viktorka_od splavu jenže všichni tu oficiální zprávu nedostali
Koronavirus
ionicera no, k nám chodí do knihovny dvě zdravotní sestry z fn Bohunice a očkovat se nechce ani jedna.nevim ale , kde přesně pracují, na kterém oddělení.vetsina lidi , co znám,to bere tak, že se očkovat nechá, protože to jinak nepůjde. Bez očkování nevycestujete, nebudete smět na sport , na kulturní akce.. já chci kvůli děckam, to už jsem psala, aby zase mohly do školy.jsem ráda, že to očkování je určeno pro dospělé, a prozatím ne pro děti.
viktorka_od splavu tak ale ty nevíš, jestli tě nenapraskal ještě někdo jinej a hygiena nevolá kvůli němu. nedejboze ještě někoho nakazis a máš na krku šíření nakažlivý nemoci. To fakt nechceš a náhoda je blbec. Podle mě je správný postup jediný: bojovat za zrušení rozhodnutí, což se nakonec asi i povede.
continuity nebo by tě taky mohli popotahovat za to, žes přece věděla že to byla chyba a nemělas nárok na nemocenskou ale pěkně naklapat do hokny. jako fakt tento přístup mi hlava nebere, nicméně respektuju že jsou lidi, kteří to mají jinak. btw beru jako samozřejmost, že pokud někdo někoho "nahlásí", tak mu to samozřejmě dá vědět, jako ty když víš že seš infekční a mohlas někoho nakazit, tak si to necháš pro sebe? vždyť ta hygiena může zavolat za x- dní nebo vůbec..
viktorka_od splavu souhlasím s tebou. Jak jsem psala, vůbec bych nad tím nepřemýšlela a nevědomky se teda dopouštěla zločinu, ale řekla bych si, že prostě omyl a nazdar, dál žiju normálně. K zamyšlení by mě asi přivedl ten zmiňovaný podpis u lékaře, ale protože ho po mě dosud nikdo nechtěl, tak asi nic.
viktorka_od splavu tak ty to bereš jako samozřejmost, znám několik lidí, kteří nevědí, kdo je napraskal.
Podle mě se má v míru proti systemu bojovat tím, že se snažím špatná rozhodnutí změnit, nevhodné předpisy rozporovat. Kam by to došlo, kdyby se každý zařídil podle sebe? Mě to strašně dere třeba na silnicích, tam taky každý přesně ví, že ta značka je tam zbytečně.
ioniceraTak ono je to s doktorama těžký, když vidí tolik nežádoucích důsledků kdečeho. Člověk si třeba všimne, kolik očařů nosí brýle a na operaci by nešli ani za nic, a přitom existuje tolik spokojených lidí, kteří operaci podstoupili a žijou bez brýlí.
DruI hlavně doktoři v Bohnicích nevidí důsledky Covidu. Já mám celkem bujnou fantazii, ale predstavit si vakcínu, která bude mít víc nežádoucích účinků než Covid, si úplně neumím.
nika Ano. Ale připadá mi to jako takové vydírání. Osobně mám z očkování velký respekt, zvláště z toho na tolik odzkoušeného, ale když bude potřeba, dám se.
continuity Tak já si vakcínu s víc nežádoucími účinky představit umím, ale celkem veřím, že si na té covidové dali záležet a odzkoušeli ji zcela dle pravidel. A jinak je to prostě loterie, nikdo nezaručí, že zrovna já nebudu mít nežádoucí účinky, ale až to půjde, tak se očkovat nechám.
Já za naše ARO /doktoři/ - nevím o nikom, kdo by očkování odmítal, čekáme jako smilování na něco, co tu děsnou situaci rozetne / a zatím se nic jiného než očkování nejeví/. Takhle fakt nejde žít, ani v práci, ani mimo.
Fiction já vám (nám) moc držím palce, a hlavně si myslím že v běžné populaci je ta diskuse o neprozkoušené vakcíně uplně zbytečná, protože než se na nás "nerizikové" dostane řada, tak už bude dávno vyzkoušená na ostatních...
Zdravotníci z mého okolí čekají na očkování jako na smilování.
A když už byla řeč o červené u závor, před rokem jsme dostali obsílku. Někdo si dal tu práci a natočil projíždějící na červenou (a nejspíš jich bylo dost)- světlo se zaseklo na červené. Jednokolejná trať, kde je vidět do dálky, takže si řidiči troufli řídit se vlastním úsudkem. Takže teď už vím, že se příště radši otočíme a vezmeme to jinudy, i když bydlíme kousek nza přejezdem.
continuity já jsem psala Fakultní nemocnice Bohunice Brno, ne psychiatrie Praha Bohnice ![]()
Fiction Můžu se zeptat, co si myslíte o té zprávě, na kterou jsem dávala odkaz asi o dvě stránky zpátky, že zatím není úplně jasné, jestli očkovaní nebudou šířit virus dál, jen nebudou mít příznaky? To by přece úplně měnilo situaci a byl by to velkej průšvih...To se ukáže až za pochodu?
Znam dost zdravotniku, co nechce, ale jina cesta nez ockovani proste neni. Sama jsem ockovana i na ledasco krome chripky, tam me zatim nikdo nepresvedcil. Ale tohle je jina situace.
Nastesti se asi neplanuji ockovat male deti, miminko bych tedy nenechala, tam myslim sobecky hlavne na nej.
DruI já si porušení pravidel umím představit, viz třeba pripad Boening, ale toto je dost pod drobnohledem a navic to schvalují tři nezávislé regulační autority, že by něco přehlédla každá jedna se mi fakt nezdá pravděpodobně.
4n4 no ty brďo.. a jak to dopadlo, to jste platili pokutu?![]()
Pokuta a tři měsíce bez řidičáku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY