Mají otevříno?!
tvl zrovna před chvílí se na mě milostpán zádumčivě zahleděl a otázal se, kdy se hodlám domluvit s mojí kadeřnicí
...drzej ![]()
Mají otevříno?!
tvl zrovna před chvílí se na mě milostpán zádumčivě zahleděl a otázal se, kdy se hodlám domluvit s mojí kadeřnicí
...drzej ![]()
A666 Moc děkuji!
Myslíš? Já si fakt nejsem jistá, nemyslím to ironicky, fakt nevím, hodně odmítačů jsem zaznamenala.
Hele, odmítačů čehokoliv je vždycky dost. Ale stačí se jen podívat na nedávnou historii: doporučovali roušky (který spousta lidí odmítá) - nebyly, a zájemci si je museli šít. Doporučovali očkování na chřipku - na všechny zájemce se nedostalo. Doporučovali isoprinosine - kterej běžně k dostání není.
Tak co mam asi sakra očekávat s vakcínou na covid?!
barbucha Tak bylo by fajn, kdybys měla pravdu. Ad ta chřipka, v nemocnici nezbyla ani vakcina, na všechny se nedostalo, ale mluvila jsem s doktorem z obvodu a tomu prý asi 30 vakcím zbylo, lidé co si objednali, nepřišli
.
viktorka_od splavu Tak to je dobrej výsledek. A asi to opravdu chvíli i vydrží![]()
Fiction U nás ji nedostal ani otec po těžké operaci srdce. Neměli ji ani na kardiu ani na obvodě. Já jsem mu nakonec říkala, že stejně bude letos v zimě doma a nebo nosit roušku, takže to asi nevadí. V práci jsme měli možnost, napřed byl problém je skoro rozdat a než se rozmyslel, tak měl smůlu.
Fiction s tema protilatkama: my odebirame "koronavirovou plazmu" a nekdy jsou hodnoty prekvapivy, ne vzdycky to zavaznosti onemocneni odpovida
moora To stejné říkala i doktorka z plazmy, co k nám chodí na směny.
Pravdu v čem? Že se na všechny nedostane? To neni moc povzbudivý ![]()
U nás se taky na všechny nedostalo, ačkoliv tam zkraje mávali seznamama, jako zapište se a cajk... samozřejmě chápu že první linie má přednost, ale furt si myslim že přece nejsme nějaká prodejna, která objedná míň chlebů protože se včera všechny neprodaly - ergo že je snad lepší objednat toho víc i s rizikem že něco zbyde, dyk jde vo zdraví... No minulej tejden najednou vyhlásili že pár kousků ještě došlo a nechť se zájemci zajímají znova, tak jsem zvědavá.
Akorát teda nevim - a asi to neví nikdo, jestli očkovat chřipku plus za měsíc-dva očkovat k tomu i covid... to by mě zajímalo...
ionicera trasování taky beru jako dočasné, než bude vakcína.
moora Jo, to byla naše malá soukromá studie :-)
Zatím se o těch protilátkách moc neví, jsou různé názory a zkušenosti. Otázka, kdy je vlastně vrchol těch IgG, poslední názor jsem zaznamenala, že za 45 - 60 dnů. A ti dárci chodí dříve, ne?
Jinak zajímavá ta plazma, občas dáváme... i když úplně jistý si nejsme ničím...
Fiction to mi hodne vadí taky, takto by to šlo hodně ukocirovat. Já mám děti dvě, kdyby rekli, že je otestují, normálně je otestovat nechám. Neumřou na to, ale učitelka může a taky tchýně.
A co bys chtěla? Aby si pro tebe přišli s klepetama?! Nejsme v Číně ani v Severní Korei, zaplaťpámbu!
proc hned s klepetama? Části lidi by určitě v rozhodování pomohla třeba SMS s vysvětlením, že jsme v nouzovém stavu, vyhýbání se trasování má nějaké důsledky podle paragrafu x, tak ať laskave zavolají od 8 do 20 na číslo to a to. I finanční pobídka ve formě pokuty by mozna stačila.
Vždyť si lidi dělají z té hygieny srandu. Finančák ti posle obsilku a běžný clovek se jde přetrhnout, aby to vyřídil.
proc hned s klepetama? Části lidi by určitě v rozhodování pomohla třeba SMS s vysvětlením, že jsme v nouzovém stavu, vyhýbání se trasování má nějaké důsledky podle paragrafu x, tak ať laskave zavolají od 8 do 20 na číslo to a to. I finanční pobídka ve formě pokuty by mozna stačila.
Vždyť si lidi dělají z té hygieny srandu. Finančák ti posle obsilku a běžný clovek se jde přetrhnout, aby to vyřídil.
Presne. Koneckoncu je to potencialni sireni velmi nakazlive nemoci ![]()
Fiction chodi ruzne, nejdriv 14 po vyleceni, ale nekteri i s vetsim odstupem, hodne ted bezely vyzvy v televizi a tak, takze chodi i lidi, co uz to meli driv. Par mame i tech, co davali treba uz na jare s tou prvni vlnou a zas je to ruzny, nekomu klesaj rychleji, nekomu drzej dlouho.
ale sbiraj se data z transfuzek napric republikou, tak treba casem z toho nejakej vystup bude.
continuity to se lidem v hovoru říká, že podle paragrafu atd.... A kdyz nezvedaji pro ně neznámé číslo, posílá se SMS, že volá hygiena.
nika tak když už se dovolají, je asi po problému. co se děje po té SMS?
To snad ty lidi vědí, o těch důsledkách atd. Ale já bych to fakt tak nehrotila (jako jo, na prostej lid má bejt přísnost
)... prostě když vidim tu strašlivou bezradnost a používání křišťálový koule apod. u zodpovědnejch činitelů... tak znova opakuju, že bych to fakt nechala všechno bejt na individuálním přístupu. To jest chraňme se každej sám jak můžeme a chceme, jestli někdo nechce používat roušku, odstup nebo dezinfekci, tak na vlastní riziko (s tím, že si musí uvědomit že se na něj třeba nedostane místo ve špitále) a jestli chce vystavit tomu riziku i rodinu... s tím, že dokud se sami lidi s tím nesrovnaj, nebudou mít votevřený nic... tím chci říct, přenést tu zodpovědnost na jednotlivce, aby nečekali nějaký zázraky, který jim státní moc zařídí. Už by byl čas, prokristapána. Nebudou nás pořád vodit za ručičku, ani na to - ty stávající rozhodně - nemaj. Kdo by se na ně spolíhal?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.