A666 to je smutne, uprimnou soustrast.
Koronavirus
A666 Je mi to líto, upřímnou soustrast, drž se
.
Tak uz i u nas je veselo. Synovec byl do ctvrtka ve skolce s nekym, kdo byl covid poz. Samozrejme jak na svinu o vikendu byli u obou prababicek, a i u tchanu, kteri v nedeli odjeli do lazni. Jediny s kym se nepotkali jsme my. Hyg jim to volala v po v noci. Testy maji az zitra. Proste Ostrava...
rasaNori muze vas zatim uklidnit to, ze u nas ve skolce jsou vsechny deti, ktere musely na test, a o kterych vim, negativni. To same u dalsich 2 kamaradek (jina mesta), u obou z cele tridy nevysel nikdo pozitivni.
Lamicka jako ted uz je to jedno, mohli jsme presne v tehle situaci byt my, spis ze kdyz bude kluk pozitivni, muze to mit dalekosahle dusledky... Uvidime a cekame:)
Jo a mamka dela v socialnich sluzbach a co 5 dni je testujou na naklady zamestnavatele...
A666 upřímnou soustrast, v těchto případech to ta vzdálenost ještě zhoršuje
rasaNori žádné z dětí co znám kde měli nemocného spolužáka (asi 6 případů), to nikdo nechytil
rasaNori u nás ve školce byla pozitivní učitelka, nechytl to od ní vůbec nikdo. Ani jiná učitelka, ani žádné dítě.
Díky moc všem ![]()
rasaNori Hele, na Ostravu bych si v tomhle případě nestěžovala, na test stejně můžeš nejdřív pět ní po kontaktu. A v Olmiku se na termín čeká týden, i když jsi samoplátce. Jinak bych tě taky ráda uklidnila, jako ostatní, ta šance je malá, taky v mém okolí v podobném případě nikdo nebyl pozitivní.
A666 úprimnú sústrasť, je mi to ľúto
To mě mrzí, drž se. Je to blbá doba...
A666 úprimnú sústrasť.
A666 Je mi to moc lito. Uprimnou soustrast.![]()
@A666 : upřímnou soustrast, je mi to moc lito
Jiná Realita Achjo, mas toho nalozeno fakt hodne, drz se! ![]()
Na jednu stranu Te chapu, tatovi uz to taky zacina odtikavat rychlejc, jeste posledni pokus o biologickou lecbu (chemo uz vzhledem k celkovymu stavu nemuze a i ta biologicka bude dost mozna nad jeho sily a na nadory zase moc slaba). Takze sice definitivni termin zatim nemame, ale moc dlouho to s nejvetsi pravdedobnosti uz taky trvat nebude. I on by si chtel jeste uzivat zivota, co to jde, a i jemu jdou opatreni hrozne na nervy, ale na druhou stranu respektuje, ze pretizeni zdravotnickyho systemu ohrozi ostatni (konkretne treba mamu, jeho kamarady a spolupcienty), ktery si pri fungujicim zdav. systemu jeste muzou nejakej ten rok uzit.
A666 je mi to líto, drž se. Těžká doba.
Tak dneska zemřel i děda
Byl to můj poslední prarodič. Jediná útěcha je, že to nebyla korona v žádném z těch tří případů.......
To mi je líto, upřimnou soustrast. Ach jo, vím, jak těžko jsi nesla všechno to odloučení..
A666 upřímnou soustrast, je mi to líto.
rasaNori Hele u nas byly nemocne ucitelky ve skolce a hygiena nevolala nikomu nic! Takze to tak kazdej pojal dle vlastniho svedomi a vedomi....takze Ostrava asi dobry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY