Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 17:55

0zero7

Hele nevim proc, ale vybavila se mi nejaka reklama z detstvi, tusim na mejdlo, kdy ona Pariz, on asi NY?? a rozhovor probihal stylem: Dobrou noc.....dobre rano milacku!!

​klidne, kterou cast rikal chlap, at se pripravim, pro jistotu? Nebylo to na nejaky Facko nebo tak? 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 17:56

to si matne pamatuju, nebylo to camej nebo jak se to jmenovalo? 

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 17:58

0zero7 Tiež mám popraskané a suché ruky ako ešte nikdy, skúšala som kokosový olej, arganový olej a skoro žiadne zlepšenie. Tento týždeň mám dosť práce aj vonku v okrasnej záhrade, plus to neustále umývanie rúk.

Príšerná suchá pokožka, ktorá sa mi navyše na hánkach praská. Dnes si na noc namažem ruky olivovým olejom a dám si rukavice. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 17:58

0zero7 neeeee

jinx jooo, kamej!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:01

Lama_z_Lana dik, za potvrzeni, vrtalo mi to hlavou, ale nebyla jsem si jista. 

na ruce pouzivam 100% bio bambucke maslo, no jakz takz to jde, ale uz byly i v lepsi kondici

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:02

Dekuji vsem za podporu. 

Online MP Marge
6905 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:08

Lamicka Taky na vas myslim

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:13
Reakce na razorblade:

nolita i kdyz mas balkon soucasti sveho bytu, tak je to spolecna cast domu?

Jinak ja teda bez rousky chodim i do sklepa a do susarny a kdyby mel nekdo ze sousedu, ktere potkavam, kecy, jsem pripravena se slovne branit! :D

​ano, i balkon, který je u tveho bytu, je společná část domu... 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:17
Reakce na nolita:

barbucha balkon patří mezi společné části domu, ale chodit tam s rouškou mi  taky přijde poněkud přehnané ... 

​No já ti nevim, vždyť se mi počítá do (mojí) podlahový plochy!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:23

Lamicka moc preji bezproblemovy prubeh.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:35

Lamicka Tak at je to co nejmirnejsi, urcite to date v pohode

Lama_z_Lana Mela to tak i segra od kamosky, zadnej cich ani chut, jsem sla hned neco ocichat (kafe)

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:40

milacka A mas doma nejakry serum na oblicej hydratacni? me prijde, ze samotnej ten tuk nebo glycerin uplne nepomana, ale to by asi vedela prďola co by nejspi spomohlo, mozna nam to napise do kremu nebo nekam :) 

Lama_z_Lana jinx a jo, dobry jste! Na camei jsem uplne zapomela!

Online RoSa
10224 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:41

barbucha asi myslíš společné části, které jsou určené k výlučnému užívání konkrétní jednotkou = ten "tvuj" balkon... podívej se do Prohlášení vlastníka nebo do kupní smlouvy, brouku jde o náklady na údržbu a opravy (ze "společných" peněz)... jinak veřejný prostor z hlediska nošení roušek ten "tvuj" balkon samozřejmě neni, cizí osobu bys tam asi potkat neměla

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:50

barbucha já vím :-)

Offline nika
685 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:52

Starosta města zveřejnil na stránkách města,že je u nás jeden nakažený.uvedl,že se to dozvěděl neoficiální cestou.a já se ptám,jak to změní nás náš život , když to víme? Je to povinné zveřejnit ? Je to nutné?  jsme maloměsto a samozřejmě tu jede  o všem možném odjakživa velká suskanda...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:53

jinx bambucke maslo je totiz nejlepší, pouzivam i v mirovych časech na ekzém na rukách, jako jediné mě nedráždí. Akorát blba manipulace jak je to ztuhlé. Na druhou stranu, až bude nejhůř, dá se i sníst

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:55

barbucha je to přesně jak píše RoSa 

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:55

0zero7 Vyskúšam si ťupnúť olej do krému na ruky alebo do séra na tvár. Možno to pomôže.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 18:56

Zarinya 0zero7 diky moc!

MP Marge Dekuji. Jak se citi tatinek? Myslela jsem na nej. 

Offline barbucha blogger
36073 příspěvků moje polička 03. dubna 2020 19:00

RoSa 

To určitě, budu se hrabat v papírech Mně prostě nejde na (jinak samozřejmě velice bystrý!!) rozum, že když z něčeho platim nájem/hypotéku apod., prostě patří to do kupní ceny, tak že to neni výlučně moje?!

Ze společnejch peněz mi to tady nikdo neudržuje, jediný společný úpravy proběhly ještě před rekonstrukcí a zateplením, a to bylo ještě před prodejem... a nikdo mi tady ani nemluví do toho co tam můžu/nemůžu mít, jak by se jinak v rámci SVJ slušelo... stejně tak někdo (ve stejným vchodu) má balkón zasklenej, někdo ne - ergo žádný jednotný společný prostory...

No ale dobře, když tvrdíte, že to moje neni, tak neni. Hned volám našemu předsedovi, že tam potřebuju uklidit

Navíc to vlastně neni balkón ale lodžie, to jest oddělená zdí, takže na mě soused nemá co čumět, ani nemůže, leda by se notně vyvěsil přes zábradlí a ovinul kolem tý zdi. Tak cajk, rouška dolů!