm obtížnejm soužitím... mám 3+1, jsme tam dva... tak jako nic k vyskakování, ale taky ne zoufalství... nicméně přijdu z práce (kde mi drnčej telefony, někdo mi leze do kanclu, požadavků tři prdele) a doma mě čeká nadrženej (sociálně ovšem, čistému vše čisté!
) milostpán. Takže včera jsem již lehce zvýšeným hlasem musela vyhlásit podmínku, že buď mě nechaj - jo, ještě na mě naskakuje Poppy - aspoň hodinu v naprostém klidu, nebo že nedožijou zítřka. Pokyn k zábavě vydávám já, podle aktuálního stupně opotřebení ![]()
Jinak to fakt nejde vydržet.
Ale na druhou stranu... v naší ulici... ![]()

barbucha jeee, to je hezky ![]()
a já bych si v rámci duševní hygieny tak ráda držela odstup od informaci o korone.... ale pracuju jako mzdovka, takže mám smulu... naštěstí nás teď čekají překážky, tak budu mít čas se trochu vzpamatovat před další uzávěrkou koncem dubna... a dělat admin praci založenou na papirech jde vzdáleně chvílema fakt blbě.. dekuji za vyslechnuti ![]()
Magráta Ja som si urobila obklady z harmančekového a čierneho čaju a mazala som bepanthenom. Zmizlo to.
DruI ja jsem to uz kdysi mela, pomohla az masticka z kozniho, ale tam se mi ted nechce. Trochu pomaha ty ruce hodne susit, utirat uplne do sucha. Ale plisen to neni.
tak rec byla o tech mikrotenovejch rukavicich, s tema to fakt nejde
Obrázek potěšil, ale zároveň mě znepokojuje situace červeného auta stran vyjíždění ![]()
moora dneska jsem se s nima pokousela zavazat mikrotenovej pytlik. Privazala jsem si tam ty konce prstu, myslela jsem, ze s tim svihnu na zem, rousku hodim na to, zacnu po tom dupat a neco moc oklivyho jecet.
Dyk tam má místa, že by se tam dalo tancovat! ![]()
Jsem fakt uz ale strasne vytocena.staty cr i sr delaji a dalsi a dalsi opatreni,jedno horsi nez druhe,nedomyslene.visime v pravnim vakuu a nikdo nam neni schopen pomoct ani poradit.co delat se zamestnamci ze sr,kdyz jim skonci karantena?jak je platit?kde zjistit odkdy musi slovaci zas nove do statni karanteny?proc sakra musi kazdy druhy den vydat nove opatreni.koordinujeme 150lidi ze dvou statu a uz prestavame zvladat:(jen co to pracne nejak domluvime-kolega,ktery ma na starost cely provoz,musi kazdy den nekolikrat obvolat vsechny slovenske zamestatnce a vsem dokola vysvetlit novy plan, tak druhy den to je vsecko jinak a vola znova.ja obvolavam ministerstva,kde krci rameny.pak neco zjistim a mezitim to druhy stat zase zmeni jinak.boze,mne se chce rvat a hazet vecma!musela jsem si nekde ulevit,diky.
Fiction hele, víš že věci, který nemůžeš vyřešit, nemáš řešit?![]()
moora dneska jsem se s nima pokousela zavazat mikrotenovej pytlik. Privazala jsem si tam ty konce prstu, myslela jsem, ze s tim svihnu na zem, rousku hodim na to, zacnu po tom dupat a neco moc oklivyho jecet.
Pardon
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY