Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:06

Kokoska vždyť já to neobhajuji, to byla ironie. 

Offline Sweet Potato
40611 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:07

continuity Souhlasím. Dnes mi mimochodem totéž řekl i kamarád, co má hospodu. Už mohlo být 14 dnů za námi.

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:08

Krehutka s dovolením  si blbce doma vyprošuji. 

Offline Sweet Potato
40611 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:10

Catherinne Žeby?

Offline Zuzuli
3847 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:12

Tak nas vcera hygiena kontaktovala. Kontakt v respiratoru a rousce vyhodnotili jako nerizikovy, tak karantenu ani test resit nemusime. Stejne byl paradox, ze muz chodi do prace mezi lidi, pred zavrenim restauraci byl jeste s kamarady... a v karantene malem skoncim ja, ktera tvrdne doma s miminem, vida se jen s muzem a rodici, kvuli tomu, ze jsem sla s miminem na ockovani k pozitivni lekarce.

Ja mela silenou virozu v unoru, sesty mesic tehotenstvi, nikdo mi nechtel dat zadne leky, trvalo to tri tydny, zacala jsem silenou bolesti v krku, nemohla jsem vubec polykat, necitila jsem zadnou chut, mela jsem horecky, jen jsem lezela v posteli uplne vyrizena, vsechno me bolelo, a za par dni zacala kaslat. Kasel, ze ktereho jsem zvracela, neudrzela jsem nic v zaludku. Az kdyz se mi to rozjelo do zanetu prudusek, tak jsem konecne dostala antibiotika a zacalo se to lepsit. Kdyz jsem sla pesky k prakticke lekarce, kterou jsem mela 300 metru od bytu a trvalo mi to skoro pul hodiny, tak jsem si rikala, ze se vubec nedivim tem videum z ciny, jak lidi odpadavaji na chodbach v nemocnici, postavit me na hodinu do cekarny, tak jdu k zemi taky. Jsem za ty tri tydny i pres tehotenstvi zhubla pet kilo. Toho se ted bojim nejvic, kdyby me zase neco takhle slozilo, tak kdo se postara o malou. 

Online viktorka_od splavu
49424 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:13

Zuzuli díky za zprávu, a jsem ráda že to pro vás dopadlo pohodově. ten únor zní příšerně:-( ale neboj to už nepřijde, teď fakt už nechytneš nikde nic

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:14

EDITH4B Hlavně kdyby to mělo aspoň nějaké opodstatnění, třeba by věděli, že k největšímu riziku nákazy dochází v obchodech nebo při poskytování techto služeb, tak to pochopím. Dobře, ať upraví hygienické podminky, 3 zákazníci v obchodě, hlídání rozestupu atd. Ale tohle chaotické rozhodování nás teď už nespasi a v dlouhodobém horizontu spis více poškodí.

Offline Kokoska
35130 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:16

continuity tak to jo 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:16

continuity pardon. Narážela jsem na vlastní zkušenost, kdy se do hospody v úterý prostě musí, protože je to poslední příležitost. To jsem pouzila teda i horší pojmenování. 

Offline Kokoska
35130 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:18

continuity Sweet Potato myslim si taky, ze sekaji psovi ocas na ctyrikrat

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:25
Reakce na Krehutka:

EDITH4B Hlavně kdyby to mělo aspoň nějaké opodstatnění, třeba by věděli, že k největšímu riziku nákazy dochází v obchodech nebo při poskytování techto služeb, tak to pochopím. Dobře, ať upraví hygienické podminky, 3 zákazníci v obchodě, hlídání rozestupu atd. Ale tohle chaotické rozhodování nás teď už nespasi a v dlouhodobém horizontu spis více poškodí.

​Naprostý souhlas.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:29
Reakce na Krehutka:

continuity pardon. Narážela jsem na vlastní zkušenost, kdy se do hospody v úterý prostě musí, protože je to poslední příležitost. To jsem pouzila teda i horší pojmenování. 

​Jo a chlapi s hospodama atd., mám pocit že takovej podobnej kousek máme doma každá, mě nevyjímaje. Bohužel. Celý den jsem v práci v roušce, pořád všechno desinfikuju, větrám jako šílenec a večer , borec, musím na pivo než nám zavřou...Kriste

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:36

EDITH4B právě mám pocit, že nejčastější zpusob nakazy je v zaměstnání od kolegů, ve škole od spolužáků a doma od rodiny. Ale statistiku jsem nevidela, možná na ministerstvu něco mají a vědí víc...

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:38

Krehutka taky jsem statistiky neviděla, ale myslím, že tak nějak to bude.

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:38
Reakce na Sweet Potato:

Kokoska Servisy určitě ne. Vždyť by nikdo nepřezul.

​to prodloužej, ne? jako řidičáky...

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 20. října 2020 21:39

49424 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:39
Reakce na Krehutka:

EDITH4B právě mám pocit, že nejčastější zpusob nakazy je v zaměstnání od kolegů, ve škole od spolužáků a doma od rodiny

​pšššššt!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:44

viktorka_od splavu nno jo. A máte už výsledek potvrzený nebo ještě v očekávání? 

49424 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:48

Krehutka jojo, strongly positive, už jsem psala odpoledne

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:57

viktorka_od splavu tak marodovi hodně síly a tobě hodně negativity