Csáková už má jasno...

Csáková už má jasno...

RoSa Moje kolegyně dlouho žila v Itálii, má tam spoustu známých a ráno říkala, že Itálie má pár dní než se jim tam zopakuje jaro. Vypadá to, že jsme sice byli první, ale nebudeme sami.![]()
asi se přihlásím. sice zdravotnictví rozumím jako koza petrželi, ale:
- zruším roušky venku
- otevřu školy, místo roušek budou mít štíty
- otevřu oděvy a obuv a zavřu květinářství ![]()
že mě chcete?
nonemy nechci, zapomnelas na kadernictvi. Jsou chyby, ktere se nepromijeji!
Kokoska
já zapomněla. ale to nevadí, protože jsem rozhodně nepochybila, rozhodně se neomluvím a rozhodně se přihlásím. no a vlastně jsem to nakonec slíbila taky, ale je to na jiném místě ![]()
Sweet Potato
Přihlásila ses?
999 Kluci sli ke zpovedi a ted toto...
euridike Csakove mi zacina byt lito...
Renusatko To si taky myslim, ze se nam to tady rozjelo s predstihem, ale nebudeme v tom sami.
To bude vlevo dole. A co hospody, frajerko? ![]()
Ono dělá hodně to počasí, horší se to všude, snad ti ostatní do toho vlítnou menší rychlostí než my, protože začali brzdit dřív. Mě děsí Polsko, nemám přehled, jestli už k nim míří nějaká pomoc.
nonemy ne, já chci květinářství nechat otevřený!!! Takže jdi na jiný ministerstvo ![]()
Magráta Jestli vás nebudu muset platit jako pomocné síly, tak pojeďte všechny, věřím, že mi ty tři roky zatraceně zpříjemníte!!
za stravu a pokoj ![]()
Magráta Tak max. za futon!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.