Tak kdyby jste chteli vedet jak to vypada s ockovanim via Babis ve snemovne![]()
Koronavirus
rasaNori tisic vakcin pro prahu, no tak to je pecka
a to je na obe davky nebo na jednu?![]()
viktorka_od splavu ja jen vim ze u nas v tatarstanu nebude nic![]()
rasaNori tak ja uz to vim od zari zejo.. optimismem netrpim:-/
rasaNori tohle nemůže bejt pravda, že ne?! já se jen utěšuju tím, že Pfizer nedovolí, aby jeho vakcíny rozváželi tady u nás po republice hasiči, nejlépe v kempingových chladicích taškách na potraviny ![]()
Stejně nechápu tu souvislost, proč se někdo nakazí a někdo ne. U nás muž prodělal a já ne. Nechápu jak to mohla dostat 711990 . Já v rámci možností pořád trajdám, dnes jsem byla na testech a jsem negativní.
999 ja bych to i chapala, kazdy ma jinou imunitu, co me ale dere ze nevime, jestli ten co to nechytil tedka, v primem dlouhodobem kontaktu s nemocnym, to uz nechytne vubec, nebo zitra klidne..
viktorka_od splavu Jak jsem psala, jsem v zenu, neřeším to :-).
999 zadnou logiku to nema. Chytli to celkem 2 lidi, co znam osobne a jeden z nich byl ten totalni panikar, rouska cele leto, rouska pri behu v lese, zadne styky s ostatnimi lidmi od jara (aplikovano i na pubertalni deti), jakmile na podzim prituhlo, tak rouska i doma. Myslim si to uhnal tim stresem. ![]()
Pavlena Fakt nemá :-(
barbucha Tak to jsme dvě :-)
viktorka_od splavu 999 711990 tak my ve finále taky nevíme, kdo to na nás naprskal a vůbec nevíme, zda to měla dcera, když 1.test byl negativní a poslední po 30 dnech taky negativní..
mirajo Já jsem anesteziolog-intenzivista, co se týká vakcinace, jsem takový poučený laik. Ta vakcina na bázi mRNA sice stimuluje tvorbu protilátek jinou než tradiční cestou, ale stejně nevím, proč by to mělo způsobit ten popisovaný jev /šíření infekce/.
Stejně nechápu tu souvislost, proč se někdo nakazí a někdo ne. U nás muž prodělal a já ne. Nechápu jak to mohla dostat 711990 . Já v rámci možností pořád trajdám, dnes jsem byla na testech a jsem negativní.
Nejsi jediná. Zrovna dnes jsem mluvila s jednou naší klientkou. U nich v rodině byla pozitivní pouze 8letá dcera (bezpříznaková), která si to podle všeho donesla ze školy. Ona, manžel a roční syn negativní, přičemž jí nejvíc "dojal" pokyn z hygieny, že by měla dceru od zbytku rodiny izolovat. Izolovat osmileté dítě na 10 dní od zbytku rodiny
? Tak to jo teda
.
Fiction Taky me to prekvapilo, ale nevypadlo to na me na zadnych konspiracnich strankach, proto se ptam...
wendulka Hrozný. Moje kamarádka se ve čtvrtek nakazila, každého, koho potkala v pátek nakazila taky. A její dcera, která s ní spala v posteli, to nemá.
RoSa no pozor, u nas pry bude dostupnych 5 vakcin, nicmene vybrat si kterou ti pichnou nebudes moct. Obzvlast se tesim na ty zastupy na vakcinu od J&J, po tech jejich karcinogennich aferach
zzajimalo by me jestli bude mozne nechat se pripadne naockovat v N nebo R...
rasaNori tak pokud některou nebudeš chtít, tak si ji nenecháš dát ne? samozřejmě se může stát, že se nebude dostávat té, co chceš, ale nikdo tě nebude nutit se naočkovat tou co nechceš, takže bych neříkala, že si nemůžeš vybrat, co ti píchnou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY