Já jsem dostala pozvání od klienta na předvánoční veceri, 10 lidi?
Se z toho fakt pos.ru.
Koronavirus
continuity my s muzem dostali pozvanku na silvestra. Asi 20 lidi na chate. Nastesti mame mimino, na ktere se muzeme vymluvit.
Zuzuli že si kamarádi někde v lesích na chalupe udělají taskarici beru jako typ partizánské akce. Neschvaluji to, ale nám jakési pochopení.
Ale oficiální obchodní akce? Navíc úplně zbytna? My preventivne nechodíme ani do kanceláře.
Já to odmítnu určitě, nevím ještě, co říct ostatním kolegům.
continuity To je hustý!
Dnes jsem mluvila s kamarádkou/ bývalou kolegyni že Slovenska a ja asi uz fakt doufám, že ta antivax kampaň bude dostatečně efektivní, takže se dostane vakcína i na naší nerizikovou cast rodiny a ať si ten zbytek naroda už dělá, co chce.
continuity u muze v praci se stale pocita s vanocnim vecirkem. Bude pristi ctvrtek. Pry prijdou i ti, co jsou jinak na HO ![]()
tak Sasko jde do tvrdeho lockdownu od pondeli minimalne do 10.1. - zaviraji se skoly, skolky i obchody se zbozim jinym nez je to nutne........ Nedivim se, zejmena Saske Svycarsko se dostalo pres 500 nakazenych na 100 tisic obyvatel za 7 dni. Roste i umrtnost ![]()
continuity trochu doufam v totez, protoze diky veku pod 65 a zatim nerizikovosti (ťuk ťuk) jsem nekde na chvostu. A jestli tim budou podmiňovat cestovani, tak jeste aby manzel smel jet na dovolenou a ja ne? Tssss.
Zuzuli no ty blaho! Kamos měl jit zítra do hospody, sice v deseti, ale obě party, co normálně dělají proti sobě - zvolal to šéf jeho šéfa. ![]()
Hlavně, že nevzali jednu zahraniční zakázku, protože by to pro zúčastněné znamenalo testy.
Fakt mi ty lidi připadají jako batolata, co si hrají na schovku: zavřeme pevne oči a virus zmizí.
A666 četla si dnešního Kulveita?
Zuzuli Pro kamarády dělám předvánoční setkání u ohně venku (ase zázemím) aby se mohli potkat ti co nechtějí být vevnitř i ti co je jim to jedno. Hádej kolik se vofrňuje nad venkovní variantou, že prej ziminka... nemám z toho radost, nemám.
continuity on manzel vypravel, ze jak se otevrely hospody, tak polovina lidi zmizela uz v pet, ze toho musi vyuzit a jit na pivo. Takze vanocni vecirek me uz neprekvapuje. Priznavam, ze to nechapu. Uz proto, ze se snazim ted byt co mozna nejzodpovednejsi, abych mohla vanoce stravit s rodinou, i prarodici, a neohrozit je kvuli par pivum.
andulka01 predvanocni setkani u ohne zni skvele. Toho bych se klidne zucastnila. Ale chapu, ze ty, co radi vysedavaj v hospode, to asi neuspokoji
jeste ne, mas odkaz? Jinak cekam na vyjadreni ohledne planovani zapocitani antigennich testu....
edit, uz jsem nasla na Twitteru, kdyby si chtel pocist nekdo jiny: https://boundedlyrational.substack.com/p/taktika-rozbit-tachometru
Zuzuli Pro kamarády dělám předvánoční setkání u ohně venku (ase zázemím) aby se mohli potkat ti co nechtějí být vevnitř i ti co je jim to jedno. Hádej kolik se vofrňuje nad venkovní variantou, že prej ziminka... nemám z toho radost, nemám.
super nápad ![]()
jako vystihnul to strucne a jasne....... Jde to do p..... ![]()
Já tady dělám scény kvůli nemocné vychovatelce ve školce a když pak od 85leté babičky do telefonu poslouchám co všechno má do konce roku naplánované ona a taky moji rodiče, kdy mamka je riziková ze zdravotních důvodů, tak si říkám, co se vlastně snažím ![]()
Sairon já jsem mezi přáteli za blbce, protože nechci jít do restaurace, ale adventní trh mi nevadí. cítím se bezpečněji na čerstvém vzduchu a s rouškou, než v uzavřeném prostoru bez ní.
Bowle většina přátel to vnímá podobně jako já, takže se vídáme mnohem méně a jen venku, vevnitř výjimečně a to pouze s těmi, co už mají covid za sebou a nebo jsou na tom doma podobně jak my tj. žena na mateřské a muž na HO. Jen muž a naši mě mají za zbytečně plašící hysterku.
Takže jak tu proběhl dotaz ohledně kontaktu s rodinou o vánocích, tak já se jim možná budu vyhýbat, ale ne kvůli tomu že se bojím o ně, ale o sebe.
Sairon já se (možná mylně) domnívám, že šance, že se od někoho nakazím na čerstvém vzduchu, je velmi malá, kor když budu mít roušku. jenže v restauraci bych si připadala jako nahá, a rozhodně bych si to neužila. nemám strach o sebe, ale spíš o rodinné příslušníky, aby nikoho nenakazila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY