KonečněTady tak třeba pražská hygiena zavřela všechny DDM. To pro naši rodinu znamená, že nebudeme součástí 5 různých kolektivů. Ten náš DDM by teda zřejmě zavřeli tak jako tak, v sousední školce je covid.
Koronavirus
Isca No ono tomu taky docela dost pomohly případy, kdy třeba na jaře první hlásila ta restaurace, jejíž jméno mi vypadlo- byla na Hradě , je ze sítě Ambiente - že končí kvůli omezení. Přitom to byl propadák a měli končit už dřív.Ale svedlo se to na zavření. A takových bylo víc.
Ale je pravda, že je to hodně těžký. Zas ale, proč by zrovna naše generace měla mít nějaké právo na štěstí? Byly epidemie, války. Někdy mám pocit, že se lidé chovají, jako kdyby jim tohle někdo dělal schválně!
Hele, ale zrovna ta Kuchyň je zase otevřená, jupí!
dynda No vida! Tak to tak hrozné nebylo! ![]()
Ted se objevilo, ze prymula doporuci HO. A ma pravdu, na jare se vyuzival hodne, ted skoro ne, myslim, ze to by mel byt vazne zaklad (a to rikam jako clovek co ma uz pul roku nabeh na ponorku, protoze mam kurz online z domova a manzel taky pracuje z HO)
ionicera Za sebe zopakuju: nadávám z bezmoci, že jsme v prů-švihu, kde jsme možná vůbec nemuseli být. Že o nás nerozhoduje nikdo, komu by se dalo aspoň trochu věřit. Já jsem v podstatě strašně poslušný člověk - jako pacient třeba - žádný anarchista. Nadávám, ale táhnu dál.
ionicera já bych chtěla, aby ta opatření byla konzistentní a vysvětlená. Ale myslím, že na to už je pozdě.Teď už to bude všechno befelem, protože situace je už taková.
Například - zavřeli ZUŠky, kde výuka hudby probíhá řekněme v 95% případů tak, že ve třídě je jeden učitel a jeden žák. Sportovní kroužky a bazény ale zůstaly otevřené, včera probíhal normálně trénink dětského oddílu, X dětí v uzavřeném prostoru ve skupinách po 10 plus XY dalších sportovců, kteří přišli jednotlivě, takže jich tam mohlo být nepočítaně.
Já jsem tedy jedna z posledních, která by brojila proti sportu, ale tahle nekonzistentnost mi vadí - i když jsem z ní měla užitek coby sportovec. Stejně tak mi vadí, že zavřeli školy. Shodou okolností jsem měla nějaké pochůzky po nákupním centru, a to množství dětí, které se tam potulovaly v tlupách, bylo neuvěřitelné. Přijde mi, že ve škole jsou ty děti pod větší kontrolou, co se týká hygieny a shromažďování - a to nemluvím o vzdělávání...
Sweet Potato Tak vím, že se to není moc v kursu, ale já plukovníkovi věřím. ![]()
Mne prijde, ze ty reci, ze se to netyka hospodarstvi vedou jen kvuli tomu, aby nikomu nemuseli platit nejake nahrady.
Jinak si taky myslim, ze ta nekonzistentnost a ta snaha se za kazdou cenu vratit k normalu nas dostala tam, kde jsme.
A jeste k home office - majitele nasi firmy to nesnasi, maji porad pocit, ze doma nikdo nedela, takze jsme dostali jen mail, ze musime i v kancelari sedet v rousce, protoze hygiena se v pripade pozitivniho testu pta, jestli kontakt probehl s rouskou a tudiz bez ni bychom ohrozovali chod firmy...
ionicera Moji důvěru bohužel hodně podryl ten twist minulý čtvrtek. Jinak asi jo, mezi slepými je ten jednooký.
Tak svatby zatim zustavaji jak byly, az do 19.10. Restaurace ale budou otevrene jen do 20.00 a u stolu pouze 4 lidi. Takze kdo mate hostinu v restauraci, v 8 vas asi vyhodi.
2.stupen ZS bude mit stridave vyucovani prezencni a distancni, v rocniku tyden trida A, tyden B. Ve dnech 26. a 27. se neuci vubec nikde.
Kokoska A ve food courtech jen dva. Ta vypnutá wifi mi přijde ďábelské opatření![]()
Zavřená nejen kultura a sport, ale i zoo například.
Me by zajimalo, jestli pro ty hospody taky zavedly nejake povinosti na vzdalenosti mezi stoly.
na rovinu, tyhle veci - kolik lidi kde - by mely definovat s ohledem na plochu, ne absolutne...... znamena to, ze dkyz ke stolu pro dva posadi ctyri je to ok?
Sweet Potato Ta Zoo je na hlavu, měli když tak uzavřít pavilony. Aspoň by si zvířata odpočinula....
wi-fi je vtipná :-D
Seznam zprávy a vkládání reklam do živého přenosu tiskové konference ![]()
Garfie Muhehe, z Plagy právě vypadlo, že víceletých gymplů se to netýká!
Sweet Potato
Já jen nechytla, jestli ani těch "starších" tříd?
Garfie Ne, těch nižších se to prý netýká, protože ty starší sedí doma. Ale třeba mu to ještě vysvětlej.
Ještě mi teda nejsou jasné třídy C.![]()
Sweet Potato a taky D E F
jsě myslela, ze rozdelej tridy na pul a ne ze budou stridat paralelky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY