MP Meri my zrušili už minulý víkend narozeninovou oslavu mámy, čtyři domácnosti. Nic si z toho nedělej, je zbytečne ted něco riskovat. U nás jsme se teda většinove shodli, že to odlozime.
Koronavirus
Karja Mně to vadí. Protože tím dal spoustě pitomců lacinou munici. Protože "vládce" má jít příkladem v dobrém. A ne, že pro něj vlastní zákony neplatí.
ionicera V tom, že byl momentálně asi nejlepší možný (nejmíň špatný) MZ, ale bohužel souhlasím.
A tím víc mi to vadí.
A že se dal blbě nachytat, mi vadí
A ty tanečky a hloupé lži mi vadí.
A že Bureš na tom ukazuje, jak je spravedlivý, mi vadí.
Karja Mně to vadí a dost.
Sweet Potato a ta rychlost! To Babisovi to maslo na hlave muselo dost smrdet. Mne na tom porad neco nesedi, mam z toho mizernej pocit.
Karja mně to vadí, z principu. Pak mi vadí, jakým zpusobem se s danou situací vypořádal. (A v neposlední řadě mi vadí, že se a) scházel s Faltýnkem b) scházel natajňačku mimo 'obvyklou dobu' a 'místo'. Docela by mě zajímalo, jaký shady business tam probírali.)
Mám v sobě půl lahve šampaňského a tak nějak je mi celý dnešní den k smíchu, horší to bude, až bublinky vyprchaj.
Od těch emzáků je to tuze škaredý experiment.
Tak uz jeden den testovania je za nami. Rano jed som videla v spravach to vojsko, az mi srdce stislo. Uvidime ako to nakoniec dopadne a ci to k niecomu bude ale nakupy si teda ludia robia zasobovacie az az.
A ak budd to plosne testovanie a budem pozitivna aspon budem stihat to tu niekfn citat ale aj sa zapojit do diskusii. Takze az sa tu rozpisem, bude to jasne.
Karja mně to teda vadí dost, přesně z těch důvodů, které píše např. Sweet Potato je to něco, co si prostě za daných okolností nemůže dovolit....
a vlastně by si to neměl dovolit ani, kdyby situace nebyla taková, jako momentálně je...
A vadí mi, že byl Prymula v hospodě.
A vadí mi i ta nejistota kolem nového ministra, protože v tomhle bahnitém brodu, v němž se nacházíme, bych fakt nepřepřahala, nebo jak to tu zaznělo...
Bojím se, až ty bubliky vyprchaj...
Kokoska Přesně, rychlost, s jakou Babiš zareagoval je mi velice podezřelá. Ještě zrovna ten mizera Faltýnek že v tom je namočený, já se prostě nemůžu zbavit dojmu, že se Prymuly chtěli zbavit a ty novináře si tam pozvali. Že neměl roušku tu chvilku u řidiče, to bych považovala jen za obyčejnou chybu, to, že byl ochotný se scházet na takovém nestandardním místě a že o tom teď tak divně mlží, to mi vadí dost. Ale nemám pocit, že jsme teď v situaci, kdy si můžeme dovolit vyměňovat ministra a nechávat "zaučovat" nového. Achjo
Karja na tom je špatně úplně všechno. Je to člověk, z jehož úst jsme dostali nařízeno nosit roušky, sedět doma a zavřít hospody. A je to on, kdo by měl jít příkladem.
Jenže on místo toho a/ jde do restaurace, která má být zavřená, b/ nemá roušku, kterou považuje za jednu z nejdůležitějších věcí, c/ je tam s více lidmi
Jestli potřeboval něco řešit, proč si nezalezli do nějaké kanceláře? Nebo proč si nedali schůzku online, což sám tak prosazuje? Ale hlavně - proč se proboha schází s tím pitomcem Faltýnkem? To je loupežník ze všech největší.
Tohle všechno v současné situaci naprosto podrývá zbytky důvěry vládě a nahrává šiřitelům všech těch konspiračních teorií na sociálních sítích. Část obyvatel bude rebelovat a odmítat jakákoliv nařízení, druhou část budou sužovat úzkosti a panika. Situace nahovno.
#bestincovid
trochu k tématu - kontakty bez příznaků se u nás netestují. dnes volali pozitivnímu (test byl v úterý). pokyn zní 30.11. lze jít do práce, toť vše. nahlášený kontakt (s vysoce rizikovými členy domácnosti) dostal pokyn 10 dní karanténa.
Výstižně shrnuto.
Kokoska Dost mi na tom nesedí ten denní odstup než to zveřejnili
bram no o to právě jde v první řadě - oni se potřebovali sejít na "obvyklém místě" - zjevně to co probírali nesmělo žádné ucho slyšet. že při této příležitosti porušili všechna protiepidemická nařízení je jen třešnička, díky které se to dostalo na veřejnost, jinak by si toho nikdo nevšiml...
Tak prý nějaký Blatný z Brna.
bram a budes mit s vymenou ministra k te vlade vetsi duveru? Ja ani nahodou.
Proto je ta situace tak nešťastná.
Tak prý nějaký Blatný z Brna.
Znam. Ale ten by snad mezi ty kreteny nesel proboha?????
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY