viktorka_od splavu taky prý existuje skupina lidí, a ne málo, tuším 10%, kteří jsou proti kovidu úplně imunní. Nedostanou ho, ale nemají protilátky.
Koronavirus
Evaeva ano to je u vsech nemoci, ze existuje skupina rezistentnich lidi, jen se na to neda nijak spolehnout
Sweet Potato hele, sama nevim, jak se k tomu postavit. mam pocit, ze tihle titulovani v oboru tomu musi rozumet mnohem vic, nez ja, ale rozum se mi vzpouzi... ![]()
viktorka_od splavu jasně, že se na to nedá spolehnout.
Pavlena Bohužel právě tihle dokážou vypouštěním svých názorů (ne vždy dostatečně podložených nebo vysvětlených) napáchat dost paniky ne-li zla.
Ano, stát se může cokoli, ale to pojďme rovnou všichni skočit ze skály.
Pavlena no ja mam par znamych z tehoz oboru a nekteri veri fakt divnym vecem:-) proste jsou to taky lidi, bych se tim neznepokojovala
Sweet Potato ja s tebou absolutne souhlasim, viz to zkomplikovani rymy vyse. Jen je to pro me tezky si pripustit, ze tihle studovani (a neni to jen ta jedna kamaradka, rekla bych, ze je to cela ta skupina vedcu, co znam) to maji hozeny uplne jinam, ac by meli byt ti rozumni.
Pavlena ber to tak, ze se tva mysl vzpouzi protoze ty osobne mas predstavu co by si meli myslet a jak by meli vystupovat ti vedci. a proste realita je jina. chyba je v te predstave, realita je jaka je
Pavlena Jo jo. Asi každý známe nějakého lékaře, buologa, zdravotníka například přehnaně úzkostného ohledně hygieny a jiného naopak totálního salámistu. Chirurga, který by v životě nepustil dítě na trampolínu, protože kdybyste viděli ty úrazy, co on! Atd atd.
.... a možná se před tim očkováním ještě bude muset testovat... tak teď už jsem si naprosto jistá, že tuhle akci u nás logisticky nezvládneme... ![]()
RoSa To už mě taky napadlo, že přece očkovat na chřipku se nemá v době, kdy už začíná epidemie, encefalitidu v době, kdy už jsou klíšťata, a hrozí, že by byl očkován někdo, kdo tu infekci má, tak proč by to u covidu mělo být jinak? Ale tak k čertu s lidma, co maj furt nějaký námitky![]()
RoSa nakonec se to zvládne, blbě a pozdě, spousta lidí to mezitím odnese a zbytek se promoří ![]()
tak ale nejlepší info o státní očkovací strategii má Blesk! ![]()
mirajo tak s tou encefalitidou to už neplatí, očkuje se během celé sezóny. Jedna vakcína se na to prý hodí lépe, nějak jsem to nezkoumala. U mě ta mimo sezóna znamenala vždy chřipkové období a neustále rýmy, takže to nikdy nešlo a už vůbec ne 2x.
Já tomu nerozumim. Copak tady hergot nemáme na každej prd odborníka, koordinátora, vedoucího a já nevim co všechno? Funkcí jak nasráno, a přitom nikdo za nic nemůže? Kdo za to kurnik odpovídá?! Nemáme ministry? Neřídí je premiér?!
Chudáci praktičtí lékaři. Chci vidět, jak zajistí skladování vakciny při -70st.
continuity no ale pozor
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/za-jeden-provaz-vedci-otestuji-kombinaci-ruske-a-britske-vakciny
No on prý vlastník britské AstraZeneca je Rus.
crazydaisy ty speciálně skladované vakcíny by měly dostat nemocnice a zařízení, která na to mají podmínky, jsem někde četla. nebo to říkal Blatný, fakt už nevím. Je přece objednáno několik druhů a všechny se takhle skladovat nemusí.
Kokoska Sputnik se taky mrazí. Ostatní netuším.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY