Zu ten Mollers delaji ted i v kapslich, po nich mi nebyva divno (pardon, ale krkala jsem ten tekuty Mollers cely den a zaludek na vode)
Koronavirus
Tak asi to vyhodnotil jako alergickou reakci, já se ho na detaily neptala!
barbucha Díky. No právě ta Bartůňková doporučuje všem alergikům cca 2hod před aplikací antihistaminika typu zyrtec apod.
Pavlena asi se bal alergicke reakce. Mne jednou po ocko opuchly a opupinkovaly se plosky nohou, stalo se mi to parkrat i z kontaktu s bahnem treba pri koupani v rece. Tak mi taky zabral claritine (po konzultaci).
Pinot Noir Tak samozřejmě by to měl určit lékař. Záleží taky, na co je indikace. Když si přečteš příbalový leták, tak je tam až 40 kapek denně na příštitná tělíska. Dle mé pl je v období září - duben bezpečná dávka 20/týden jako náhrada slunečního záření. Tím samozřejmě nikomu neradím, co má užívat. Předpokládám, že to tady čtou dospělí, příčetní jedinci, schopní se samostatně rozhodovat na základě relevantních informací
. Ti ostatní mají smůlu, ostatně jako vůbec v životě.
Do statistiky pridam: od imunolozky na zaklade rozboru a nedostatku predepsano 20 kapek Vigantolu tydne, od prakticke (ktera ty vysledky rozboru nemela) 8 kapek tydne.
A taky imunolozka rikala, ze pokud bych brala rybi tuk, tak Vigantol nebrat (a naopak).
Pavlena tak já taky do statistiky přidávám: gynekoložka mi předepsala 14 kapek týdně s tím, že si to můžu rozložit na 2 kapky denně
crazydaisy a taky je tam napsáno, že když bereš víc jak 2 kapky denně, tak se má pravidelně kontrolovat hladina vápníku.
První si tady lékařem předepsané množství spochybnila ty.
Od endokrinologa na zaklade odberu mam brat 21 kapek tydne bez ohledu na rocni obdobi. Jak ctu ty predepsane davky, tak roli hraje vek, mladsi dostavaji nizsi davky nez starsi.
bram mne tá citrónová verzia( tú necitrónovú som nemala) chutí ako keby som pila rozpustenú umelú hmotu. :D
bram mne ten citronovej taky chutnal
Stanovisko alergologu a imunologů k ockovani tady
Dále jsem se dočetla, že ve studiích byli taky lidé s protilátkami na Covid. ( A ani těm nevyrostla třetí noha ani se nestalo se nic zvláštního).
viktorka_od splavu čemu se směješ, to je spíš smutný, já bych lezení po stropě celkem využila.
continuity ja ne a kde bych shanela 3. botu ke vsem tem parum co mam v botniku![]()
stanovisko fajn
viktorka_od splavu to bude nová móda, vezmeš si něco kontrastního ![]()
viktorka_od splavu jinak stejná paní napsala ještě jedno osobní stanovisko a tam je zdrženlivější, hlavně u překonané nemoci doporučuje neočkovat ještě 12 měsíců. Ale teď jsem četla na hospodářkách rozhovor s virologem a ten rika, že po koronavirech protilátky standardne 3-6 měsíců a tento se zas tolik neliší.
Tak už jsem bez čichu. Už takto jsem měla tu chuť kvůli nateklemu nosu dost ovlivněnou, jsem celkem zvědavá,jak uvařím obed. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY