Catherinne a děláš dobře!
Koronavirus
wendulka
"Protože vždycky se najde nějaká skupinka, která bude potřebovat papírnictví, jiná právě ty domácí potřeby a já nevím co."
No a to mne právě děsně štve, ty jejich populistické výkřiky "ženy by ocenily kadeřnice, lidi chtějí todlencto..."
Já v podstatě chápu, že vymýšlejí za pochodu, co a jak. Ale tímhle plácáním to nevylepšují. Viz děti ve škole metr od sebe...
Lamicka Držím palce, ať je dočasná ztráta čichu to nejhorší, co vás čeká.
No však mě taky.
Sweet Potato presne. zadny plan, zadny system, jen vyhovet pokud mozno kazdymu kdo vic krici
brrr dekuji, snad ano :)
Naše děti jsou rozumné, situaci určitě vnímají. A když jim to rodiče a učitelé vysvětlí, tak snad pochopí, že i ony mají svůj díl odpovědnosti vůči rodičům a prarodičům.![]()
![]()
Sweet Potato
No tak určitě. Čí je to zase věta?
No Andrejova přece, z dnešního rozhovoru s ním. To víš, jak mu Prchal předem nenapíše, co má říkat, tak to pak dopadá takhle
.
wendulka Myslela jsem si to
, ale moc to teď nesleduju. Takže to myslí ty i děti na prvním stupni a ve školkách? Já dost pochybuju, že moje starší děti by to takhle chápaly. Taky by mě zajímalo, kde má ten díl odpovědnosti část dospělých, kteří pořádají párty, chodí do hospody a nebo nejsou schopní dodržet ten odstup v obchodě.
Ještě mě napadlo zkusit na ty popraskané ruce čistý lanolin, Purelan třeba. Když to dokáže úspěšně hojit pořád dokola rozkousávané bradavky nebo odřený nos při rýmě, tak ty ruce by to taky mohlo zvládnout.
I ty ošklivá! Andrej se ti tady snaží aplikovat svůj mikromanagement v praxi, jako když chtěl osobně rozvážet roušky a respirátory v době, kdy nebyly, a ty mu do té bábovičky takhle dupeš
.
Renusatko Tak naše děti by to možná chápaly, ale hlavně okamžitě pochopily, že by se musely ve škole střídat ve dvou, spíš ve třech turnusech.
paktofonika ja taky ted desne suruju, az jsem sama sobe protivna. Ale pani na uklid k nam ted nechodi a mne ten binec hodne vadi. Zni to teda prastene, ale jak jsme ted porad vsichni doma a starsi dite stravi pul dne skakanim po gauci a polstarovymi bitvami, tak se tu strasne práší. Nebo to je tim, ze v sousedstvi probihaji velke stavebni prace. Nebo tim, ze jsem proste doma za denniho svetla...nevim, ale taky porad uklizim a neni to nikde videt![]()
Já teď mluvila s majitelem malého květinářství, který byl pěkně naštvaný, prodává převážně řezané kytky, takový ten typický městský prodej. Říká, že lidi téměř nechodí, kytky skoro nikdo nekupuje a uvažuje, že raději znovu zavře. Na podporu státu ale nedosáhne, ať už bude mít zavřeno nebo ne, protože mu nikdo neznemožnil provozovat živnost....
Gatita A slunicko, to je previt! Takovy ty sikmy paprsky pres zaluzie...
Garfie Jo, to už jsem taky slyšela. A když jsem se stavila u nás v malém květinářství pro primule a macešky, paní by mi nejradši byla zabalila i sebe.
Sweet Potato :-) To je hezký. Ono moc lidi asi na takové nákupy ani nemají náladu, hlavně někde na maloměstě. Myslím, že začínají trochu pociťovat strach a nejistotu. U mého muže ve fabrice včera propustili 50 lidí (a to jich mělo být původně 70), rozhodli se k tomu během tří hodin. Pochopitelně těch, co tu práci nejvíc potřebují, přišel domů psychicky úplně vyřízený :-(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY