Hm, tak Prymula v parlamentu naznačil, že zřejmě přijdou přísnější opatření k omezení mezilidských kontaktů, to jsem zvědavá, co z toho po zítřejším mimořádném zasedání vlády zase vyleze...
Koronavirus
Dnes mně už ujely nervy a dost jsem po něm vyjela.
A dobře jsi udělala, někteří lidé jsou fakt
...
Renusatko úplně se mi oživily vzpomínky, já tehdy měla 17 a chřipka mě tak dostala, že jsem usnula v narvané čekárně u dr. Důchodci, kterých byla čekárna plná a chodili si k doktorce popovídat mě vesele předbíhali. Až po nějaké hodině to někomu přišlo divný a vytáhl doktorku z ordinace, která mi naměřila 40 horečku, napsala prášky a zavolala domů ať pro mě přijedou autem. Bydlela jsem za rohem...
euridike lockdown.Lidi vyvolávají do knihovny, kdy budeme zavírat. V pondělí přišla hned ráno banda důchodců, že honem honem knížky, když budeme zavírat. Mezitím x telefonátů, jestli máme otevřeno a kdy budeme zavírat, takhle to jede celý týden.no vlastně už druhý týden..
euridike Přitom včera prohlašoval, že vyhodnocovat se bude až po 3.11.![]()
Šmajrá, už 14 dní mohlo být za námi, tohle natahování a oddalování nevyhnutelného je běs.
Když to tak čtu, tak jsem asi tu pravou chřipku nikdy neměla, aspoň co si pamatuju. Ale jestli to bude něco jako ten zánět v prsu před 3 roky, kdy ani nevím, kolik jsem měla teplotu, protože se zvednout a natáhnout pro teploměr bylo nad mé síly a při 38.3 mi bylo vlastně dobře, tak ji ani mít nechci. Ani teda nic podobného.
Sweet Potato ja nemam problem jit na test, kdyz me tam poslou, jen mi prijde zbytecny si ho platit. uvidime jestli/kdy se nekdo ozve. kazdopadne zitra zavolam sve dr.
Sweet Potato potřebují to shodit na lidi, že byli neukáznění. My jsme ve státním, ale -chodíme na jídlo a ted pro jídlo do jedné restaurace, mit nakoupeny zásoby, aby mohli aspoň vařit a být neustále v takové nejistotě, jestli už zítra...
jo a nakoupila jsem na rohliku, v 21 to dovezou.. a zapomnela jsem vino![]()
viktorka_od splavu Jak jsi mohla?
Ja jsem hned vlitla po praci pro flasku, dneska bez toho neusnu!![]()
nika Ale oni zhusta neukáznění jsou. Já dnes v poloprázdném autobuse napočítala šest lidí co mělo roušku hluboko pod nosem, ze stran by se do volného prostoru vešla pěst. A jedna slečna si roušku sundala úplně, s někým si volala a ten ji nejspíš nerozuměl. Tak ji šoupla do kapsy.
Tohle je drsny, jestli to je pravda: Pokuta v Italii A doufam, ze se toho nechytne nase policie, protoze lidi, co spolu ziji, ale nemaji stejne trvale bydliste, jsou mraky.
viktorka_od splavu Jo tak to jo, chápu, to vyčkej.
rozarka já naopak vídám v Brně samé ukázněne s rouškou predpisove nasazenou a všude, kde je to nařízeno. v centru nosí roušku mnozí take venku už teď, i když je to nařízeno až od zítra. U nás v zaměstnání je nenošení roušky porušení pracovní kázně a čtenáře musíme upozornit, že roušku musí mít. z dopravy, z obchodu i z úřadu vás bez roušky vykážou, nikdo si nedovolí ji nemít.
U nás se taky množí dotazy. Nechápu, že ti lidi zdržují a rozčilují se, že se k nám nedá dovolat. Zeptat se jestli ordinujeme třeba zítra, to beru, i když to máme na stránkách. Dotazy jestli budeme ordinovat 30. října, jak to bude vypadat v lednu, přeobjednat z ledna na únor a podobně, to nechápu.
viktorka_od splavu Teď tady dočítám. Držím palce ať jsi v pohodě a manželovi co nejlepší průběh
.
...držím Ti a celé Vaší rodině pěsti(= štěstí)![]()
Já měla chřipku taky v tom roce 1995, při té epidemii a pamatuju si to dodnes. Nejdřív ji dostala malá dcera, já si k ní lehla do postele, a pak z ní pár dní skoro nevstala. Pamatuju si, že to na mě padlo během chviličky, strašně mi vylétla horečka a já si nebyla schopná dojít pro léky. Jen jsem dosáhla na noční stolek, kde byl dětský sirup, a já se bez dávkování napila. Pak jsem jen čekala, jestli někdo dorazí domu.
To bylo asi naposled, co jsem mela chripku, chytly to vsechny 4 deti vcetne 9 mesicniho mimina, normalne jsem rozdelala lezeni v kuchyni (protoze televize), vsichni jsme tam zalezli a stonali
moora Tak 4 nemocny deti zni i bez vlastni chripky naprosto strasidelne...
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY