žluťásek no to si piš, že došly svíčky. Nám určitě,naštěstí mám zásoby čajových. ![]()
Já teda během adventu do IKEA nelezu. Vůbec nevím, co by mě tam teď dohnalo, potřebuji židli a kobereček, ale ty dva týdny do Vánoc uz to nějak vydržíme.
žluťásek no to si piš, že došly svíčky. Nám určitě,naštěstí mám zásoby čajových. ![]()
Já teda během adventu do IKEA nelezu. Vůbec nevím, co by mě tam teď dohnalo, potřebuji židli a kobereček, ale ty dva týdny do Vánoc uz to nějak vydržíme.
MP Meri Tak to me mrzi, urcite budou vasi OK! A udelaj si hezkej leden nekde na svahu;-). S kamaradkama se sejdes nekde venku, date nejakou couracku po venku a tak. My rodinne Vanoce mit nebudeme, jedna segra zustala negativni, tak si dame distanc a sambova rodina ta nas zavrhne tak do.unora, ti z toho maji vitr. ale me to nejak nemrzi, proste byt takhle v tom primarnim kruhu rodiny je taky fajn. Btw segra uz ma mimino? Co ma?
My nakonec jdeme na testy ve stredu, jedeme s nasim tatou autem. Je mozny aby zustal negativni po tom tydnu mamou (ta je fakt dost nemocna, strasne kasle, vysoka teplota a urcite byla nemocna driv nez ja) a ja ho v aute nakazila? On rika, ze je to kravina, ale rikala jsem si, ze by si mohl vzit aspon respirator.
žluťásek Ti rikam, to jsou ti vyleceni, ja vlezu vsude vsude!!! Dneska mi holky rozervaly zaclonu a ja rikam ,,super, vyrazim do textilu,,! Mit ikeu pobliz, jsem tam cely svatky!
MP Meri A s tim bistrem me to mrzi, to je fakt jedina vec, u ktere si nereknes, ze budes myslet pozitivne/udela se to online/odlozi se to...Proste to je fakt bezmoc no:-(
Karja s tim si nedelej starosti, pokud je tatinek tyden s mamkou ktera to prinesla, tak mu jizda s tebou v aute neublizi. my jsme tu byli zavreni skoro 3 tydny, nakazeni tri a ctvrty nic. drzte se!
continuity my bychom dost potřebovali další knihovnu, jednu jsme koupili na jaře a ukázalo se, že už teď nestačí. Ale ani bez covidu bych před vánoci do ikea nešla, tam je to masakr každej rok. To radši budu překládat hromádky her, knih a stavebnic z místa na místo ještě pár měsíců. Zkoušela jsem ten eshop, ale to je marný. Posunuli uvolňování nových termínů na sedmou ráno, to ty mě jistě pochopíš, že tolik ji zas mít nemusíme ![]()
Karja presne jak pise viktorka_od splavu u nas taky 3 nakazeni a dcera nic. Bud to mela jako prvni nebo je proste odolna :) drzim palce.
žluťásek haha, my jsme na jare knihovnu vyhodili. knihy samozrejme ne, s tim, ze koupime novou hezci hned jak to pujde... no jsou v pracovne na zemi a na parapetu od te doby.
viktorka_od splavu my ji potřebujeme hlavně na hry, nějak se tu množí ![]()
žluťásek zachovej paniku, otvírání nových termínů vrátili na půlnoc, jak myslíš, že se mi to povedlo;) Objednáno bylo na první pokus asi za pět minut, vyzvednutí prý trochu horší, ale muž to hodnotí jako super způsob nákupu v ikei:) Akorát než jsem se k tomu dostala, tak ty nejdůležitější věci vyprodali a jednu lampičku dokonce přestali vyrábět. Kdyby tam nebyl ten jeden dárek, tak se na to taky vykašlu.
