moora Jsi vítěz :-). Já měla tehdy chřipku poprvé a naposledy v životě.
Koronavirus
Renusatko hm, přesně. Já říkám, že víme jen to, co každý jiný občan. Ale lidi jsou jinak zlatí, jsou rádi ,že ještě fungujeme.
debil v televizi: "ja jsem si neumel predstavit, ze se ten vir vrati"![]()
viktorka_od splavu ja to mam stejne, muz pozitivni, ja kdyz jsem chtela test, tak dr. mi ho nemohla dat, kdyz jsem bezprinakova a musela jsrm se dovolat na KHS a tam mi dali termin. Tak by sis ho rozhodne neplatila, kdyz nahlasis, ze mas pozitivniho muze.
moora ty jo, tak to je dobrá bojovka, takový kolektivní stonání ![]()
chocholka dekuju, jj vim, no my se tu bavily o tom, ze muz sel na test na zaklade upozorneni+priznaku dobrovolne jako samoplatce, a ja ne, protoze bez ohledu na vysledek mi to neprislo uzitecne. ja muzu zustat v karantene tak jako tak, pokud me posle hygiena na test tak pujdu a kdyz ne tak ho nepotrebuju. kdybych musela do prace bylo by to jiny. uvidim jak to dopadne, ale po case bych asi zkusila test na protilatky, pro zajimavost
moora No uuuuf.
Jedna kamarádka si vždycky stěžovala, jak je to hrozný a nekonečný, když si ty děti (u nich tři) tynemoci postupně předávají, že kéž by si to odbyly najednou. Pak lehly všechny tři plus manžel, jí bylo relativně nejlíp, hodně se pak osudu za to rouhání omlouvala.
moora a jak to to miminko snášelo? Já se totiž chřipky u mimin docela bála, ale třeba švagrová na mě koukala, jak na blázna.
Chřipku jako takovou jsem neměla, nebo si to nepamatuju anžto se nechávám očkovat... ale mně stačej bohatě moje virózky, protože s teplotou 38 umírám, jsem bez sebe, nevim jak se jmenuju a 24 hodin denně jsem v mrákotách.
Tak jsem trochu doufala, že to co mě skolilo zjara, byl lehkej koronáč... no ani prd. Zase ta moje oblíbená ![]()
Na novinkách je, že Prymila navrhne zavřít obchody a služby ![]()
mě by zajímalo co on furt má s těmi školami v přírodě... tam se to jako šířit nebude nebo co? nebo je tam chce nechat do Vánoc, aby nenakazily rodiče? už to od něj vidím po několikáté a přijde mi to jako velká blbost
AprilTwelve no a muze na skolu v prirode nekdo ty ucitele poslat povinne nebo to je dobrovolny? ja bych v tehle dobe na sluzebku nejela ani zanic a navic je mame zakazany...
AprilTwelvena školu v přírodě bych momentálně neposlala ani svého osmáka, natož mladsi dítě .chtějí tam prý poslat prcky z prvního stupně, panebože!!
Catherinne zrovna jsem si rikala, co by mohli zavrit
. To zase bude vyjimek a zmatků . A hlavne,ze budou skoly v prirode![]()
Jo, už mi píšou zákaznice... ![]()
Sweet Potato Super, super, makají na tom od jara, mám radost
Prej jim spadl server pro velký zájem :)
viktorka_od splavu nařídit ne, podle me se musí se zaměstnancem dohodnout . vím že služebku lze odmítnout, když máš malé děti. navíc mi celá škola v přírodě přijde, že je přímo proti těm jejich doporučení, jak se v době epidemie chovat
Catherinne
, ne jdu v pátek na kosmetiku. Chodím teda jen na lifting řas, ale zrovna teď je fakt potřebuju zkrášlit.
minimálně obchody si myslím zavřou před víkendem... bych si tak tipla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY