Krehutka Bambucké maslo ma nikdy nenapadlo a pritom ho dávam psom na labky.
Koronavirus
Na zrasované ruce od neustálého mytí mi zabírá nejlíp.
Tohle nechápu: kolega mého bratrance je nemocný covidem. Bratrance v týdnu testovali, je pozitivní, bez příznaků, má zůstat v karanténě. Jeho rodina bude testována zítra. Bratrancova žena se ptala na hygieně, co má dělat do té soboty, jak s prací, když pracuje jako ošetřovatelka v LDN. Řekli jí, ať jde normálně do práce. Samozřejmě nešla, ale jako ![]()
Pinot Noir
pak nechapu ta opatreni,tedy......
Pinot Noir No to je pěkný...:-/
Pinot Noir No to snad je zlej sen
Proc chce babis otevrit zrovna papirnictvi a ne treba mnohem na jare potrebnejsi hobby markety?(kdyz uz chce neco otevirat)nikdy jsem nemela pocit,ze by v unihobby staly davy.
Pinot Noir dyt hygiena i tomu doktorovi,co pak roznasel koronu,doporucila jit ordinovat,ne?to zdaleka neni prvni takova bota. Ja si predstavuju ty pani,dosud zvykle akorat buzerovat firmy absurdnima kontrolama,jak najednou musi resit problem.skutecny problem vyzaduji rychle rozhodovani,zvazeni rizik apod.a dopada to takto.
Jiná Realita Ja nevim, ale osobne do papirnictvi potrebuju spis:-D I mi to uz hodne lidi rikalo, ze by potrebovali neco nakoupit detem. A hlavne klasicke papirnictvi = 1 prodavac, lidi vykazany venku vstupujici po jednom. Hobbymarket x zamestnancu a naval lidi?
Jiná Realita já teda nechápu, proč tě napadá zrovna hobbymarket? jako aby se chlapi zabavili kutilstvim a předešlo se domácímu násilí nebo co? víš, jaký jsou tam davy lidí takhle na jaře? (mmch. na ŽL tam řemeslníci chodit směj)
A obchody s obuví! Jako by Babiš vyslechl hlas lidu tady, spousta matek nemá boty pro děti :)
Tak ještě ta kadeřnictví!! Já jsem měla termín po návratu z hor, v dobrovolné karanténě jsem ho posunula a teď mám smůlu a už to vážně potřebuju :( Naposledy jsem byla ještě v roce 2019 ![]()
Hobbymarkety by se náhodou dost hodily! Ale tak chápu, že riziko tam asi je.
Karja RoSa jednak mi prijde,ze obchody vybiraji tahanim z klobouku.
A potom - znam situaci u nas.papirnictvi jsou tu tri,a vzdycky v nich byla fronta,prodavacky tri az 4.pritom v hobymarketu na plose desetkrat vetsi bylo zamestnancu tak sest.a frontu jsem tam v zivote nezazila,protoze ty velke hobymarkety jsou tu v okoli taky min.tri.
a jsem z venkova a tady lidi na jare dost zoufale potrebuji osevy,hrabe,lopaty,hrebiky,hnojiva,postriky...a podobne veci.za mesic uz bude pozde,obdelavani pudy nepocka.momentalne by mely byt vsechny prostredky,ktere umozni nachystat pole a zahrady,dost priorita.
Jiná Realita Ja si myslim, ze ty nase pohledy jsou dost omezeny. Protoze ja ti muzu napsat zas uplnej opak. U nas papirnictvi dve, jedna prodavacka, fronta max pred 8, kdyz jdou deti do skoly (ale u nas fronty ,,resi,, vykazanim ven, tam se to v odstupu rozmelni). Ty veci co popisujes se u nas jiz vsechny daji koupit ve dvou obcodech - domaci potreby, mame takove se sirokym sortimentem a v obchode se zradlem pro zvirata, taktez siroky sortiment. Do hobbymarketu jsem chodila v Praze a byl nacvakanej lidma. A ted kdo ma pravdu? Proste ze zkusenosti jednotlivce nelze asi vychazet.
Ja treba potrebuju poradne hrabe.za tyden dva uz je potrebovat nebudu,neb mi vyroste trava a uz krtince nerozhrabu.kdezto bez bot se tyden dva obejdu,i kdybych mela chodit v tech snehulich,nebo v papucich,to je fuk.ale hnojeni,postrik ani trava nepockaji.
Jiná Realita a spousta deti potrebuje boty na jaro, coz se pres internet kupuje dost blbe.
Jiná Realita Podle me hobbymarket zavani i trochu.takovym tim cumenim a toulanim se po nakupech (hodinu cumim a u kasy mam petrklic)
Kokoska To mi povidej! Ale myslim, ze internetovi prodejci si mnou ruce;-)
Karja to asi pravda. Ale ma to jeste tu druhou stranku,a to,ze priroda na otevreni obchodu nepocka.tudiz z meho pohledu jsou prioritni ty,kde se muzou lidi zasobit na veci,ktere plynou a necekaji.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY