Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:40

To byl zas den.

Online 999
19883 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:45

razorblade Fakt jsem si dneska na tebe několikrát vzpomněla.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:47

999 Ale ja na tebe taky... hned rano, co mi to volali, jestli se to nahodou nestalo v tvy oblibeny hospode

Offline barbucha blogger
36074 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:51

Prosimvaspekne, co je toto zase za bordel?! Nestiham to sledovat... ale na chvilku clovek vypadne a uz je vsechno jinak...

Jak moh Prymula lizt do hospody, kdyz je sam zavrel? Unika mi neco? (ze bez rousky je jina vec... a este se slejzat s Efkem )

To si z nas Bures uz dela prdel, ne? Kdyz se kdekdo krizoval proc ausgerechnet Prymula - nemel tech pruseru a vostudy i tak dost? - tak na nem trval... a vono tejden se s tejdnem sesel... a vysledek skvost!

Online 999
19883 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:54

razorblade Tam nic nebylo, ale teď jsem šla na MS kolem tak brutálního mejdanu na 10 m2, že bych po tom dnešním dni chtěla vidět policajta, který by tam vstoupil. Některým lidem tam bylo i kolem sedmdesáti a jsou mediálně známí. Tak jsem zvědavá na titulky v novinách za pár dní.

Offline barbucha blogger
36074 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:54

A hadejte, kdo nosi ve Svedsku rousky?

Spravne - barbucha. Jako jedina.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 23. října 2020 18:58

999 Jako az budou ohlasovat, kdo to ma?

barbucha prosimte, v tom Svedsku zustan! Nevracej se. A Prymula nesel do hospody, ale do vysehradsky kapituly!

Online 999
19883 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:00

razorblade Přesně :-)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:04

Zrusila jsem nasi ucast na celovikendove rodinne seslosti, celkem nejakych 13 lidi ze 4 domacnosti. Takze jsem samozrejme za hysterku. Nic, jen jsem si potrebovala ulevit. 

Offline barbucha blogger
36074 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:07

razorblade 

Zustala bych zfleku, ale nevim jestli mi daj azyl

Offline barbucha blogger
36074 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:07

razorblade 

To se tam sel s Efkem modlit?

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:31

MP Meri Mě dnes pozvala na výlet kamarádka, která má děti na střídavku (takže sdílí dvě domácnosti), ještě s další holkou, kterou vůbec neznám a jejíma dětma, vlakem asi hodinu cesty...ale do přírody!! A vtipný je, že ta kamarádka se hrozně bojí o svého muže, který je riziková skupina a pořád to hrozně řeší. 

A mimochodem, teď jsem venku míjela partičku cca třicátníků, cituji "proč máš tu roušku, vole?" brumlání.."ne jako nech si ji, dělám si jen srandu, jestli se necítíš". "Včera nás tady málem zastavili policajti, nechceme riskovat" (partnerka "vola"). "no hele, ale včera bylo včera a dnes je dnes-včera ještě nosil roušky i Prymula!" hurónský smích "no to je fakt, hahaha"....takže asi takto. 

Online eeny-meeny
243 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:32

MP Meri Dobře děláš. My nedávno taky zrušili oslavu synových 10. narozenin. Dnes jsem zjistila, že máme v rodině dva covid+. Fakt nemá cenu riskovat.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. října 2020 19:40
Reakce na nonemy:

Sweet Potato

asi se přihlásím. sice zdravotnictví rozumím jako koza petrželi, ale:
- zruším roušky venku
- otevřu školy, místo roušek budou mít štíty
- otevřu oděvy a obuv a zavřu květinářství

že mě chcete?

​Já tě nechci! Mám obuv a fakt nestojím o otevření. Ale zas, asi už rezignuju. Je už toho okolo moc

Offline Karja
44890 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:01

Ja nevim no,ale mne osobne nevadi, ze byl Primula ,,v restauraci,,. Vam to nekomu vadi? Ptam se fakt ze zvedavosti, jestli je to v mistni spolecnosti takovej prohresek. Mne je to fakt ukradeny a spis mi hodne vadi to halooo z toho, ze se resi novej ministr v soucasny situaci a zase nabereme nekolik dni skluz, kdyz se mohlo pracovat na necem jinem. 

Uz verim na to mimozemske rizeni nasi planety! A mozna bude novej ministr Ilona Csakova.

Offline Garfie
28613 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:03

Karja Mně to taky nevadí, ale vadí mi, že se nechal chytit!

Offline viktorka_od splavu
49430 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:04

Karja ty to říkáš jako kdyby šel na tajňačku na pivko...

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:05

Karja Mně to tedy nevadí vůbec. Všichni jsme jen lidi a děláme chyby. Já jsem docela velký rouškař a jsou situace, kdy bych ji měla asi mít a  nemám- venku. 

Souhlasím s tím ekonomem, co se dneska taky vyjadřoval. Lepšího ministra mít nebudeme a je to průser. 

A k těm mimozemšťanům- musím svůj výrok opravit- a myslím, že tím to bude ještě věrohodnější- nebyli to columbijští vědci, kdo s tím přišel, ale vědci z newyorské columbijské univerzity. Chybička se vloudila. :-)

Offline Pinot Noir
30019 příspěvků moje polička 23. října 2020 20:12

ionicera tak po tomto upřesnění je to jasné. Je to pravda!