Tak jsem byla na tom testu protilatek a vysledek mi poslali mene nez 3.8 a ze to je negativni. Tak nic, to mi teda vanoce nevyresi.
Koronavirus
Dneska o půl 10 u nás přes Pepcem fronta, která se vinula z prvního patra až do přízemí a ven
to Pepco není malý, může se tam vejít tak 30-40 lidí určitě. Hrůza.
Mohučanka jsem byla dnes v tescu, a vedle je kik, kde mivaji sady stuzek na darky za par kacek. No a jak jsem to videla tak jsem jela radsi domu:D
Mohučanka u nás prý taky, fronta na 20 minut.
Muž musí v pátek do ikei vyzvednout objednávku, co se mi konečně podařila udělat. Jsem zvědavá.
Nevite, jak je to s temi antigennimi testy, kdyby je chtel delat zamestnavatel (nejde o soc.sluzby)? Nikde to nemuzu najit (k PCR je toho plno). Posilal by se nekam zamestnanec, prijela by odber.sanita? Musi to delat specialni tym nebo to muze delat nekdo z firmy (vim, ze nekde testuji zamestnance nejakymi rychlotesty asistentky z HR
)?
Lamicka já tenhle týden tohle téma řešila s našim firemním lékařem. Tady (v DE) může ty testy provádět jen školený medicínský personál. Jsou tam i požadavky na místo, kde odběr probíhá. Věřila bych, že v ČR to nebude ošetřeno moc jinak.
Tabea verim, ze to bude stejne, ale nemuzu k tomu nic najit na mzcr a potrebuju zdroj. To je zase ukol. :)
Edit. Takze myslis, ze stejne jako u Pcr testu by nekdo prijel na pracoviste?
baltik tak si zajdi pred svatky na PCR a pak se co nejvic izoluj, to by neslo? Za nas muzu doporucit UVN, jestli jsi z Prahy. Je to rychle, jsou tam mili, maji pry nejake setrnejsi steticky a ted i plno kapacit.
Pokud vás bude hodně, přijedou na pracoviště, jestli méně, tak blízká nemocnice. Bohužel nevím definici méně a hodně.
Lamicka podrobnosti nevim, ale poslouchala jsem podcast o testech a tam rikali, ze pokud se ty antigenni testy delaji sterem z nosu, tak velmi zalezi na tom, kdo to dela, tak to asi nemuze delat kazdy?
Lamicka diky, asi to tak udelam
Lamicka Praha má nějakou mobilní laboratoř, přijedou, odeberou, vyhodnotí. Ale nejsem si jistá, jestli dělají pcr nebo ty antigenní. Ale je to spíš pro velké firmy, přistavení vozu stojí 5000 plus se platí ty testy.
Evaeva mne jde prave o ty antigenni testy, ty PCR vim.
POC antigenni testy se teď zrovna provádí pro MŠMT, je možné, že zaberou do 18.12. cast kapacity.
Synovec je pozitivni. No.
rasaNori to je pech :(
Mha Děkuji.
Eh, tak mamka je pozitivni! Tak nam drzte palce! Zatim ma jeji klasicky chripkovy prubeh, uz od soboty stona. Tak snad to bude jako vzdycky. Tatkovi jeste nic neni, jen je unavenej, ale ten se citi unaveny casto. A ja mam opar pres pul brady, coz by taky mohlo o necem svedcit, I kdyz mamku od soboty nevidame. Sambo je v pohode. Jen nevim, na kolik se nas tyka karantena, kdyz jsme v podstate v oddelene domacnosti...ne ze bychom nekam trajdali, jen prochazka venku s detmi a nakup potravin.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY