Tak kdyby jste chteli vedet jak to vypada s ockovanim via Babis ve snemovne
A to to ještě nekdo určitě přepsal do češtiny, není tam to jeho obvyklý mektání
Věta:
Znamená to, že kdybychom nebyli v Evropské unii, tak bychom také očkovali?
Mě úplně a dokonale rozstřelila. To vypadá, jak kdybychom měli očkovací centra a zdravotníky na značkách s nabitými stříkačkami, co čekají už jenom na razítko z Unie. ![]()
Jennyfor z toho jeho mektání nám normálně trauma. já vždy když toho chlapa slyším, mám tendenci se ujišťovat, že sama nemluvím tak příšerně. ![]()
viktorka_od splavu 999 711990 tak my ve finále taky nevíme, kdo to na nás naprskal a vůbec nevíme, zda to měla dcera, když 1.test byl negativní a poslední po 30 dnech taky negativní..
tak to klidně s takovým rozestupem mezi stěry mít mohla, škoda že se ty protilátky u dětí netestují. já jsem z toho nervózní kvůli synovi, jinak by mě to celkem netrápilo, jenže my tři co jsme to prokazatelně měli bychom se aspoň po ty tři měsíce neměli nakazit=nemůžeme nakazit prarodiče=s klidem je můžem přes vánoční svátky navštěvovat a tak. ale takhle, nevím prostě.
Prosimtě, ty dáš bez problémů dohromady i větu rozvitou, a ještě dává smysl - a navíc, nemečíš u toho! ![]()
wendulka to je děsná debilita, achjo. my se teda taky nijak neseparovali, dokud jsme to nevěděli tak jsme se taky neseparovali žejo, tak pak už to bylo fuk - my přesně věděli kdy se muž nakazil takže to bylo celkem jasný. asi kdyby byl někdo z nás rizikový tak bych se o to pokusila... ale ten to donesl:-/
continuity tak to já si vždycky oddechnu - říkám si, jo, je to smutný, mektám skoro jak ten.. ale já s tím nelezu před kamery a nemám ambice šéfovat státu![]()
Věta:
Mě úplně a dokonale rozstřelila. To vypadá, jak kdybychom měli očkovací centra a zdravotníky na značkách s nabitými stříkačkami, co čekají už jenom na razítko z Unie.
Viď? To mě taky dostalo. Andrej by nám to už dávno přivez, kdyby ta únie nezdržovala.
continuity Už podle psaného projevu je patrný výrazný rozdíl, neboj ![]()
já už psala, že když ho poslouchám a není to zrovna čtený, předem pečlivě připravený proslov - i když i u toho dokáže zamečet - tak normálně dostávám takovou skoro epilepsii. Jak začne větu a v půli odskočí jinam, napojení vět nedává žádný smysl, podmět a přísudek neexistuje, chvílema je to jen změť citoslovců... úplně cítím, jak mě to strašně irituje.
Můj mozek analytika čeká na dokončení první věty, další mozkové buňky drží kus druhé věty, kdyby měla být také později dokončena, polovina pravé hemisféry vyhodnocuje další blekotáž a hledá logiku a během chvilky mi to zcela zahltí kapacitu a mozek začíná vydávat nekontrolovatelné elektrické výboje. Já ho nemůžu poslouchat z pudu sebezáchovy.
Při písemném přepisu už se pak spíš bavím, protože si to můžu dávkovat podle toho, jak silnou fyzickou bolest snesu ![]()
Jennyfor no to já ho vůbec nemůžu poslouchat, já už i ty vládní tiskovky jenom čtu. nejlépe to, co nakonec vydali jako opatreni. To je kolikrát úplně něco jiného než co tam řekli.
Jennyfor blekotáž ![]()
Já nemůžu vidět ani poslouchat Zemana, už dávno. Teď se to obohatilo o premiéra, ta pětiminutová souvětí bez věty hlavní a s nenavazujícíma větama vedlejšíma mi dělá taky fyzicky nedobře. Cizí jazyky mi vždycky jdou líp po nějaké té skleničce, třeba kdybych tu naši garnituru poslouchala podroušená, dalo by se to snést líp. Jenže to víno mi nic neudělalo, abych ho pila k těm blábolům, a ničit si játra chci ve chvílích pohody, ne vzteku.
viktorka_od splavu Syn už je skoro dospělý ne? Protilátky mu samozřejmě otestovat zjistit můžeš.
Sweet Potato no to bylo na Lamicku, ta ma deti male. syn na protilatkach byl a nema je.
ty tři měsíce neměli nakazit=nemůžeme nakazit prarodiče=s klidem je můžem přes vánoční svátky navštěvovat a tak. ale takhle, nevím prostě.
no vidis, a moje kamaradka (biolozka-vedkyne) z tabora panikaru rika, ze je to omyl, ze i s prodelanim a protilatkama se muze clovek bezpriznakove nakazit a predavat dal. Netusim, o co lepsi je v tomhle vakcinace. ![]()
continuity Ja si ho obcas zcela masochisticky snazim slovo od slova prepisovat a kazdou chvili se v tom zdratim. lituju ty chudery, co musej delat stenoprotokoly...
Pavlena no tak mozny je vsecko, jasne. v tehle oblasti nic jako 100% spolehlivost neexistuje, je to spis vec pravdepodobnosti. stejne jako ockovani obecne
viktorka_od splavu no jasne. ja mam tech vedcu kolem sebe vic a tohle me u nich stve, jakmile je na svete jediny pripad cehokoliv, tak uz je pravdepodobnost, ze se to tak odehraje. V covidu totalne akcentovano. Doprcic, u decka se kuprikladu muze fatalne zkomplikovat i ryma.
viktorka_od splavu Myslím, že je malá šance, že by to od nás nechytila, protože my se rozhodli neseparovat se, na to nemáme prostory a ani si to nedovadu představit, jak separovat tehdy osmileté dítě... (taky nám to kladla hygiena na srdce).
Jen jsem casto dezinfikovala wc a umyvadlo, menila rucniky, prala je na 90, ale to vsechno bylo spis pro lepsi pocit. ![]()
Taky je možné, že to měla první, protože cca týden před naším covidem omdlela, ale jí se to stává tak 4x do roka, když málo pije, tak jsem si myslela, že to je z toho. Klidně mohla být oslabená covidem. To už nezjistíme.
Lamicka no prave, ja jsem taky byla presvedcena ze to nemohl nechytit, pripadne ze to mel uz driv protoze nejaky kasle a rymy ma porad a nijak se socialne nedistancuje:-) a vono houbec. byla bych tudiz klidnejsi kdyby se dalo rict ze je vuci tomu odolny, no ale jak pise Pavlena to mi nikdo nepotvrdi ani omylem:-)
no vidis, a moje kamaradka (biolozka-vedkyne) z tabora panikaru rika, ze je to omyl, ze i s prodelanim a protilatkama se muze clovek bezpriznakove nakazit a predavat dal. Netusim, o co lepsi je v tomhle vakcinace.
Tyhle z tábora panikářů (ještě otitulovaných) prosím raději nešířit.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.