Evaeva panika, za pět minut půlnoc, nestíhám prohlídnout všechny svíčky a ozdobičky ![]()
Díky, zkusím to další dny
Vy se divite starsi lidem, ze lezou do Ikei, ale pro ne je Covidto vetsinou fakt nekde daleko nebo jinde. A i odsud jich tam par slo, protoze neco potrebovaly. Ale ony asi tu frontu nedelaly.
Candance já se divím uplne všem, co tam lezou. Možná je to teď během Covidu lepší, ale vždyť tam se nedalo hnout.
Candance mě spíš fascinuje ten nepoměr. Dva měsíce je pro jistotu na chalupě, nikam nechodí, do telefonu si mi stěžuje, že se jí strašně stýská po klucích, ale klidně by v sobotu vyrazila do ikei pro dárek.
Priznavam se, ze to obecne vysmivani se lidem, co jdou po otevreni treba do ikei (nemyslim zde, ale takove ty poznamky "jim snad doma pres karantenu dosly vsechny zidle"), me stvou. Tohle podle me muze rict jen ten, kdo ma relativne vsechno, nic nutne nepotrebuje a nic se v jeho zivote po tu dobu nezmenilo. Moji rodice u unoru rozbourali pulku baraku, na novou kuchyni a obyvak, me se v dubnu narodilo dite a stehovala jsem se do vetsiho bytu, nastesti se mi povedlo udelat na jare online objednavku, a moje kamaradka ma termin za mesic a tri tydny se snazila v ikee objednat, protoze chteji pripravit byt a oddelit kancelar na HO jejiho muze, nez se dite narodi. Do fronty na svicky bych nesla ani normalne , do ikei se ted vazne nechystam, ale nerikala bych, že vsichni tam bezi zbytecne. Stejne jako do obchodu s oblecenim a botama. Moje dite zimni obleceni z lonska nema, ani nekolik paru bot a ctyri tricka. Tam nastesti taky nemusim, mam uz vse doma. Tim jsem chtela jen rict, ze soudy lidi, co maji doma vse a komentuji, jak ti blbci lezou do obchodu, mi prijdou proste blbe. I ten den pred zavrenim obchodu jsem doma udelala rychlou kontrolu, jestli mala neco urgentne nepotrebuje, abych to jeste na posledni chvili vyrazila koupit.
Zuzuli ja bych ani nerekla,ze to komentuji lidi,ktery maji vse,ale casto spis,ze samy couraji a na ne se to nevztahuje.![]()
Syn se taky zrovna presrehovaval a obdivuju snachu,ze musela objednavat pres eschopy nabytek.A jasne,ze se to neda uplne poresit jen internetem.
Zarinya u nas nakonec nebyl tak uplne problem nabytek, meli jsme ho dost z predchoziho bytu, postylku a prebalovak a komodu pro malou mi privezla ta ikea, ale narazili jsme pak u ruznych hmozdenek, konzoli, vrutu... Aby se daly primontovat police a tak. Nase dite bylo poprve v hornbachu ve ctyrech tydnech
ale kamaradka objednavala sedacku do obyvaku, neco k pracovnimu koutu, nabytek pro dite. Kdyz tady vy vsichni z Prahy nandavate na anabazi s online nakupem, musite uznat, ze vzit auto a probehnout ikeu, by bylo mnohem rychlejsi a efektivnejsi.
Zuzuli oni prave se stehovali ze zarizeneho do nezarizeneho a do dvou mesicu se jim narodi miminko tak potrebuji fakt komplet vsechno.Coz byl v dobe zavreni fakt opruz.
Zuzuli nojo, zase hnusni prazaci ![]()
Zarinya já jsem ten prebalovak z ikey nakonec použila asi 2x, tak hloupej kus nábytku jsem snad ještě neviděla, je malej a vysokej.
No a moc by se mi hodil nekakej regál na ty dětský krámy v obejvaku, ale o adventu do ikey i bez covidu ani kdyby mi za to zaplatili
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.