Karja tak ať jste všichni v pořádku. Na procházku, kde nikoho nepoznáte, bych klidně šla. Návštěvy a setkání venku bych zrušila. A pak se vám předpokládám ozve hygiena.
Koronavirus
Evaeva ja bohužiaľ do Ikei musím, ale ako som dnes sledovala kapacity online, tak ani raz sa nenaplnila. Tak dúfam, že to tak bude i nasledujúce dni.
MaeGandal Tak navstevy a setkani venku jsou nam jasne! Spis ty nakupy no! Jsme 4 dospeli a dve deti, neco snime a sestra jsou taky nemocni, uvidim, jak nam bude a co dal;-)
Karja No potěš, tak držím pěsti! Těžko říct, jak tu vaši společnou domácnost vyhodnotí hygiena, protože ve společné domácnosti na testy musíš povinně, bohužel i děti. :-( Pokud se cítíte v pohodě, klidně bych chodila ven, jen bych se vyhla dalším lidem. Mamince držím pěsti, nejhorší to prý bývá kolem desátého dne, takže vyhráno zatím nemá.
Jo prosím tě, na nutný nákup můžeš oficiálně dokonce i v karanténě, pokud není jiná možnost.
Garfie No ja myslim, ze mamka se nami nechlubila:-D. My to mame v podstate oddelene.Hele tak uvidime, ted neco mame a kdyz nam nic nebude, tak dvakrat do tydne probehneme supermarketem. Deti snad na test nepujdou, kdyz je jim rok a dva a pul ne? Ja totiz premyslim, ze bych na nej sla z vlastni iniciativy, ale pokud by to znamenalo test pro deti, tak nebudu iniciativni.
Karja nutný nákup klidně, něco jíst musíte. akorát prostě jeden a rychle.
Karja mám matnej dojem, že teď už je test povinný i pro děti ![]()
Edit: našla jsem, že od 17.10. je testování povinné bez ohledu na věk, pokud jsou příznaky nebo rizikový kontakt.
Karja no spravne bys mela zavolat vasi dr. a poradit se s ni. bych to tak udelala (svoji i detske)
Lamicka jak rikas. Takove male zemetreseni v rodine, bude to mit dost dusledku...
Mohučanka No a nevis,zda si jeste lze zvolit mezi testem a karantenou? Protoze ja bych docela sla a sambo a deti by proste byli v karantene (plus tech deset dni od meho pripadneho vyleceni).
rasaNori tak držím palce ať to u vás nikoho nesloží v těžké formě ![]()
Karja myslím si, že to už právě nejde. U nás ve školce byla korona před tím 17.10., takže jsme prostě zůstali doma (ne že by nás tedy někdo někdy oficiálně kontaktoval, ale to je jiná věc), ale podle prohlášení, které tehdy v půlce října vydala Rážová, už nelze pro dítě test odmítnout a místo toho být v karanténě.
Karja před nedávnem jsme měli rizikový kontakt, na test jsme šli (já a sambo) hned, z vlastní iniciativy (dozvěděli jsme se to 6.den). Když volali, už jsme čekali na výsledek. Několikrát padlo, že jsem na MD, i do toho dítě trochu ječelo, a o nutnosti testu pro něj nikdo neřekl ani slovo. Byli jsme negativní, dodrželi karanténu 10 dní a tím to skončilo.
Karja a mamče držím palce, moje to dala úplně v pohodě ![]()
rasaNori nějak nerozumím tomu, že bude zemětřesení v rodině? Vždyť se to může stát každému, za to přece nikdo nemůže.
Karja tak to nevím, doufám že mají rozum. Držím palce, ať jste ok a máma brzy fit.
Karja jestli jste nemocní, díky pozitivnímu testu se vyhnete další karanténě. Prý to děti snáší dobře, otázka je, jak moc je šťourají. Ať jste všichni v pořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY