Garfie blbe by bylo kdyby mela priznaky ale po takove dobe uz negativni test..
Koronavirus
Garfie Jsi si jistá? To by totiž bylo logické, takže to do té doby jistě zmeni:)
Mha prosím tě a jak to teda je?
( Ať jsem pripravená a neraní me mrtvice, když už mi náhodou zavolají).
continuity jak to tady ctu, muze to kazda hygiena pojmout trochu jinak, navic jinak dnes nez vcera, mozna zalezi i na pocasi a smeru vetru, tak se asi zbytecne nepripravuj ![]()
Prý se změnila metodika a mění se počet dní v karanténe a souvisí to s typem bydlení, kolik máte koupelen apod. Mluvila jsem s ní ale pouze o konkrétní situaci, dětská mi nastavila karanténu jinak a hygiena taky jinak, nedokážu to zobecnit.
Kokoska Beaufortova stupnice? ![]()
continuity oni to tam ted porad meni, kdyz sel tata, tak meli s zadankou na rezervaci casu i bez, pak samoplatci a zvlastni frontu pro rizikove pacienty a predoperacni. Ostatni mista nesleduju, ale tady mi prijde, ze maji velke kapacity.
Jo, chapu, Lego je nejlepsi investice.
Dite si stavelo cely stedry vecer i druhy den dopoledne. Nevedeli jsme, ze ho mame.
notna Na facebooku jsem četla, že na Bulovce očkovali celkem kdekoho, aby ty dávky kvůli četným dovoleným neprošly a využily se
Tak tomu říkám perfektní organizace
Ze mě to ještě překvapuje.
Mha a teplota, tlak a rosny bod ![]()
Však to koordinuje největší manažer v dějinách lidstva.
Mha
U nás to tak bylo. Pozitivní byl muž, my mohli na testy 5-7 den nejdřív, pokud bychom to nestihli do 10. dne jeho karantény, už ani chodit nemáme. Pokud budeme negativní, končí nám karanténa společně s ním. Mluvím ale teda pochopitelně o bezpříznakových členech domácnosti.
Však to koordinuje největší manažer v dějinách lidstva.
presne presne. ktery sam hodlal chodit po navstevach s celou familii jako by se nechumelilo. blah
notna Zas chápu že když ti to nabídnou tak neodmítneš, ale taky si dovedu představit koho očkovat dřív než mladý zdravý lidi z IT oddělení (co by klidně mohli bejt na HO, no)
Garfie Nám urcila doktorka pro děti přímo den, kdy musí na testy. Vy se musíte objednat, že?
jenze porad mame trochu pandemii, lidi upadaji do nemoci ci karanteny. Ne ze bych hajila nejvetsiho manazera..! ![]()
![]()
Ale neco se ovlivnit neda.
Pavlena tak hlavně, co ma největší manažer s tím, jak si to zorganizuje Bulovka? Priority jsou stanoveny v té strategii a jakkoliv Babiše nemusím, těžko si představuji, že bude osobně revidovat seznam nakažených.
Snad se tady nebudem lustrovat kvůli očkování, žene! I kancelářská síla může být klíčová pro provoz půlky špitálu, logistiky, bezpečnosti a pod, ne?
Nehledě na to, že můžem @barbucha v klidu přepočítat končetiny a svobodně se rozhodnout zda taky chcem třetí nohu či sosák ![]()
Jsem teda vyplnila ten dotazník a neodpustila jsem si tam pár komentářů. Lituji toho chudáka, co mi bude volat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY