barbucha a dokonce jsem četla, že se to velmi osvědčilo. Jenom pozitivní dopady to mělo. Na všechny zúčastněné.
Koronavirus
Ty hotely? Tak věčně v nich ale asi zůstat nemůžou... to neni řešení.
barbucha pro spoustu lidi to reseni je, protoze kdyz se nemas kde umyt a obleknout doncisteho, blbe se hleda jakakoliv prace. Nerikam ze to plati pro 100% lidi bez domova, ale verim, ze to melo jen pozitivni dopady.
Tak já vám nevim. Vždycky, když čtu o stanovým městečku nebo ubytovnách (třeba ta na vodě, udělaná z lodi), tak pokaždý čtu i zprávy o tom, jak to všechno zeje prázdnotou, že o to bezdomovci nemají zájem... anžto musej dodržovat nějakej režim a za tu ubytovnu snad i nějaký drobný zaplatit!
Stany, ubytovny podle mě cajk. Rovněž tak bych uvítala víc možností na hygienu, honila jsem naši radnici ať zřídí třeba sprchy atd. na konečný... Ale jakkoliv chápu, že pobyt v x-hvězdičkovým hotelu (předpokládám že zadarmo) by jim vyhovoval nejvíc, tak bych to zas nepřeháněla. Jak budou ty hotely pak vypadat? A město to bude stát majlant.
Zrovna na jare to fakt prazdnotou nezelo, cetla jsem nekolik reportazi..... Jinak to nebyvaly x hvezdickove hotely, casto to byly i hostely..... A vypadaly normalne, protoze soucasti ubytovani bya i pravidla
Pro nektere z nich to byl a moznost na restart.....
jako bezdomovec nerovna se ozrala co chce jen chlastat a nedokaze dodrzovat hygienu.
barbucha stany pro ne staveli, aby je stahli z mhd a mesta, hotely si to pochvalovaly, protoze tim pokryly vypadek turistu a chvalili si to i bezdomovci, kteri si diky ubytovani treba nasli i obstojnou praci. Minimalne to ukazalo, ze je uplne spatne nastavena socialni pece o ne.
Presne. Ja mam pocit ze se casto prezentuji jen ty beznadejne pripady aby nebyla vule tem lidem pomoci ![]()
A666 Souhlasím. V některých zařízeních existovala i mírná (!) tolerance k alkoholu, mohli tam psi a podle toho, co jsem četla, to dost pěkně fungovalo.
Jako chapu, ze je to reseni. Ale jedna moje znama bydli naproti takovymu hostelu co slouzil na jare jako ubytovna pro bezdomovce. Kazdy den tam byla policie, rev do noci, vsichni sousedi byli sileni a opakovane si stezovali na ou. Mam od ni x fotek rvacek, zasahu policie atd. Ono to zni hezky, jen nesmi clovek bydlet pobliz.
Tak 2.stupeň prý střídavá výuka.
V nákupácích vypnou wifi a zatočí s food courty.
Ve 14:30 bude mimořádná tiskovka. On už je pátek?
Sweet Potato ![]()
ci k tomu dodat
Sweet Potato Nenenenene, ještě ne, ještě nejsem za hranicema! ![]()
edit: teda jo, přiznávám, sobecky se bojim o svou dovolenou u moře. Vím, že se vyhlášení bude týkat hlavně dětí, rodičů, kultury a tak. Ale u nich jeden nikdy neví ![]()
Na rovinu, po tech cislech z predchozich dnu je naprosto spravne, ze se vlada rozhodla necekat na patek a prijit s opatrenimi driv. To je zrovna zadouci, reakce na aktualni situaci. u nejake zivelne pohromy pokud by doslo ke zhorsovani by nikoho nenapadlo cekat do doby naplanovane tiskovky.....
Jako jo, po tom jak to same predvadeli v dobe, kdy se toho tolik dramaticky nedelo to pusobi smesne, ale zrovna v tomhle pripade je to hodne pochopitelne.
Sweet Potato Nenenenene, ještě ne, ještě nejsem za hranicema!
edit: teda jo, přiznávám, sobecky se bojim o svou dovolenou u moře. Vím, že se vyhlášení bude týkat hlavně dětí, rodičů, kultury a tak. Ale u nich jeden nikdy neví
Dost pochybuji, ze by zakazali cestovat zrovna ve chvili, kdy rezervoar epidemie je primo v CR. Spis bych na Tvem miste doufala, ze ty podminky pro vstup nezmeni zeme kam miris
A666 Ale jo, naplánovat něco zas až na za týden by byla taky blbost. Jen si tu nadáváním a posměšky ventiluju bezmoc, že to vůbec nemělo nastat![]()
andulka01 Ono se to osobní a obecné ve mně taky hrozně pere. Na jednu stranu bych si přála, aby dětem nezatrhli sport, na druhou stranu cítím, že to asi bude nutné. O škole ani nemluvím.
Včera jsem pojala myšlenku, že o na konci října aspoň na pár dní do Itále - šup, Itálii s námi došla trpělivost. Jako za test by to asi stálo, ale za 3 týdny mohou ještě přitvrdit.
andulka01 my si jedem pro auto dneska takze prinejhorsim prasknem do koni jeste v noci:)
Sweet Potato jsem úplně stejně rozpolcená. Osobně chci sportovat, chci, aby fungovala kultura a školy, samosebou, abych mohla cestovat, ale jak píšeš, ve všeobecné rovině nejspíš nejde dělat nic než ty zákazy. Akorát mi přijde smutné, jak říkají, že nebudou dělat ekonomická opatření, ale kolik menších sportovišť nebo kulturních scén se z toho zavření už neotřepe...
nepřijdou lidi, nebude na nájem, pápá.
Ve 14:30 bude mimořádná tiskovka. On už je pátek?
Ale ty jsi tady přece předvídala, že to nemůže vydržet!!! :-)
Ta malá sportoviště a divadla na to teda hodně doplatí :-(
Mohučanka tuhle rozpolcenost mám taky v sobě. Chápu, že se asi nedá nic jiného dělat, holt jsme v létě zaspali. Ale hrozně mě štve, že staršímu zrušili všechny kroužky, s mladším jsem dneska byla zřejmě naposledy plavat, o víkendu má mít oslavu prvních narozenin, nakonec tu budou akorát moji rodiče a budeme ještě rádi,... Zřejmě nás čeká hodně dlouhý podzim.
Mohučanka Ony ty "nezákazy" ty podniky totiž mnohdy poškodí ještě víc, než kdyby je zavřeli úplně. Zkrácená otvírací doba, lidé se bojí někam jít, něco plánovat, koupit lístky.
V září jsem měla šestery lístky na kulturu.
1/ Přeložený koncert - moc lidí, opět přeložen
2/ Divadlo - nešli jsme, protože dítě bylo v karanténě
3/ Přeložený koncert - zrušen pro Covid v souboru
4/ Divadlo - zrušeno z technických důvodů
5/ Přeložené divadlo - pro nemoc zrušeno
6/ Shakespearova sváteční pošta ve Viole - neuvěřitelné, povedlo se.
Ovšem bez kamarádky v karanténě a bez nemocné paní Maciuchové. Tím se můj příděl živé kultury pro tuto sezónu obávám se vyčerpal.
Sweet Potato Taky jsem na SSP ve Viole byla
- a asi dva dny nazpět jsme si s Robertem Tamchynou říkali, jak dlouho bude ještě možné hrát a fungovat... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY