Do ikey o adventu a o vikendech ani bez korony. Ale koupit nabytek pres internet aniz bych ho videla "zive", to bych asi neumela.
Koronavirus
Kokoska někdo (třeba jako já) má tu ikeu celkem prošlou, spoustu věcí bych si klidně na dálku koupila.
Evaeva Kdyz jsme zarizovali byt na venkove, to jsme tam byli celkem casto, takze vyhlidnutou postel nebo komodu bych koupila. Ale fakt naslepo bez predchoziho okouknuti leda tak polstare nebo prehoz na postel. Treba matrace urcite ne, na ty si potrebuju sahnout, sednout, lehnout... ale kazdy at si to udela jak muze nebo musi, nekdy to asi jinak nejde nez koupit pres net a zaplatpanbuh za to.
MP Meri A s tim bistrem me to , to je fakt jedina vec, u ktere si nereknes, ze budes myslet pozitivne/udela se to online/odlozi se to...Proste to je fakt bezmoc no:-(
Díky, ségra má kluka, tak aspoň mám na koho valit ty hromady malýho oblečení
Kvůli koroně je vídám teda míň, než bych chtěla, ale dá se to. Naši to určitě zvládnou, to jen táta si to poslední rok dva vybírá - to byl slepák, co ho chytil na lyžovačce v Alpách, pak si loni touhle dobou utrhl (doslova) dva prsty na ruce při opravování motorky, pak měl v létě dvě větší virózy ... teď to chytil buďto první a nebo jedinej. Asi ta jeho imunita trochu letos hapruje. (A to on je takovej Wim Hof typ, otužuje se v sudu, je vegan atd.
Macecha to samý, ale ona je přecijen spíš moje generace
)
Samba je mi strašně líto. On je ten typ, kterej jde a za poslední peníze mi koupí kytku. V práci dá štamgastovi kafe na podnik, i když ví, že ten den vydělal prd ... a podobně. On to prostě takhle má, o to víc mě mrzí, že se mu to teď nevrací, strašně ráda bych mu pomohla, ale nemám moc jak. Ani půjčit bych mu nemohla, kdybych měla z čeho, on se tam pohybuje v úplně jiných částkách, než žiju já, jako státní zaměstnanec. Je to strašná bezmoc prostě. A peníze od státu mimochodem nepřišly ještě ani za říjen, to je samozřejmě takovej poslední hřebíček do rakve. Fakt jenom zavřít oči a zaklapnout víko. ![]()
Zuzuli a kolik lidi myslis, ze prestavuje? A kolik z nich slo koupit balici papir, svicky? (I odsud)
Do ikey o adventu a o vikendech ani bez korony. Ale koupit nabytek pres internet aniz bych ho videla "zive", to bych asi neumela.
ja bych i umela,ale nechtelo by se mi.
MP Meri No to je fakt smutny! Ach jo, snad to nejak preklepe, jinak se to nazvat ani neda!
Ono se to postupně nakonec všechno nějak vyřeší, vaši to zvládnou, tyto Vánoce nějak přežijeme a přijdou zas dalsi. Jenom je to hrozně těžké to přeckat.
Nechapu? Neco mi uniklo?
Ja jsem z Prahy a stvalo me, ze tri tydny sedim u online objednavky, kdyz obchod mam asi sedm kilometru od bytu... Za hodinu jsem mohla byt s postylkou doma.
Candance netusim, ja tam nesla a ani to neplanuju. Jen jsem se ohradila pred kategorickym odsouzenim lidi, co chodi nakupovat... Treba to vazne potrebuji. Ze ale bude velke procento tech, co sli pro svicky a papir, nepopiram.
Zuzuli Taky jsme v leté prolezali Ikeu (mesic pred porodem). Mela jsem teda soupis veci z netu i s presnou polohou ze skladu, ale nablind bych to nekoupila. A kdyz uz jsme tam byli, tak jsem taky prihodila ty svicky a par drobnosti (kdyz uz tam jsem). Kdybych rodila za mesic, tak jdu do ikey ted taky, kdyz je otevreno, to jsou zase soudy od nekterych. Znam ted spoustu lidi co rekonstruuji (vcetne nas, mych rodicu a spousty kamaradu). Kamaradka z Prahy mi jednou psala, proc jako nenakupuju na Rohliku apod. a hrozne se divila. No a k nam vubec nevozi! Uz minuly tyden mi volal chlap s balikem, ze mozna nevyjede kopec, ze je snih. Proste trochu jinej svet
. (A ja hanet muzu, z prahy jsem odesla az po skole).
Zuzuli ale nic, asi jsem neco spatne pochopila, ze prazaci nadavaj na online nakupy misto aby zvedli zadek a zajeli si tam. Ted vidim, zes to asi myslela jinak, tak pardon.
Zuzuli ja neodsuzuju kategoricky, jen ty, co tam sli na courani a blbosti. Nebo pro lepsi svetylka, cokoli. Ne, ty co rekonstruuji. Coz jsme i my a nejsme z Prahy.
Kokoska v pohode. Ve me jeste pretrvava nastvani na to jarni dodani. Za 890 korun mi to meli privezt ve stredu mezi 18 a 21, cekala jsem na ne v prazdnem byte, kde jsme jeste nebydleli, nikdo neprijel. Zakaznicka linka obsazena, az po urgencich na fb mi nekdo zavolal, ze nestihaji a slibil mi dodani za tyden, ve ctvrtek, opet mezi 18 a 21. Pocitali jsme s tim, manzel slibil, ze bude doma a postara se o ty krabice, jenze v utery v deset dopoledne telefon, ze jsou na ceste k nam a za dvacet minut tam budou. Kdybych nebyla uz na materske doma a neprebrala to, musela bych si pry zaplatit opetovne doruceni. Odnesli mi to pred vchod do domu, ze dovnitr oni nesmi. Ja v osmem mesici, byt v druhem patre bez vytahu... Podarilo se mi je premluvit, at to daji aspon ke dverim bytu, ze pak se o to nejak postaram. Takze kdybych ted potrebovala nejaky nabytek (okolo nas se ted cile rodi a prestavuje, zdravim Jos ) tak jsem prvni ve fronte pred obchodem ![]()
Já už z těch kriplů fakt nemůžu. Premiér se neodváží zoči voči hospodskejm a prezident se bojí jehel...
Na ty se máme jako spolíhat?!
Tak diky za dodani odvahy, v 9 sem se dovolala k prakticke, ta bez reci vystavila zadanku a v 11 uz mam test za sebou:)
A dneska wtf moment....v byte pod nama probiha rekonstrukce. Jsou tam 3 remeslnici a dneska na ne prijela mestska policie na udani, ze nenosej rousky....![]()
Zuzuli a kolik lidi myslis, ze prestavuje? A kolik z nich slo koupit balici papir, svicky? (I odsud)
Já tam byla včera, a nepřestavuju. Něco proti? ![]()

barbucha a dyť to je klasika. Když vyhlásil tenkrát Vojtěch nošení roušek nebo co to bylo, tak Andrjuša taky koktal, že neví, že je překvapenej, že co to ministerstvo... blablabla.
Karja continuity Díky, trochu jsem si fňukla v reálu, trochu tady a už je líp. Nějak to prostě zvládneme, musíme. Já se budu soustředit na to, co můžu změnit ze svý pozice, vyjednávám si zkrácení rodičovský a dřívější nástup do práce a nějaké další věci, které by mohly pomoct. To ostatní je mimo můj vliv, takže to už nebudu řešit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY