Koronavirus

28. března 2020 09:01
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 20:54

MP Meri 

Souhlasím, spíš nechápu, proč se automaticky netestuje pravidelně tam, kde se setkává hodně lidí, třeba ve školách. Když mi kamarádka ze školství líčila, jak šla jak černá ovce na ten test pro pedagogy

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 21:19

Ja se teda vratim trochu zpet. Ale obe moje deti mely jako prvni priznak ,,rymu,,. Proste takovy klasicky nastydnuti. V noci trochu zhnuly, ale jen tak jako pocitove, ze byly proste teplejsi a rano se probudily s uplne skelnejma ocima, nenaladeny a mely rymu, takovou tu zarazenou, co nechce noc ven, mensi jsem to musela odsavat aby mohla trosku spat. 

Proste ted je to na prd, nesmi se nic podcenovat. Jinak ja bych male nemocne dite na zacatku nemoci babicce nedala, protoze bych si rikala,ze kdyz se mu pritizi, tak babicka nic nevymysli, bejake ty panadoly, sirupy, ona by to do nich nedostala a navic detem kdyz je blbe, tak chtej vetsinou k sobe maminku, nebo tatinka.

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 21:31

na Slovensku se začalo už dnes očkovat

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:08

Karja počuj a tu rymu mali ako prvý príznak koľko? Syn má už tretí deň, ale fakt slabú, dnes večer trochu silnejšiu a začal kašľať. Ako nikde radšej nebudeme chodiť ale snažím sa prísť na to, čo to je aj keď je to úplná utopia samozrejme, ale snáď ma chápeš 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:09

mnum a antivqx scéna už začala "neukázali ako naberali látku do striekačky, je tam vitamín D" . Mňa by zaujímalo čo by si vymysleli keby to ukázali.

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:18

Mrakoplas nechci te nervit, ale dcera ma fakt hlavne tu rymu no...

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:18

Mrakoplas hej, najradšej by to osobne kontrolovali a i tak by tomu neverili, lebo určite by im niekto vymenil obsah fľaštičky

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:19

Mrakoplas neukazali, čím plnili tu lahvičku... 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:20

mnum Krehutka no asi tak

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:22

Pavlena v pohode, len nás trojročný má rymu každý mesiac, snažím sa odpozorovať či je teraz niečo inak ale asi aj tak na nič neprídem :D 

Offline Karja
44900 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:23

Mrakoplas No to je otazka, co je prvni priznak:-D. Tak ony k tomu mely I nejakou tu unavu a rozmrzelost, furt se chtely chovat, takze asi uplne samotna ryma jako prvni priznak to nebyl...Ale ta starsi byla druhy den lepsi, te uz jen tak semtam vylitnul sopel z nosu. Ta mensi teda mela rymu ja nevim tri dny, pak kasel, ale u od prvnich dnu hrozne brecivala, nespala a mela nejake navaly horkosti. Ono z toho se nic nevyvodi proste. Spis bych premyslela, zda byva nemocny a jak to vypada jindy;-)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:24

A medzitým Igor... 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:25

Mrakoplas pokud jste doma alespoň dva dospělí, tak pár dní počkejte doma. Je celkem šance, že u někoho z vás se něco projeví. 

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:27

mnum tak vláda SR měla celkem pech, na ně by se dostalo v první řadě, kdyby o to stáli. 

Dnes muž hucel do babičky, ať to ty dva měsíce už nějak vydrží. Děda se zas chtěl jít koukat na ty otužilce.

Já hlavně doufám, že tady všichni děláme psi kusy, ať se nenakazi a nakonec si to přitáhnou kdoví odkud. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 22:40

Mrakoplas hele a nebylo by možné vzít ho na test? Než se zbytečně nervovat a pořád ho pozorovat. Staršího jsme vzali na ten antigenní a vůbec mu to nevadilo, ani neceknul a prý klidně ještě i druhou dírku:) Já to snášela určitě hůř.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 23:08

Evaeva antigenne u nás robia až v pondelok, rozmýšľala som nad ním, ale počítam, že tam bude rad na celý deň po toľkých dňoch voľna. A pcr pre samoplatcov sú všade plne až do januára :(

continuity to mám presne v pláne. Ak sa do pár dní u nás nič neprejaví a naopak u mladšieho hej, budem to považovať za znamenie, že je to skolkova pliaga. Ale minimálne so sambom sa cez týždeň aspoň na antigen budeme snažiť dostať.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 23:11

mnum to som práve rozmýšľala ako musí doma smútiť, že tam nie je prvý v rade. Samozrejme neprajem mu, že to dostal ale chvíľa kľudu od jeho výlevov je pomerne oslobodzujúca. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 23:22

Mrakoplas tak to je blbé s těmi testy. My byli nakonec u naší zubařky, tam to bylo fakt rychlé. Akorát na výsledky jsme čekali několik hodin, ale doma, poslala nám zprávu.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. prosince 2020 23:24

Evaeva aha tak na naše mesto je jedno odberove centrum na antigenove testy a pre pcr musíme dokonca inam (nemáme nemocnicu). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. prosince 2020 23:31

Mrakoplas u nás kromě těch center v nemocnicích a odběrových míst laboratoří jsou zapojení i někteří doktoři, hlavně ti zubaři. Ale narazila jsem na to náhodou, jinak jsme byli taky objednání do nemocnice, ale to bylo hned pryč a trochu jsem se bála fronty a lidí v ní.