Eště jednu za 14 dostanu!
Ale tak žádnej div že to klaplo, když to u nás dělá zrovna můj boss ![]()
Pozorovat se budu i sama ![]()
Eště jednu za 14 dostanu!
Ale tak žádnej div že to klaplo, když to u nás dělá zrovna můj boss ![]()
Pozorovat se budu i sama ![]()
barbucha Gratulki!
barbucha nejlepší narozeninovej dárek!
super, závidím a gratuluju!!
barbucha už ti roste třetí ruka?![]()
barbucha Ploutvičkami se špatně píše?
barbucha co na to Bill Gates?
barbucha jsem klidna, cokoliv se ti bude dit se dozvime, tvuj novy cip nam prece posle zpravu...
A strasne septem pisu, ze mam termin ve stredu, ale to musim vyjit zitra negativne, se mi to dost zkomplikovalo tou dcerou no...
barbucha jů, teď se nám musíš pravidelně hlásit ![]()
Sweet Potato
chřřřřřřmmmmmmmmmrrrrrrrrrrííííííííííííáááásssssssssssss!
To vypadá na vadnej čip ![]()
barbucha tezka zavist! :) ja to se sebou vidim tak pulce pristiho roku, jestli nejsem prehnane optimisticka s ohledem na tu bandu neschopu, co to ridi
barbucha zavidim teda! Krasnej darek k narozkam. A nevadi ti, ze ti to zpusobi neplodnost?![]()
barbucha takisto gratulujem a závidím. Išla by som hneď, ja to ale v optimistickej verzii vidím tak na jeseň budúceho roku. :/
Jiná Realita přidávám do statistiky, že strýc čerstvě po chemo měl nejmírnější průběh z celé nakažené rodiny a ještě se o všechny staral. Ale vůbec bych to nebrala jako důkaz, tahle nemoc je tak divná, že nic není pravidlem.
barbucha gratuluji, teď už teda nezávidím. Jen doufám, že nám protilátky vydrží než na nás dojde řada.
Ještě nas čeká fuška protlačit tam nějak tchýni s tchanem.
barbucha jsem klidna, cokoliv se ti bude dit se dozvime, tvuj novy cip nam prece posle zpravu...
A strasne septem pisu, ze mam termin ve stredu, ale to musim vyjit zitra negativne, se mi to dost zkomplikovalo tou dcerou no...
Já se zeptám asi blbě. Negativní test je podmínkou očkování, pokud to chápu dobře. Jak je to tedy u lidí, kteří na test nejdou, protože jsou bezpříznakoví a ani široko daleko netuší, že by někdo pozitivní byl?
barbucha teda, gratuluju! A dostalas placebo do pravé ruky jako Andrej nebo originál? :)
A nevím jak vám, ale mně to připadá skoro jako malý záblesk světla, nepatrná jiskřička, na konci tunelu.
bram mně taky
a hlavně se mi hodně uleví, až to dostanou naši.
cinkja ptáš se úplně dobře, ale odpověď neznám...
U mě to bylo tak, že dcera byla vytestovaná domácím antigen.testem pozitivně. Takže já ten test musím mít, protože kontakt. Jinak test (myslím) není podmínkou očkování.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.