ionicera
Taky mám výhrady, ale to je vždycky jednodušší kritizovat, než navrhnout něco lepšího.
Koronavirus
Porad mi chybi informace, kdo by se staral o ty socialni lezici v hotelich.
moora To by bylo hrozné pro kantory. Měl by půl třídy ve třídě a druhou online, to je peklo. Tohle je nejlepší varianta.
Jinak našemu panu řediteli nezávidím, má i základku i víceletý gympl v jednom. Včil mudruj.
Sweet Potato druhy pulce zada domaci praci
Kokoska rekla bych, ze tam planuji odeslat bezpriznakove/ s mirnymi priznaky, kteri by to byli jinak schopni vylezet doma, ale hrozi tam, ze by nakazili ostatni. Predstavuju si nejakou donasku jidla, nevim, jak chteji resit odpadky a pradlo, ale tusim, ze na Slovensku (myslim) neco takoveho funguje. Jako ja bych tam odeslala zbytek rodiny, kdyz je mi blbe, chci byt ve svoji posteli a ne na hotelu.
Lamicka to prave ne, na hotely muzou jit nakazeni. Zdravemu zustane vsechno doma na krku.
U syna v praci se jedne kokegyni v pondeli neudelalo dobre, teplota, kasel. Zustala doma a sla k doktorce. Ta ji rekla, ze s virozou ji na test neposle, ale at zustane 14 dni doma a chova se jako v karantene.
Od kdy covid neni viroza?
Když ono je to těžký. Včera byla mamka na kosmetice- je jí 73 a kosmetička prohlásila, že se v jí roušce špatně dělá, tudíž ji nenosí.
To je teda dost strašný. Já už tento týden jedu v respirátoru a u zákaznice prosím o roušku.
A už mě teda bolí za ušima ![]()
moora To by bylo hrozné pro kantory. Měl by půl třídy ve třídě a druhou online, to je peklo. Tohle je nejlepší varianta.
Jinak našemu panu řediteli nezávidím, má i základku i víceletý gympl v jednom. Včil mudruj.
Hele, kupodivu to jde. Spolužák staršího nemůže do školy, čeká na transplantaci. Paní učitelka ráno zapne tablet, namíří na tabuli a jede. K online přenosu se můžou připojit i ostatní, co jsou doma a funguje to, učitelka se baví se všemi. Ale je fakt, že připojených jich bylo max. pět, šest najednou.
Lamicka to prave ne, na hotely muzou jit nakazeni. Zdravemu zustane vsechno doma na krku.
Já jsem z těch hotelů na prášky. Nejen kvůli bezdomovcům... ale kurnik šopa odkdy se nemocný odkládaj do hotelů?! Jako se tam posílalo dítě s neštovicema, se spalničkama? Taťka s chřipkou?! Ty nemohli doma nikoho nakazit, nikdo si z toho nemoh odnýst následky?!
Tak telecí nápad jsem už dlouho neslyšela, a že jsem už toho slyšela dost!
brrr to je super![]()
Liesel Akorát odchází v listopadu na mateřskou, náhrada zatím není, to už tak super není
Hlavně mám tucha, že zavřou školy a s novým vyučujícím se děti budou seznamovat online.
Garfie Ty zoo jsem pochopila tak, ze kdyz je o vikendu hezky, tak jsou tam davy lidi i venku a oni chtej omezit kontakt mezi jedinci mimo rodiny. A wifi a omezeni lidi u stolu v obchodacich je nahodou genialni tah, protoze kdyz soudim treba podle obchodnich center u nas v hk, decka jsou tam peceny vareny, tohle by ke mohlo odradit a kdyz budou sedet pred obchodakě, aspon budou venku kde se to prej min siri![]()
Vypnutí wifiny mi taky nevadí. Ale já se v tom nevyznám, takže sorry za blbej dotaz: pokud někdo jede jen přes veřejnou wifi tak cajk - ale když má ty předplacený data, tak se na internety taky nedostane? nebo dostane?
barbucha dostane
barbucha dostane. oni asi pocitaj s tim, ze ty decka nemaj datovy tarify a chodej do obchodaku prave kvuli wifine zdarma...
brrr Vím, že jde, kamarádka to tak taky dělá. Vysíla z hodiny pro ty v karNténě. Právě proto vím, jak náročné to je. A není to rovnocenné ani s plně online hodinou.
Tak vida. Zase opatření na hovno. Možná na tý free wifině závisí tak půlka omladiny... druhá půlka má ty data od rodičů určitě zaplacený (bonusy pro rodinný příslušníky třeba?). Rozhodně to ale nepovede ve výsledku k tomu, že v těch centrech bude zevlovat polovina lidí, čímž se i riziko sníží o polovinu - v Praze určitě ne, anžto je tady teenagerů i tak mraky.
To je teda dost strašný. Já už tento týden jedu v respirátoru a u zákaznice prosím o roušku.
Protože jsi inteligentní. Mě tak štvou ti buřiči. Abych řekla pravdu, zlobila jsem se i na mamku, mě nepustí do domu- je to ve stylu- odstup satane- a od kosmetičky si nechá hodinu funět do obličeje. Ale chápu to. Říkala, že byla v takovém šoku, že se nezmohla na odpor. A asi se nechtěla ztrapnit, či co. ![]()
barbucha Myslím, že se tam budou odkládat ti, kteří by se měli vrátit do DD a nejsou ještě úplně fit, ale intenzivní péči mít nemusí., ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY