Flegr se uz uplne zblaznil?
Neni to nahodou tak, ze ted vytahli co napsal na podzim? teda ne, ze by se neseknul, podle meho by se kd etem nemel moc vyjadrovat :D Ale zni mi to povedome ![]()
Flegr se uz uplne zblaznil?
Neni to nahodou tak, ze ted vytahli co napsal na podzim? teda ne, ze by se neseknul, podle meho by se kd etem nemel moc vyjadrovat :D Ale zni mi to povedome ![]()
Torrah jo přesně, moje malá ségra je velký introvert, ale do školy by teď chodila klidně i v neděli
A666 nevim, na me to vyskocilo dneska
A666 nevim, na me to vyskocilo dneska
jo, je to novy clanek ale informace v nem mi prijdou recyklovane
A666 Taky uz jsem o detech u anglickych serialu a jak by to bylo skvely uz pro prvnaky cetla na podzim, ale tak je mozne, ze opakuje porad to same. Nejak mu nedoslo, ze rozumet parazitum automaticky neznamena taky detem. A ze mezi introvertem a Flegrem je jeste hodne velka vzdalenost
Taky ho trochu vosklive podeziram, ze se tesil na mrazaky a nic. Zatim.
Nejak mu nedoslo, ze rozumet parazitum automaticky neznamena taky detem. A ze mezi introvertem a Flegrem je jeste hodne velka vzdalenost
![]()
barbucha musis jim dat ochutnat..? ![]()
![]()
barbucha brckem!![]()
jinak sli jsme dnes kolem bauhausu a koukam.. ze se tam normalne nakupuje. oni si tam asi jezdi jakoze vyzvednout internetove objednavky predpokladam - ale normalne maji uz vanocni stromky a zakaznici si vybirali. no uplna fraska, ja mam dojem ze i kdyby to nepustili tak uz to stejne kazdy bude ignorovat
No právě
Sápat se mi po kelímku, urazim jim vobě ruce (jistojistě nemytý)!
viktorka_od splavu nevim, zda jsi byla v centru, vesele se tu z okynek prodava cokoliv vcetne alka, maj to i na ferovku napsane na vyvesnich tabulich, jedna nejmenovana (zasita) kavarna ma regulerni zahradku, sic 3 stoly s rozestupy. Lidi si to tak nejak rozvolnili sami.
Ale nutno dodat, ze se vsichni chovaji rozumne...
Pavlena zahradku jsme potkali vcera na spilasu:-) (jinde nez jsme kupovali ten svarak) osobne mi to nevadi ani trochu, co mi vadi je ta nerovnovaha - nekomu vali ksefty dvakrat lip nez obvykle, druhy poslusne sedi doma s almuznou nebo ani to ne a treti to nejak obejde aby si aspon trochu prisel na svy.. pod taktovkou statni moci![]()
Ad policie - kolega z Maďarska mi říkal, že policie jim chodí denně kontrolovat dítě, které je teď v karanténě kvůli C+ ve třídě, jestli je doopravdy doma.
Tulipe Madarsko je docela huste, od kolegy jsem se zprostredkovane dozvedela, ze snad oznacuji byty/nemovitosti s C+ nebo zakarantenovanymi obyvateli, pry jakousi cervenou znamkou velikosti bilboardu. A udajne se dost spoleha na "sousedskou informacni sluzbu". Zadne info jsem k tomu nenasla, tak mozna se to nejak pozmenilo v prekladu, kazdopadne ![]()
![]()
![]()
Pavlena jj, trdlokafe na Starobrnenske, fronta pres celou ulici, u okynka velka nadoba s napisem 'svarene víno' a obsluhuji tam kluk a holka s rouskou na půl žerdi ![]()
viktorka_od splavu bauhaus ma zahradnickou cast, pod kterou je asi i prodej stromku. A ty prodejny zahradnickych veci byly myslim otevreny?
Kokoska Byly, ale nedělní zákaz platí pro všechny. Tedy měl by.
brrr jo, pardon, neuvedomila jsem si, ze nedele.
viktorka_od splavu
brčko by bylo cool!
barbucha Mají na to nějaký speciální přístroj, který zjistí, jestli jde o alkohol. Běžně to používají na bezdomovce, v centru se nesmí pít mimo zahrádky nebo nějaké speciální akce. Tak teď to poslouží i na spořádané tetiny středního věku ![]()
Juchuuu, dite je negativni! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.