FictionZatím jsem to myslela jako vtip, ale myslím, že na to dojde :-).
Koronavirus
Já chci Pandemii k Vánocům, ale teda nevím, zda vydržím, ze všech stran pozitivní ohlasy. S druhým dílem, to je vtip nebo už opravdu něco sepisují? Jako nepochybuji, že téma opět zpracují...
Kokoska no, čas nasadit antidepresiva...
Drž se! ![]()
od čtvrtka vše otevřeno, snad se všichni budeme chovat zodpovědně,aby se znovu nemuselo zavírat.Při nákupu v Kauflandu jsem si uvědomila jednu věc, která by mě,pokud bych měla třeba svůj obchod treba s obuví vytočila.Mimo otevřené lékárny,zoobutiku, květinářství, otevřená vinotéka ,jako proč vinotéka?i to květinářství je dobrý nesmysl.
Vlm ji, ty vinoteky.. vcera na prochazce jsme si museli dat kafe/svarak i kdyz jsme se docela zapotili a bodlo by pivko, u okynka nebylo v nabidce. tak jsem si rikala je zakaz neda se nic delat, svarak do kelimku se asi nepocita. nicmene pak jsme potkali otevrenou "vinoteku" - no takovou tu nalivarnu s tocenymi patoky.. chapu ze ti vyrobci to musi nekde udat a uz maji dalsi urodu - ale podle tohoto klice se nemelo zavrit vubec nic.
viktorka_od splavu tohle je vinotéka s vínem v lahvích.takze adi bráno jako potravina
.V Č.B.jsou na náměstí už nějakou dobu otevřené stánky s punčem a svarakem... cedule nekonzumovat a u stánku stolky
.
tchýně zve tradičně děti a vnoučata o vánočních svátcích na oběd, bývá nás v garsonce kolem patnácti,letos s tím nepočítali... dneska se rozvolňuje a tchýně už volá, jestli přijedeme ![]()
viktorka_od splavu ty svařáky nějak nechápu. To už zákaz konzumace alkoholu na veřejnosti zas neplatí? Včera jsme byli na Kampě a kafe jsem měla asi jediná :-))
žluťásek asi v nich neni alkohol:-)
Fiction Já měla napsat "by byl", ale doufám, že bude! ![]()
žluťásek viktorka_od splavu Ty svařáky jsou pochopitelně zakázané, v Olomouci (v centru teda, v okrajových částech je to na pohodku) dokonce policajti chodí a kontrolují, co máte v kelímku! Ve vinotéce (ne ve všech) vám kelímek dokonce přelepí, aby byli z obliga a bylo jasné, že to máte (od nich) na odnesení domů. Vinotéky jedou v režimu "prodej potravin", mohou být otevřené.
Nepsala jsem tady, jak jsem šla minulý týden v pátek kolem jedné nedaleko, byla obsypaná lidma se svařákem a u dveří fronta cca 40 lidí?
moora já už jsem z toho jelen. Muži přišel ráno email, že jeho oblíbená sauna od čtvrtka otevírá. Já jsem doted myslela, že sauna = welness. No asi vědí víc než my?
continuity wellness ale bude otevřený
Klara aha, já koukala na blbou záložku v té tabulce. ![]()
No ono je to asi jedno, kvůli deseti lidem bazén asi nikdo neotevře, takže máme stejné utrum. Ale kamarádovi,co má nafukovací tenisovou halu, to pomůže určitě.
continuity pro fitka budou ty počty upravené (jako obchody - ne absolutní počet, ale na plochu), pro bazény možná taky, to nevím. Ale do vířivky s cizíma lidma můžeš, do kina za žádných podmínek :(
continuity pro fitka budou ty počty upravené (jako obchody - ne absolutní počet, ale na plochu), pro bazény možná taky, to nevím. Ale do vířivky s cizíma lidma můžeš, do kina za žádných podmínek :(
Coz je presne to, co treba Honza Kulveit hodne kritizuje..... Protoze zrovna sport je proste rizikovy
(BTW trefil se i tim, ze se budou snazit nejak dostat vyjimku nutnosti nosit rousky i pro amaterske sportovce)
A666 tak ať tam ten sport nedávaj. ale sportovat v roušce je fakt (až na pár výjimek) nesmyslný.
A666 tak ať tam ten sport nedávaj. ale sportovat v roušce je fakt (až na pár výjimek) nesmyslný.
Ja souhlasim, problem je, ze pokud se povoli limit 15m2 na cloveka iv e fitkach a spol a k tomus e sundaji rousky, razem jsme na urovni opatreni z PSA stupen 2 ![]()
Kokoska já si myslím, že jo. Všechna děcka v rodině a okolí, co znám, se těšila do školy. Hlavně teda na kamarády, samozřejmě. Věřím, že je pár introvertů, kteří by za školu doma byli rádi, ale určitě jich nebude polovina, si myslím teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY