Co dokáže koronavirus - prázdný kalendář

Co dokáže koronavirus - prázdný kalendář

brrr no jo :(
včera jsem četla rozhovor se úspěšným českým zakladatelem Kiwi.com, v měsíc starém Forbesu, říkal, jak malý propad, třeba jen 10% v letecké dopravě stačí, aby firmy podnikající v cestovním ruchu krachovaly a lidi ztráceli práci, ale to ten rozhovor připravovali ještě v době, kdy se Covid týkal hlavně Asie. Byl optimista a říkal, že od března se to zase rozlítá. No a teď stojí skoro celý svět :(
Jennyfor chodím nakupovat rodičům a musela jsem chodit s nákupem do šestého patra, protože zrovna probíhala rekonstrukce výtahu. Myslela jsem, že to se mnou švihne. Minulý týden už to dokončili, udělalo mi to ohromnou radost.![]()
tv ja se doma puvodne vyhybala vytahu (jakoze zamoreno - velky dum, spousta lidi), take 6.patro. No uz me to preslo...
Pavlena tak bez nákupu a roušky možná bych to vyběhla, ale to se fakt nedalo.![]()
Ľudia, som len ja taký šialenec, alebo je tu ešte niekto, kto by v tomto celom proste potreboval - byť trochu viac sám?
vyšla jsem si ven, jen tam asi tak 20 °C.
jdu polem nepolem. potkala jsem 4 lidi...a všichni mělo roušku. nenasadili si ji přede mnou, šli v ní celou dobu. mně připadá, že se všichni zbláznili.
edit: někteří sousedi noší roušku i doma na zahradě.
slniecko ani ne, já budu doma od utery přes den sama, muž do práce, syn k tatinkovi... a přistihla jsem se, že se na to "těším ". že budu moct byt sama se sebou, srovnat si myšlenky nebo nemyslet na nic... že tam nebude nutná žádná interakce nooo
Kokoska Emotívne, hudobný doprovod ( kto to naspieval?)to len znásobuje, naskočila mi husacia koža.
Jiná Realita Doma na záhrade nevidím dôvod nosiť rúško. Ak by som si ho nasadila, veľa by som toho neporobila.
Jiná Realita milacka třeba mají nějaký důvod. Sousedi taky včera byli na zahradě v rouškách, cosi tam kutili, pak jsem viděla, že on jede s vozíkem s bordelem ke kontejnerům, ona šla otevřít branku Rohlíkovi. Tak si je asi nasadili už doma... Pokud vám lidi neškodí, tak je neřešte, ne?
Jiná Realita Myslím, že už jsi to tu zmiňovala. Nerozumím, proč Ti to vadí.
ono nejde o neřešení, ale o ty nenávistné pohledy, které schytáš, když ji nemáš. to jsem tam nedopsala. jisté případy už i přestaly zdravit. prostě v telce řekli, že roušky se musí nosit. čekám, kdy u nás zazvoní obecní domobrana s tím, že ji nenosím.
Jiná Realita protoze rouska je zakladni nastroj v boji proti viru..? Je vic, nez hygiena nebo ockovani prece...!! Mam stejny zazitek a stejny wtf pocit..
Jo a js si dnes uvazala jednu vrstvu hedvabi a stejne jsem ziskala dojem, ze nad 20 stupnu v tom vsichni zhebnem.
slniecko Ja! Byla jsem pul roku doma sama, vsichni do odpoledne pryc, ale bylo mi zle psychicky i fyzicky... Tak jsem se strasne tesila, ze si po tom vsem odpocinu a budu sama doma a kreslit a bude mi fajn. No nic, sla jsem z 0 na 100. Musim svihat jak drak. Chybi mi ticho. A ta unava je teda taky nic moc...![]()
Pavlena ja dneska jela na kole a mela jsem satek s tim, ze si ho nasazuju kdyz nekoho mijim. Jet v tom celou dobu tak me mrskne. A spousta lidi po ceste zahlizela na dvouletacku v sedacce.
Ale tak ti lidé, kteří Tě někde v polích bez roušky potkají, teoreticky mohou mít obavy z nákazy, popř. je taky může štvát, že oni nařízení dodržují, ač jim to třeba není příjemné/omezuje je to - a Ty ne, těžko říct...
Já zase třeba vídám chodit po poměrně frekventovaném chodníku manželský pár, oba pracují na městském úřadě, který nás neustále oblažuje připomínkami, jak se máme a nemáme chovat, roušku nenosí ani jeden z nich - lidé jsou prostě různí, asi nemá cenu tohle moc řešit //A to říkám já, která má tendenci řešit úplně a naprosto všechno...
//
Mě v té souvislosti s rouškami fascinuje jedna věc - když se na ČT24 spojí přes skype s někým, kdo je očividně doma v pracovně/obývacím pokoji - a dotyčný má roušku, přestože sedí doma...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.