711990 razorblade Ale jako chápete to? Z hrobu??!! Fakt mají ty lidi pak dobrej pocit, jak ty Dušičky ochcali?
![]()
![]()
711990 razorblade Ale jako chápete to? Z hrobu??!! Fakt mají ty lidi pak dobrej pocit, jak ty Dušičky ochcali?
![]()
![]()
Aranel prej okolo normalne ozdobeny hroby a nas uplne holej. Meli sme tam nejaky kytky privezeny z Chorvatska, od tety, babicciny dcery. Tak uz je ma nekdo.na skalce asi![]()
jedna známá vyprávěla, že z hrobu jejích dětí (!!) kradou lidi plyšové hračky.
razorblade 711990 a může za to Babiš s Prymulou!
barbucha situace kolem hřbitovů a dušiček, "svíčkové báby" a krádeže v urnovém háji - vážně myslíš, že to souvisí s politikou?
Si představuju, co se pak zdá tomu, kdo se s nimi válí v postýlce. Hrozný, celý moc hrozný.
Aranel Jo, na hrobech se krade stejně jako kdekoli jinde.
Jako dítě jsem jednou prolezla celý hřbitov křížem krážem a snažila se najít kryty na svíčky, ukradené z tátova hrobu.
A dnes to není jiné. Akorát už vím, že si to zloděj nedá k sobě, ale střelí.
Nicméně čecháčkovká paušalizace je pro mne vrchol čecháčkování
Aranel ono se tam kradlo i mimo dusicky. proste ten nas hrob je prvni na rane, mohl to klidne ukrast i nekdo, kdo sel jen kolem (teda, nevim, co by z toho mel). ale jak rikam, poslednich pet deset let je to uz lepsi, kazdej rok tam delame letni misu s kytkama, podzimni, na zimu nejakej venec a vzdycky to tam vydrzi. asi to je i tim, ze ted je vsechno dostupnejsi.
Kokoska to stoprocentne![]()
a mimo -Andula na instaci psala o kauze, ze Kellner nabidl zadarmo O2 arenu pro prostory polni nemocnice a misto toho je to za 26milionu na mesic v Letnanech.....co je na tom pravdy, nevite nekdo?
711990 mě docela překvapilo, že těch 26 milionů má zaplatit Bulovka. Jestli fakt, tak to už jim ty naše faktury snad ani nemusím posílat, proplacení bude čirá utopie.
711990 Dneska je o tom v DVTV rozhovor se Sehnalem, majitelem výstaviště. Lidem se to nelíbí, on z toho už nemá dobrej pocit že pomáhá
Kokoska no...jako sem fakt zvedava jestli je to pravda, prijde mi to totiz docela neuveritelny
711990 ten článek jssm četla, zkusím se rozpomenout, kde to bylo
711990 Proběhly i diskuze, proč ne třeba prázdný Palác kultury. Ona teda jistě hraje roli i lokalita.
711990 On je tam tuším taky v nájmu, těch 26 mio jsou prý nějaký docela minimalizovaný pronájmy. O2 vyloučili kvůli zázemí, rozvodům a pod. Ono to vypadá jakože nenažranej milionář chce za každou cenu vydělat, ale asi to tak úplně není. Veletrhy nejsou, vysoké náklady na provoz ano.
711990 prej sehnal to nemuze dat zadara, protoze neni nejbohatší jako kellner, ze mesto mu taky nemini prominout najem za haly, takze to pry musel udelat aspon takhle symbolicky. No nevim, cumela jsem puk kdxz jsem to jeho proc ne zadara vysvetleni cetla. Pry jde o to ze vystavni sezone bere za m2 3000,- a po bulovce chce snad 30 kc za m2...
Ano, myslim. Sice ne tak, ze za to muze politika, ale prave naopak - zlodejskej narod si takovou politiku voli. To heslo kdo nekrade, okrada rodinu, nevzniklo nahodou, a porad plati. Bohuzel u nas vic nez jinde (myslim tim staty civilizovany Evropy, kam jsem doufala ze patrime)!
Sama vidis, kolik lidi ma zkusenosti s kradezema na hrbitovech. Na hrbitovech!! Este ze se uz vetsinou nepohrbiva do zeme, tam bych se bala ze mi rovnou vykopou celou babicku, jestli nema zlaty zuby!
barbucha to heslo je ale z doby, kdy jsme si moc vybírat nemohli, koho zvolíme. A přes to, že se na hřbitovech krade, s tím tvým prvním příspěvkem naprosto nesouhlasím.
rasaNori a ostatni diky za vysvetleni!
711990 probiralo se to v interpelacich. Prymula to tam nekde uprostred strany zhruba vysvetluje...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.