Jiná Realita no prave, kazdy to bere ze sveho pohledu. Kdyz na to prijde, hrabe si muzes pujcit od souseda, diteti boty musis poridit vlastni. Ty potvory taky s rustem nechtej pockat.
Koronavirus
Kokoska spousta lidi potrebuje hodne veci.jenze ted se stanovuje,co ma prioritu.je pekne,ze budou mit deti boticky,ale kdyz nepostrikas treba jablone,nebudes mit na podzim jabka(priklad).a boticky koupis i za tyden nebo dva.hrabe se taky vybiraji online blbe.
To,ze lidi potrebuji boty nebo sesity,vubec nerozporuju.jen,ze pokud si ma stat vybrat,co je nejdulezitejsi,tak vyber bot to podle me spis neni.
Jiná Realita ale zahradkarske potreby jsou v te vyjimce a maji otevreno
Jiná Realita Chapu, ale jak pisu vyse, u nas na malomeste uz vsechny ty veci na zahradu koupis.
Kokoska ja vim,ze si tu myslite,ze jsem cvok,ale ja si totiz myslim,ze kdyby stat byl proziravy,tak obdelani vsech volnych ploch by momentalne bral jako naprostou prioritu.protoze by cuchal,jake problemy na podzim hrozi.z tohoto pohledu to beru ja.treba nenastanou,ale lepe byt pripraven,nez zaskocen.proto mi pripada podpora vsech forem zemedelske vyroby jako prvni v rade.
Karlicka
Presne tak, pokud se nemusi jit do te zahradni casti vnitrkem, maji otevreno i ty velke jako OBI a podobne...
Ja to jinak tu potrebnost nedokazu posoudit, tady je velke Tesco, ktere ma i to papirnictvi i hlinu a zahradkarske potreby...teda vlastne ty boty mi fakt chybi vic :-) Objednam klidne pres internet, ale nechce se mi zatezovat ty prepravni sluzby...
Jiná Realita ale pro zivnostniky, kteri to potrebuji pro sve podnikani, hobbymarkety otevrene jsou. Coz predpokladam lide obdelavajici vetsi plochy vyuzivaji. Mam pocit, ze i nejaka zahradnictvi fungujou.
Jiná Realita souhlasím s tou bezodkladností zemědělských činností, já potřebuju hobby market víc než papírnictví a obuv, ačkoliv mám děti, ale zrovna ta zemědělná část marketů i zahradnictví otevřená jsou už nějakou dobu.
Tulipe já bych se na toho kadeřníka zase tak moc netěšila, teda za zatím daných podmínek
metr odstup...nejsem Saxána!
roušky u zákaznic...no možná ty s gumkama za uši
neustálá desinfekce všeho, křesel, povrchů, pomůcek...čím???
jediné s čím nemám Já problém je jedna klientů a v provozovně.
Pinot Noir hornbach má myslim eshop
zahradnictví otevřený přece jsou, u nás se daj hrábě koupit asi v 5 obchodech v dosahu 15 km (osivo, hnojivo, sadbový brambory....)
M. Třeštík napsal na svém profilu na FB, že není pravda, že nejohroženější skupinou jsou staří lidé. Nejohroženější skupinou jsou ti, kterým nic není dobrý, kteří ve všem vidí špatný záměr. Těm život kazí všechno a pořád. Nejohroženější skupinou jsou kyselý prdele.
Pinot Noir jo, potvrzuju funkční eshop Hornbachu. Buď ti to dovezou domů nebo si to můžeš v domluvený cas vyzvednout na prodejně. Samotná prodejna je otevřená jen pro podnikatele (manžel jel koupit hmoždinky a nepustili ho tam, mně dovezli květináče bez problémů).
Zarinya 0zero7 diky moc!
MP Marge Dekuji. Jak se citi tatinek? Myslela jsem na nej.
Dekuju
A pry cim dal tim lip. Vcera za nim zase prijela doktorka na test, tak se tesi, ze uz treba bude negativni. Ale doktorka ho varovala, ze je jeste brzy.
A jeho kamarad uz chodi do prace!!!
Potrefenáhusa Mohučanka OBI má prý tu zahradní část otevřenou pro všechny.
M. Třeštík napsal na svém profilu na FB, že není pravda, že nejohroženější skupinou jsou staří lidé. Nejohroženější skupinou jsou ti, kterým nic není dobrý, kteří ve všem vidí špatný záměr. Těm život kazí všechno a pořád. Nejohroženější skupinou jsou kyselý prdele.
![]()
![]()
Jiná Realita mám přes ulici velký zahradnictví, je normálně otevřeno, maj i hrábě. Nevěřím, že je jediný v republice. Myslím že s trochou dobře vůle se i ty zemědělský práce dají zvládnout. Co tam máš dál?![]()
To jsou báječné zprávy
.
to napsal vemli presne ![]()
Jiná Realita Hele, to si trochu odporuješ - píšeš, že hobbymarkety jsou nejvíc potřeba, a přitom v nich nikdy nejsou fronty.
V Praze jsou v nich teda fronty vždycky (ne deset lidí na kasu tedy) Asi lidi na venkově pro hlínu nebo hrábě zrovna do Obi nejezdí?
Jinak obecně k tomu, co a jak uvolnit, nevědí, to je jasné. Zavřít to bylo snadné. Ale jak to teď udělat, aby v tom byla nějaká logika.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY