Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:41

Tak doufám, že to zavírání obchodů a služeb Prymulovi neprojde. Logiku 'lidi se nám srocujou venku u piva a pořádají domácí večírky, tak zavřeme kadeřnictví' fakt nepobírám.

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:42

Jo a aby se to nepletlo, odpoledne mi volal boss... jestli jsem se náhodou v posledních dnech neobjímala s XY. Naštěstí ne, neboť sotva vím, která to je.

Ale vlastně to teď vím docela dobře - je to kráva, který vod pátku (!!!) neni dvakrát, dokonce ztratila čich... ale co byste řekly? Ano, správně, každej boží den leze do práce. Takže dneska už jí měli dost a mazala na test, ovšemže pozitivní. 

Pročež jsem na prášky, protože na čtvrtek mam letenku... a pro jistotu mě v práci teda neuviděj ani zejtra. Sdělila jsem bossovi, že se jednoduše bojim. Chápavě pokýval hlavou... kterou vzápětí složil do dlaní Jako s takovým materiálem jako zmíněná kráva a rowdies na Staromáku ten koronáč hned tak neporazíme, ani zázrakem.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:45

No jasne, za tyden mam jit k holici a dneska jsem dala auto do servisu. Ty taky zavrou?

Offline Sweet Potato
40610 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:49

Kokoska Servisy určitě ne. Vždyť by nikdo nepřezul.

Krehutka Možná aby to lidem konečně došlo?

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:50
Reakce na AprilTwelve:

minimálně  obchody si myslím zavřou před víkendem... bych si tak tipla

​A to budou jezdit náklaďáky s přídělem chleba na hlavu,na každou adresu -  jak cisterny s pitnou vodou když vypadne vodovod?

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:52

Sweet Potato az bude lockdown k čemu přezuté auto?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:52

Sweet Potato Došlo co? Trpělivost? 

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:53

barbuchaa tak že zavrou obchody s jídlem nečekám... prostě ten zbytek, co byl zavřený i na jaře 

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:53

Krehutka hamáčkovi už tečou nervy. Ještě ráno jsem si říkala, že to Prymula dá, ale když vidím ta dnešní cisla, tak možná fakt lepší, aby vymekli. 

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:54

Jinak k těm školám v přírodě, právě jsme se pohádali s mužem kvůli té vikendove výpravě ( v osmi lidech), jestli povolí/ naridi ty školy v přírodě, jsem mrtvá žena. 

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:56

AprilTwelve 

No, jako by to na jaře nestačilo. Bylo to na hovno a eště na to zařve ekonomika (a lidi).

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:58

continuity jako že je lepší, aby zavřeli obchody? A jak to ovlivní ty, kteří si hromadně dávají venku pivko, ve sklípku víno a doma oslavy? 

Offline AprilTwelve
1032 příspěvků moje polička 20. října 2020 20:59

barbucha já to neobhajuju....byl to jen tip na jejich uvazovani. ale  pokud teda máme sedet doma na prdeli,  tak kdo půjde do těch otevrenejch obchodu

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:00

barbucha vidím že jedinci jako tvoje/moje kolegyně jsou prostě všude 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:00
Reakce na continuity:

Jinak k těm školám v přírodě, právě jsme se pohádali s mužem kvůli té vikendove výpravě ( v osmi lidech), jestli povolí/ naridi ty školy v přírodě, jsem mrtvá žena. 

​Soucítím. Nejhorší je se rozčilovat na ty blbce, co se nedokážou na chvíli omezit, a pak zjistit, že to má člověk doma. 

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:00

continuity auto k ceste pro jidlo treba, dovezt nakup prarodicum... pece o potrebny byla na jare povolena.

Offline barbucha blogger
36068 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:00

viktorka_od splavu 

Vraždila bych!

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:02
Reakce na Krehutka:

Sweet Potato Došlo co? Trpělivost? 

​U mě v kadeřnictví nejsou davy. Vždy jedna na jednu, stálá klientela, kontakt naprosto v pohodě dohledatelný. Vždy všichni s rouškou.Mam toho fakt dost.Nechlastá se tam atd. Asi zase budou lidi uhánět, že chtějí přijít do zabedněnýho krámu. A já se nebudu divit. Pamatuju, jak na jaře některé chodily natajno po službách. A bude to tady zase.

Offline continuity
43535 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:05

Krehutka nejlepší by byl tvrdý lockdown na pár týdnů. Protože tento cirkus jenom oddaluje nevyhnutelné a ti co jsou omezení už od začátku to odskacou samozřejmě nejvíc. Hospody a bary už pořádně nefungují temer mesic a ještě minimálně měsíc a půl je čeká, pokud to půjde takto. Nakonec k tomu uzavření stejně dospějeme, spitaly to přestávají dávat a až budou v tv záběry z těch Letňan, tak si myslím, že spoustě lidem potečou nervy. 

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 20. října 2020 21:05

Prosímvas, kdyby to tady četl někdo můj a chtěl zítra, tak klidně volejte, ještě jsem v práci.  Zítra dopoledne mám volno, klidně nastoupím dřív