tvl, tomu fakt někdo věří? ![]()
barbucha tak co dneska při venčení, už s tou novou DNA vyjíždíš po psech? ![]()

tvl, tomu fakt někdo věří? ![]()
barbucha tak co dneska při venčení, už s tou novou DNA vyjíždíš po psech? ![]()

RoSa nam se to zda z rise snu, ale asi opravdu veri, zrovna nektere body z tohohle moudra vcera vyvraceli na ct24. Nejlepsi na tehle textech byvaji ty vnitrni rozpory, mizerna stylistika a hrubky :)
RoSa ja si u tehle teorii vzdycky rikam, jak strasne malo kreativni jsem. Tohle bych nevymyslela ![]()
Zuzuli Já jsem asi taky málo kreativní, když si neumím představit, jak světovládným bankéřům pomůže, když neplodná umřu na rakovinu.
Haf! ![]()
Na ten vědeckej příspěvek jsem napsala původně velice ostrovtipnou reakci, ale nakonec jsem se rozhodla, že to nestojí za jediný slovo.
RoSa Zkusim overit, jestli to nepsala moje matka, moment...![]()
barbucha Stojí to za psí štěk, co?
barbucha presne.
Rikam si, jestli tihle chytraci tusi neco o tech zastupech lidi, ktere si do tela dobrovolne vpravovaly zvireci hormony? Mam na mysli diabetiky a zvireci inzulin. A vyroba humanniho, to je uz o lidskych genech a DNA bakterii, idealni prilezitost pro to soupnout tam neco navic. Vubec, cela farmakologie je podezrela, ze by na to jeste nikdo neprisel? Proc se cekalo az na covid?
A co teprve kosmetika - takovej šnečí sliz... a kdovíjaký výměšky kdovíjakejch potvor! a botox, prudký jed!
Tak nějak. Vrrrrrrrrrrrrr!
Hele: Jak mluvit s blízkými, kteří věří konspiračním teoriím.
Pro mě to teda neni, já na to prostě nemam... dyk by to kolikrát rozplakalo i dalajlámu a Gándhí by si utrh hlavu vzteky ![]()
RoSa proč jenom genocidy českého obyvatelstva? V jinejch státech očkujou něco jinýho? Ale dává to smysl!! Koronavirus se šíří, očkování následuje, rozjíždějí se 5G sítě, krásně to do sebe zapadá!
Je teda obdivuhodný, co dokážou některý lidi vymyslet :))

Tak mozna to s tim odmitanim vakciny u zdravotniku nebude tak horke. Tyhle screenshoty na mne vyskocily v jedne fb skupine. V mezicase nekdo jeho prispevek zlopiroval a poslal vedeni nemocnice a dopadlo to tim ze se pan nechal ockovat a cela skupina co mu tleskala, proklela tu ktera ho nabonzovala... jinak, neumim dat 2 obrazky do 1 prispevku, tak sorry

Teď dělám na dvou pracovištích. Covidové interně a ve svém pracovišti, kde je součástí očkovací středisko a středisko pro klinický výzkum léků. V mé práci má v plánu očkování jen jedna lékařka a v druhém zaměstnání od covid pacientů vím o dvou sestrách, tam teda s doktorama moc osobně nemluvím. Takže myslím, že se v pohodě dostane na všechny, kdo chtějí.
Vcera na veterine nas v cekarne bylo se ctyrma psama asi 12 lidi. S kazdym smetakem 2 az 3 dospeli. Prostor tak 3 na 3 metry. Na Prasive byly brutalni davy, rada u okenka namackana na sobe, bez rousek. Na Lysou se tahly cela procesi... Uz by mohli otevrit obchodaky, na horach zacina byt ponekud precpano:)
Tak mozna to s tim odmitanim vakciny u zdravotniku nebude tak horke. Tyhle screenshoty na mne vyskocily v jedne fb skupine. V mezicase nekdo jeho prispevek zlopiroval a poslal vedeni nemocnice a dopadlo to tim ze se pan nechal ockovat a cela skupina co mu tleskala, proklela tu ktera ho nabonzovala...
To je zajímavej případ. Vedení nemocnice, pokud by bylo co k čemu, by to udání bejvalo mělo hodit do koše - nejsou snad pacientovy záznamy tajný?! Navíc na FB se toho nakecá... Čili s nějakým pepíčkem z internetu neměli vůbec ztrácet čas (natož na základě bonzáctví někoho do očkování nutit). No kde to jsme? V časech estébáků a domovních důvěrnic?!
Fakt tenhle pronárod si Bureše zaslouží.
rasaNori na zdejší veterinární klinice je upozornění, že v čekárně (celkem prostorné) smí být pouze 3 osoby a jedno zvíře doprovází vždy 1 osoba... sestry to fakt kontrolují a nadbytečný lidi vyhazují ven (samozřejmě slušně, jsou moc milé)
barbucha no kdovijak to celé bylo. On to možná žádný extra odpírač ani nebyl, ale (ne)ztratit tvar před svými příznivci je dulezite.
Dneska jsem četla na I-dnesu prohlášení Duška, mimojiné psal:
Rekordní nárůst vysvětluje velkým zájmem o testování, ale také tím, že na vyšetření přišli lidé, kteří návštěvu během Vánoc odkládali.
No a vzpomněla jsem si na Tebe, jak jsi se nemohla dostat k žádance - kolik asi dalších lidí to "odkládalo" ![]()
I tak možno, samozřejmě. Dyk říkám, že na internetu se toho nakecá... Jen doufám, že to fakt neni pravda (byť se jedná o odpírače
), protože tyhle estébácký zvyklosti a praktiky uličních výborů (ke kterejm občas na FB vidim sklony) jsou jeden hnus fialovej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.