continuity to si taky myslim, to by vsichni vytiraci ve stanech a jinych odbernych mistech uz davno lehli...
Koronavirus
baltik U naší zubařky se žádný kloktání nekonalo. Akorat sestřička nastříká desinfenci na ruce.
711990 Bola som u zubárky pred cca 10 dňami, nie na preventívnu prehliadku, ale na ošetrenie. Ako prvé som do ruky dostala pohár s vodou na vykloktanie úst, až potom mi zubárka ošetrila zub. Ešte mi sestrička zmerala pred ošetrením aj teplotu. Musela som vyplniť aj nejaký dotazník, či som nebola v kontakte s niekým pozitívne testovaným, či som nebola v zahraničí, či som neprekonala covid. Bolo to teda na Slovensku.
continuity Jo, asi se nakazila od bůhví koho, akorát se to tak "vtipně" sešlo.
Dadoo Možná dobře, žes v té frontě nečekala. Já mám známého, který měl nějaké teploty, rýmu, bolení v krku. Mají doma mimino, tak šel na test. Dokonce 2x asi po 4 dnech, ten druhý si platil. Oba výtěry negativní a u toho druhého už mu nic nebylo. Jenže asi ve frontě chytl Covid, protože po dalších 5 dnech opět teploty, krk a už i ztráta čichu a byl pozitivní, manželka a dítě též. Sice všichni celkem lehký průběh, ale pěkně si to z těch testů donesl. Prý někteří lidi v té frontě fakt hekali a asi nepomohly ani rozestupy.
Potřebuju se objednat jako samoplátce na testy a nabídlo mi to možnost buď s certifikátem nebo bez. Je ten certifikát k něčemu dobrý když nehodlám jet do zahraničí?
Černá kočka neni k nicemu jinemu, nez k vycestovani. A myslim se za nej priplaci.
Pavlena Děkuju.
711990 Spíš budeš mít problém, aby tě tak rychle na žádanku vzali. V Praze je to sice prý rychlé, ale třeba v Olmiku čekáš týden na termín.
Garfie to je docela drsný, já teď koukám že kdybych chtěla, můžu jít hned ráno v osm...
viktorka_od splavu Ty jo, to jdu zkontrolovat, jestli se něco nezměnilo!!
Edit: Ano, tak se opravuju, když jsem byla já před měsícem, tak to takhle bylo, ale teď se dá bez problémů, na zítřek je teď od šesti do osmi ráno téměř úplně volno, na středu dokonce 150 míst.
Tohle úplně nesnáším, nevážit si času druhých. Pro doktorské čekárny velmi typické.
Jj, určitě to dělaj schválně
MP Meri
Na to se nedá nic říct, jen obejmout, tak aspoň na dálku. Drž se.
Díky, dneska se to fakt sešlo a poprvý od začátku mám reálný pocit, že to fakt neustojíme. My doma, v bistru, všude ... Snad se zítra probudime do nějakého zázraku ![]()
Garfie my mame u baraku testovaci misto a je tam hromada mist, takze by to snad melo byt ok:) uvidime jestli se k zadance vubec dostanu no
Kokoska moje babička (75+, loni rakovina, dva měsíce byla radši na chalupě) chtěla jít teď v sobotu do ikei. Že na Mikuláše tam určitě nikdo nebude. Důvodem bylo, že se nám zatím nepodařilo provést tam objednávku, kde jsou i nějaké dárky pro moje kluky. Naštěstí se nám to v pátek podařilo, jinak by tam asi fakt šla.
Evaeva ja jsem zjistila, ze nasi nemeli vubec predstavu, kolik lidi u nich ve meste je nemocnych. Kdyz jsem jim to nasla na internetu, zustali paf. Pro ne se to deje "nekde", u nich v malem meste to prece tak zle byt nemuze. Pritom jsou na tom v prepoctu ted hur nez Praha.
Kokoska babička bydlí v Praze, do obchodu chodí s rukavicemi a v respirátoru, ale v sobotu do ikei? Proč ne, že jo![]()
Evaeva já dnes v místní skupině na fb viděla fotku, jak to odpoledne vypadalo v ikea Zličín. Fronta přes půl obchoďáku, rozestupy žádný. By mě zajímalo, jestli se všichni stehujou a rekonstruujou, nebo jen došly svíčky a ozdobičky na stromeček ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY