Jiná Realita tlapkam ![]()
Koronavirus
Sweet Potato vis jak by se mi ulevilo? ![]()
Kokoska Vím. A co teprve těm kolem! ![]()
Sweet Potato treba priste ![]()
barbucha To víš, nemám pražský trénink ![]()
continuity dik,ja si pripadam jak nejaky general ve valecnem stavu.sleduju situaci,vydavam rozkazy,velim k utoku nebo ustupu,pripravuju spionaz a taky utoky z tyla!a resim proviant,logistiku....????
Jiná Realita drz se, generale![]()
Jiná Realita Tak to tyhle akce asi posílá vesmír jako náhradu za strategické deskové hry, které teď nejdou provozovat :o)
Ale teda taky tlapkám a upřímně doufám, že to dospěje k nějakému rozumnému řešení.
to je pekne.
Lepsi nez u nas v obci, kdyz z cista jasna spustily tlampace pisnicku Neni nutno...
To byl okamzik, kdy jsem se zacala bat![]()
Jiná Realita já už jsem to sem psala nekolikrat, nemám ani takový problém s těmi opatřeními, jako s tím způsobem jejich zavádění a tím, že to nezůstane stejně pomalu ani 24 hodin.
Chápu, že je potřeba reagovat operativně, ale třeba s tou otevirackou pro důchodce? Nebo s těma skolana včera - otevírat se budou, když brzo, tak za měsíc a půl. To je opravdu nutné vyvalit na celý národ tu myšlenku s 1 m rozestupy, aby to mohl Plaga večer ve 22 hodin zas odmítnout?
Já jsem fakt ráda, že to teď nemusím on line sledovat. To musí být na palici. Prosím vás, až udělají zákaz vycházení, nebo konečně zruší ty roušky v lesích, napište to někdo sem ![]()
Jiná Realita Řešit teď něco mezistátně musí být strašně těžké, když v tom není žádná jednota. Držím palce ať to zvládnete s co nejmenší újmou.
to je pekne.
Lepsi nez u nas v obci, kdyz z cista jasna spustily tlampace pisnicku Neni nutno...
To byla celostátní akce na pobíjení viru :)

pardon, takhle obri to byt nemelo
Potrefenáhusa a ostatní, jejichž ruce špatně dávají časté mytí... Sice trochu s křížkem po funuse, ale hlásím, že mně se na to ze všeho nejlíp osvědčilo obyč sádlo. A střídání mejdla a dezinfekce. (A taky jsem našla jsem nevelkou zásobu rukavic z lékárny, kteoru jsem si před lety pořizovala na hennování, takže když je nejhůř a potřebuju trochu odhojit, tak si ještě "naposledy" ruce umeju, pak je namatlám sádlem a nechám chvilku působit, otřu přebytky, navlíknu ty rukavice a nechám si je pár hodin, přičemž se k nim chovám jako k těm rukoum, takže meju, dezinfikuju, jak je potřeba. Přišla jsem na to teda náhodou, když jsem potřebovala bejt několik hodin venku a vodit tátu po různejch vyšetřeních, a docela jsem se bála, co to s těma už tak skoro krvavejma kloubama udělá, ale fakt to pomohlo.
Fiction Kam by jezdil, doma bude ![]()
Jiná Realita Potlapkávám, drž se! A jsi úžasná, že ses ještě v těhle podmínkách nesložila ![]()
Tak sama v lese roušku mít nemusíš.
(viz Tiskova konference po jednani vlady 30. brezna 2020 )
Jan Hamáček, 1. místopředseda vlády a ministr vnitra:
...O rouškách se vede velká debata na internetu, kde přesně se mají nosit, kde nemají. Mně píšou cyklisté, píšou mi lidé, kteří běhají po lese, a já se snažím říkat: Prostě uvažujte hlavou. Policie má omezené kapacity, a jestli si někdo myslí, že posíláme policisty do lesa, aby stáli za stromem, a když tam někdo sám pojede na kole a nebude mít roušku, tak že mu dají pokutu, tak to je samozřejmě nesmysl.
Cílem roušky je, aby ta kapénková infekce nikoho nenakazila. Když jste sama v lese, tak nemáte koho nakazit a nikdo vás nebude kontrolovat ani pokutovat...
Tulipe jo taaak, to mi teda uniklo. Myslela jsem, ze to je solo akce nasi starostky:)
barbucha balkon patří mezi společné části domu, ale chodit tam s rouškou mi taky přijde poněkud přehnané ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY