Diky poslednim prispevkum jsem si uvedomila, ze jsem si z posledni 2 mesice tak navykla na eshopy, ze uz se do kamennych obchodu asi nevratim.
Koronavirus
Lamicka já už taky jenom omezene, ale já třeba pro děti nakupuji přes eshopy od mala, poslední dva roky jsem je brala do krámu, aby si vybraly, teď zas už ne. Hračky jsem v kamenných obchodech nekupovala nikdy.
Ale oblečení pro sebe teď nenakupuji prakticky vůbec. Kam bych to nosila? ![]()
To se uvidí, co mi bude až zas otevřou. Budu nakupovat šatník odznova, protože všechno už bude demode. To možná někam zajdu. ![]()
ionicera Lidi jsou děsní. Chápu tě. Jen s těmi dětmi s tebou nesouhlasím, v jiných zemích nosí roušky tu až desetileté, tu dvanáctileté, tu aspoň školní. Jen u nás dvouleté. Můj syn ve dvou letech ještě nemluvil a teprve pár měsíců chodil. Jsou to velká mimina.
Ale že se lidi chovají hrozně, to je jasné. A strašně moc jede ten styl, když oni, tak já taky. Chodím do řeznictví, kam se může vstupovat jednotlivě. Chodím tam denně, mají tam i pečivo. A vždycky je fronta venku, dodržuje se to. Dnes jsem nakupovala a vešla tam taková žena, od pohledu alkoholička, taková existence. Prodavačky jí nic neřekly, připadalo mi, že ji znají, jen na sebe koukly... No a než jsem zaplatila, bylo uvnitř pět lidí
.
Pinot Noir úplně s tebou souhlasím. Lidí jsou děsní, taky se mi stalo, že jsem čekala před pekárnou, nějaký pán se mě zeptal, kolik může dovnitř, říkám, že jeden. Což zřejmě pochopil tak, že když vejdu já, tak on může taky:)
Souhlasím i s těmi rouškami pro děti. Přijde mi absurdní, že děti ve školce roušky nemají, ale ty samé děti je jinde mít mají. Syn měl chodit do miniškolky v DDM, teď otvírají některé kroužky. Miniškolka to určitě nebude, protože tam by musely mít roušky, přitom je jich tam deset a jsou ve věku těch školkových.
Mě přijdou ty dva roky v ČR od kterých musí mít dítě roušku, jako málo, dala bych to na šest, když ve školkách ji mít nemusí.
Na druhou stranu tady je limit snad 12 let což už mi teda přijde naopak moc.......
Syn nemá problém mať rusko, problém je, že ho celé ozuzle
v škôlke nemá, v iných interieroch áno
barbucha hele ono trilety dite na dvoumetrovyho tatu fakt nedoplivne, ale vetsinou se k diteti sklonis, kdyz je potreba. Nebo ho pochovas, pomazlis se, utres sopel... nepodcenovala bych ty prenosy pres mrnata. Kolega, chlap jak hora, dostal od syna vsechny nemoce, uplne pokazde, kdyz kluk neco dotahl ze skolky.
letfenixa babička, když vyzvedává dceru ze školky, tak jí vždycky přinese sušenku oreo, pak dojdou k metru, nasadí roušku...doma koukám, na roušce zevnitř mokré hnědé kolečko ![]()
Jinak Bavoři měli v létě roušku od 6 let, Francouzi od 11 a teď v říjnu to snížili taky na 6, nejspíš proto, že i když vyhlásili úplný zákaz vycházení, tak školy nikdy nezavřeli. Mně taky ty dva roky přijdou přehnané, a to moje dcera s rouškou problém nemá. Jen když jsme se vrátili z té Francie, tak se divila, že tady musí do obchodu zase nosit "loušku", i když tam nemusela.
barbucha to mně moc mrzí...dostaneš se aspoň ty tam?
Kokoska a myslis ze by pomohlo, kdyby klukovi nasadil rousku? tady prece nejde o to, ze by deti nic neprenasely, ale ze kdyz jim das ozuzlanej ovalenej hadyrek pres pusu, neni to k nicemu dobry.
Karja preju mamce, at ma co nejmirnejsi prubeh a zbavi se toho co nejrychleji. vam ostatnim preju, aby se vam to vyhlo uplne. to date! :)
Šiš, teď jsem zabojovala s chytrým telefonem a zjevně vyhrál skrz blbě reagující displej- mám ošklivej dojem, že jsem někomu VELMI omylem nahlásila příspěvek a než jsem to stihla spravit, vrátila jsem se zpět na diskuzi. Nevím jakek, nevím komu, jestli se to reálně stalo, MOC se omlouvám. ![]()
Diky poslednim prispevkum jsem si uvedomila, ze jsem si z posledni 2 mesice tak navykla na eshopy, ze uz se do kamennych obchodu asi nevratim.
to te obdivuju.Nesnasim eschopy,nebavi me to vybirat jen podle fotky,ten opruz pokud se to musi vratit.Objednavam jen v nutnych pripadech.
A jeste to vubec neuspokoji moji nakupovaci manii.![]()
Zarinya ja to prave taky nemela rada, ale nechybi mi chozeni po obchodech, stejne tam za posledni rok nemeli, co jsem chtela. Na deti jsem objednavala vzdycky, snad krome prvnich boticek.
Lamicka pro nekoho jineho mi az tak eschop nevadi,ale pro sebe si radsi vyberu na zivo.![]()
Obvzlast bych nechtela byt zavisla na eschop Cos,za 1) velikosti,a za 2)uz se mi mockrat stalo,ze v eschopu se mi neco libilo a na zivo vubec.
viktorka_od splavu ne, to si nemyslim, ani si neumim predstavit silu, ktera by treba myho dvouletyho vnuka donutila mit to na puse, kdyz nechce. Ja jen ze proste ten prenos pres deti do rodin funguje.
Lamicka Těžko říct, já nakupuju online vcelku normálně, teď teda extrémně, mám už všechny vánoční dárky a všechny online. Ale dneska jsem byla něco vrátit v Lindexu a musím říct, že jsem tím obchoďákem procházela trochu jako malý děcko, vlezla bych snad všude, kdybych nespěchala, nějaká ta Wolkerova balada v praxi! ![]()
razorblade Alale prosim te, obe dve deti jsou nemocne, maji teplotu a rymu. Za posledni rok nebyly nemocne vubec, takze jsme jasny.
Hygiena je kapitola sama o sobe, kazdej mame jinak danou karantenu:-D 4 lidi, kontakt stejnej, vsechny jsem nahlasila bezpriznakove a 3 ruzna data:-D. Tak uvidime pristi tyden, zda se na ty testy objedname, s detma pokud jim nebude dobre, bych tam stejne nejela, uz takhle toho maji ony I my dost.
Karja ať jste brzo v pořádku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY