Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline viktorka_od splavu
49441 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:06

barbucha genialni, ze?;-)

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:07
Offline žluťásek
8880 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 10:49

barbucha stromky a kapříci venku, stánky s věncema a tím pádem květinářství třeba včera u nás otevřený byly.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 13:55

Aranel Já teda nepodnikám a na IČO mého zaměstnavatele mě nepustili. Je fakt, že jsem se nijak nedohadovala, protože jsme po cestě ještě měli velké zahradnictví a tam se dalo jít normálně. Ani v tom Bauhausu a ani v tom zahradnictví skoro nikdo nebyl. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 17:57

Jeste tu neni nejvetsi pecka celeho koronaviru?

Neumim na tabletu davat odkazy,ale na idnes je to nahore. Zrizeni noveho centralniho hygienickeho uradu,ktery bude mit moc,o ktere se ani komunistum nezdalo.

Takove realne 1984,kdy vam budou moct tri tydny zpet sledovat telefon,a nebude k tomu vubec treba neciho svoleni.

Pry je to dle blatneho neco,po cem vsichni volaji. Pokud mysli cela vlada,tak at laskave cela ta vlada konecne vypadne.

49441 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 17:58

Jiná Realita taky me to rano vydesilo:-(

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 18:04

viktorka_od splavu ja jako stale doufam,ze tohle nemuze projit.

Ale uz ten princip,jak to ty svine nenapadne schovaly,kdyz to naprimo neslo.

A ano,svine.toto je uz fakt moc.

Takovyhle urad v zemi,kde lidi nadsene voli a miluji typy jako babis a zeman,by vedl k lidskopravni katastrofe.

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 19:01

Jiná Realita viktorka_od splavu ja to četla až teď. Myslím, že to nemá šanci projít, dnes jsou data operátorů docela střežena, že to bude mít mirnyx dyrnyx přístupné nejaky úředník na ministerstvu bez prověrky si ani neumím představit.

Řekla bych, že chtějí tolik, že nedostanou nakonec nic. (V nějaké mírnější formě by to třeba projít mohlo). Taky omezení zhromazdovaciho práva není jen tak.  

Offline barbucha blogger
36114 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 19:25

No, tak hlavně že nepůjde o nouzovej stav, takže nebude žádný odškodňování...

Ouřada se blbě vyspí nebo ho v holičství blbě  ostříhaj - a hle, ihned se kadeřnictví i holiči zavřou. Jak prosté

Ale vzhledem k tomu, že ten výplod chorobnýho ducha musí kolidovat s pár zákonama neřku-li rovnou s ústavou, snad to laskavýmu autorovi zasunou zpátky tam, kam to patří.

49441 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 20:00
Reakce na barbucha:

snad to laskavýmu autorovi zasunou zpátky tam, kam to patří.

​to DOUFÁM!!!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 20:39

continuity ale to,ze se o tom uvazuje a ministr zdravotnictvi to nazve "veci,po ktere vsichni volame"! Wtf.i kdyby to doufam neproslo,tak to ukazuke o vlade uplne vse.

49441 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 20:41

Jiná Realita přesně.

Offline continuity
43581 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 20:41

Jiná Realita já si o téhle vládě iluze fakt nedělám a jediné, v co doufám, že to mají sečteno. To už mi přijde škoda písmenek, to jsem psát pořád znova. 

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:41

Skolam dela problemy neslucovani trid na nepovinne predmety atp.,ale zaroven zacinaji krouzky v DDM?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:48

Karlicka ve trojce už se slučovat může. V našem DDM (Praha) kroužky zatím nezačínají nebo o tom aspoň nevím, počítám, že by mohly začít ve dvojce.

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:53

Evaeva homogenita na ZŠ je i ve trojce.  A ddm Praha zacina nrsportovni krouzky od 7.12.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:56

Karlicka viděla jsem nějakou reportáž na ČT, v trojce už není problém mít ty semináře pro víc tříd. Moje ségra má kvůli tomu překopaný rozvrh, ale jen tento týden;) z našeho DDM žádné informace zatím nemáme, ale včera jsem zaslechla ředitelku mluvit o 7. nebo 12., myslela jsem, že mluví o lednu

Offline Karlicka
211 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 21:59

Evaeva je to tam i ve trojce

https://www.msmt.cz/ministr-skolstvi-predstavil-skolskou-cast-pes

Krouzky pristi tyden. 

Offline Garfie
28634 příspěvků moje polička 30. listopadu 2020 22:01

Jiná Realita  Přesně. Je to vypovídající, děsivé a nevěřím, že to může projít. 

Karlicka Naše děti začínají příští týden sportovní kroužek (ale chodí jich tam teda pět a půl, není to žádný masový sport). A v přírodovědném byli už minulý pátek, vedoucí otevřel dva dny po čtyřech nebo pěti hodinách a mohli chodit po dvou. Čistili klece, probírali archiv a tak...