Sweet Potato
To je hlavní, co mě napadlo.
Koronavirus
No já bych fakt věřila, že to byla bouda. Pozvat Prymuli, zároveň Blesk, když to klaplo, tak celej čtvrtek měli čas řešit, koho za něj a když si plácli s zatímnevímeským, tak to v pátek vytáhli, hned tiskovka, hned odvolání, hned za prezidentem a heč, kandidáta mám a neřeknu.
Jak by to jinak takhle od rána stihnul? I odvolání Davida řešili víc dnů, za úplně jiný situace. Tady bum, prásk, hotovo za čtyři hodiny.
ionicera co furt máte s tím chorvatskem? Pokud to bude dovoleno, tak tam lide, co to tam mají rádi, pojedou, stejně tak lyzovat, ale já myslím, že letošní lyzarska sezóna je mrtvá.
https://www.facebook.com/pg/Restaurace-Rios-Vy%C5%A1ehrad-209468549069071/posts/?ref=page_internal
tak to nefunguje: byl to odkaz na FB tý restaurace ... už to asi zamkli a čistěj
Zavřel restauraci, ale chodili mu tam lidi!

Jennyfor My jsme nejen nejšvejkovatější národ, ale umíme i nejschopněji vytvářet konspirace![]()
RoSa To si nepřečtu, Facebooku nemajíc.
Jindy by takováhle aféra byla i zábavná. Ale teď? Vždycky, když to vypadá, že hlouběji v těch sr...ách být nemůžeme, propadnem se ještě hloubš.
Prosím, už můžu panikařit?
continuity Fakt průůůser tohle.
Jinak na internetech jedou i teorie, že konspirovali naopak ti dva.
No to jsem právě pochopila, že myslela viktorka_od splavu!
Že kuli pikle na puč proti Babišovi.

Sweet Potato já taky nemám fejsbůk, ale něco vidím i jako neregistrovaný - jen musim u přihlašovacího okýnka kliknout "teď ne"
edit: přidala jsem screenshot
Sweet Potato taky si rikam, co jeste muze prijit dalsiho, samozrejme horsiho. Ze ti rytiri v Blaniku porad chrni, me trosku znervoznuje.
Garfie nee to fakt ne tos me rozesmala:-)
Jennyfor já na ty konspirační teorie moc nejsem, ale máš pravdu, že toto je celé nějak moc podezřelé a moc rychlé. A jak už tady někdo uváděl, proč to nevytáhli hned a čekali?, už to je podezřelé.
viktorka_od splavu No vidíš, tak jsem díky tobě předběhla internetové konspirátory
Ale dává to smysl-i s tou neobvykle rychlou a razantní reakcí Babiše!
Příští min.zdrav prý bude vypadat nějak takhle:

euridike na Ludvika sazim 100 bodu, ten se na to trese uz kolik let
Ted v CT padla zajimava otazka, jestli v souvislosti s tim pruserem bude Prymula mezi vyznamenanyma 28.zari.
moora teď běží na ct24 banner, kde Ludvík tvrdí, že nebyl osloven
Kokoska seznam oceněných bude zveřejněn 28.10. 20.00 hod - to stihnou upravit![]()
Kokoska No u Zemana všechno možný.
Tipuju, ze to bude prof. Šedo, soucasny namestek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY