continuity Díky. Nečtu to tu všechno.
Koronavirus
Na oficiální postoj (zejména našich odborníků) sere pes, doporučuju použít radši zdravej rozum
A ten praví, že zatim neni nic jistý ![]()
Já jsem teda i vzhledem k trasování i testování značně skeptická. Tím se koronáč nejen nevymýtí, ale ani neukočíruje. Lidi jsou jen lidi...
ionicera Tak pokud se nestane nějaký zázrak, jak bývají ve filmu, tak zatím nevidím nic jiného než se upínat k očkování. Necítím se být odborník na vakcinaci, tak budu taky jen pozorovat cvrkot kolem studií vakcín, budeme to mezi sebou konzultovat, ale doufám, že očkování bude a nějak to tu situaci přetne. Naše vláda a media zatím moc pro pozitivní přístup k očkování nedělají, bohužel. A tykej mi, prosím.
Ten (skoro)lockdown je hrozný, je mi to jasný. Bohužel hodně lidí si fakt dělá, co chce a kazí to těm disciplinovaným. Podle mě např. Catherinne nebo EDITH4B by klidně v režimu 1 zákazník a kadeřnice na obličeji respirátor mohly pracovat.... jen jim to kazí jiní kolegové, kteří na všechny nařízení kašlali, žádné roušky, kafíčka na recepci, tělo na tělo ...zkušenost těsně před zavřením provozoven v jednom salonu, kde jsem osobně byla /ne u kadeřnice/. Výsměch vůči mně s respirátorem /moje ochrana jejich zdraví - z důvodu mého prac. působení/.
Dej pokoj, do Sputniku, a eště maďarský provenience, nejdu ![]()
barbucha nevymyti se, ukocirovat by nějak šel.
Já fakt nechápu jak je možné, že v nouzovém stavu hygiena vytrasuje jenom ty, co jim laskave zvednou telefony. To jako když budu dělat mrtvého brouka, tak na mě nemůže finančák?
barbucha Jen aby tu byla jiná nabídka! ![]()
viktorka_od splavu No hele, fakt nějaký brněnský čísla.... Ale může být, ten rozdíl mezi laboratořemi... A to tvý číslo vypadá hezky !
Fiction JJ. Také si mi ségra stěžovala, že v Toni and guy byla s rouškou jediná. Kadeřník žádný.
Tak tu ja musím povedať, že mám podobný názor ako barbucha .
Vydržať s opatreniami do vakcíny (zas tak drakonické, aby sa v nich nedalo žiť nie sú, nekomfortné a znižujúce životnú úroveň hej, ale ešte som nepočula oepidémii, ktorá by životnú úroveň zvyšovala...) a potom preočkovať.
Akože ani mne sa nepáči predstava vakcíny, u ktorej síce verím, že bude spravená poctivo (veď to robí viacero firiem, aj v tom sa asi bude dať vybrať), ale vlastne nevieme, čo to môže spraviť o pár rokov...
...ale....máte niekto nejaký plán B ?
Edit: Pre istotu, aby sme si rozumeli...funkčný a zároveň humánny plán B ?
Fiction je to Synlab. a dekuji;-))
slniecko Continuity- trasování.
ionicera no to je jedno z tých dočasných opatrení, ale myslím ako definitívne sa toho sajrajtu zbaviť, resp. ho dostať pod rozumnú kontrolu. Ak sa budú všetci chovať ako idioti, tak si môžeš trasovať koľko chceš.
A666 upřímně: já už jsem trochu okorala, ať si lidi dělaj,co chtěj. Už nemám v sobě takovou tu odpovědnost, že já vím a oni ne. Viděli to už všichni, resp. kdo chtěl, uviděl a kdo nevidí ani teď, není mu pomoci.
Chapu. Ja za posledni 4 mesice ztratila dva prarodice (oba jsem videla naposledy loni o Vanocich, ani jedno tedy nebyl covid) a to, kam to smeruje, me desi, protoze uz opravdu enchci prijit od alsiho clena rodiny.......
Kdybych mohla nejakym zpusobem premistit vsechny, na nichz mi zalezi, sem, tak si reknu mejte si co jste chteli......
Ja Ti tak strasne drzim palce, aby se to do tech stavu uz nedostalo.....
Moc Vas vsechny obdivuju, fakt, a prala bych Vam alespon trochu klidu.......
continuity Mně ještě vadí, že otevřeli školy bez testování. Mohli začít od nuly, s čistým štítem, hned na začátku zachytit pozitivity, i kdyby jen antigenními testy, lepší než nic. Chápu, že testování dětí může být problematické, ale tak aspoň ty učitele. Mmch, jednu učitelku u nás teď nově taky máme.
barbucha nevymyti se, ukocirovat by nějak šel.
Já fakt nechápu jak je možné, že v nouzovém stavu hygiena vytrasuje jenom ty, co jim laskave zvednou telefony. To jako když budu dělat mrtvého brouka, tak na mě nemůže finančák?
A co bys chtěla? Aby si pro tebe přišli s klepetama?! Nejsme v Číně ani v Severní Korei, zaplaťpámbu!
I proto si myslim, že to trasování atd. není moc spásonosný. A nerada bych se, i za cenu případnýho nakažení, dostala právě zpátky do totality.
Jiná nabídka bude, ale bohužel to bude jako s chřipkou, isoprinosinem apod. - bude rvačka ![]()
Fiction JJ. Také si mi ségra stěžovala, že v Toni and guy byla s rouškou jediná. Kadeřník žádný.
Mají otevříno?!
tvl zrovna před chvílí se na mě milostpán zádumčivě zahleděl a otázal se, kdy se hodlám domluvit s mojí kadeřnicí ![]()
ionicera
Jiná nabídka bude, ale bohužel to bude jako s chřipkou, isoprinosinem apod. - bude rvačka
Myslíš? Já si fakt nejsem jistá, nemyslím to ironicky, fakt nevím, hodně odmítačů jsem zaznamenala.
barbucha Rvát se nepudu tak na mě zbyde sputnik. Ale tuhle jsem slyšela mluvit nějakýho doktora, že by ruským vědcům věřil, že jsou výborní.
barbucha Nemají otevříno. Bylo to těsně před zavřením, kdy měli mít roušky v uzavřených prostorách. Neměli.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY